- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.887
- 598
- Konu Sahibi BerryBlossom
-
Helal olsun takdir ettim siziAynen öyle ben bana yeterim buna inanıyorum koskoca eve 10 kişi çeyiz yerleştirmiştik çok şükür tek basıma topladım herşeyimi ve gidiyorum aslanlar gibi
O evdeki suratını görmek yeterdi.adama bak kendini fasulyeden sanıyo boşandığındaki mor suratını görmek isterdim
Bende hep bunu düşünürüm .Herifin o..luk dediği de evlilik dışı cinsel ilişki galiba. '' Senin karın olmaktansa gider o.. olurum. '' diyeceksin suratına, yüzüne çarpacaksın ne kadar leş bir tip olduğunu.
Kapıda dudağa yapışıp dur demesi dışında aynı benim hikayemEşimle boşanıyoruz benim için şu 1 ay gerçekten çok zordu ne güzel imzalarımızı attık eşyalarımın büyük çoğunu toplamıştım son kalanları toplayıp bir iki güne gidecektim asla bir adım atmadı aldığım kolileri bile eve o getirdi ben taşırım dedi ilk protokolü o koydu önüme onu da Google’dan bulmuş bana avukat yolladı diye yalan söyledi kendince göz dağı vermek istedi sonra ben avukat bulup yeni protokol hazırladım zaten adım atsında istemedim artık çünkü evlendiğim günden beri 1 senedir beğenmiyorsan git boşan sktr git laflarını duymak beni mahvetti özgüvenim yerlerde resmen kendisine bağımlı bir insan yarattı bu bir yılda
Hala gitmeyeceğimi düşünüyor olacak ki dün akşam eve geldi bi anda dudaklarıma yapıştı ne olduğunu bile anlamadım sonra ittirince gidecek misin dedi dedim evet gidicem bu sefer başladı ben daha ne yapayım bilmem ne şimdi son kalan iki üç eşyam vardı onları topluyordum az önce geldi kır dizini otur evinde demeye başladı nasıl bağrıyor senin için bu kadar basit mi nasıl gidersin sktr git demekle boşanılır mı senin kesin başka planların var kalbindede başkası var diye bagrındı bütün eşyalarını kırmak istiyorum dedi dedim ne sacmalıyosun sen bilmiyor musun benim niye boşandıgımı beni en dibe cektin ben ben olmaktan çıktım evliliğimin tadına varamadım dedim sonra çıktı gitti ne yapmak istiyor vicdan yaptırıp beni yine tutmaya çalışıyor asla vicdan falan yapmıyorum ama on kere bana git dedi hiç birinde gitmedim artık burama kadar geldiği için çok kararlıyım ve gidiyorum nakliyemi bile ayarladım seninle çekişmeli boşanırım falan demeye başladı kafamın içine etti ve gitti aklımı kaybedicem artık
“O..nun dişisi, erkeği olmaz.Bende hep bunu düşünürüm .
nedir o..Luk .
Eğer dedikleri şey o..luksa kendileri yirmi kişinin üstünden kalkıyorlar ya onlara ne demeli ?
Bundan sonra olacaklar seni değil beni ilgilendirir. Bu hale gelmeden önce düşünecekti sizi. Bu tipler düzelmez kurtarın kendinizi.Boşanırsam mahvolurmuşum öyle diyor
Bu herifle görüşme artık görüşme, serseri mayın gibi dolanıyor, ne yapacağı belli değil. Ona mecbur kal diye tecavüz edip hamile bırakmaya bile kalkar.Yazamadım hiç birinize arkadaşlar kusura bakmayın şimdi tekrar geldi yarım saat önce sözde bir abisinin yanına gitmiş abisi ona akıl vermiş o bana hiç sürpriz yapmadığını romantik davranmadığını farketmiş ve yine büyük bir heyecanla geri gelmiş yanıma sktr git dediğimde başka odaya geçeceksin gerekirse kulagını tıkayacaksın sen bu adamı tanıdıysan diyor erkeğinin sözünü dinleyeceksin diyor dedim senin kafa 1950 lerde kalmış ben kararımdan dönmüyorum senden istediğim altınlarda tabiki benim hakkım bunu lütuf olarak görme dedim gene kızardı bozardı bağırdı nasıl gidiyorsun nasıl gidersin dedim naparsan yap bişey değişmeyecek asla böyle bişey beklemiyormuş benden benim başka planlarım varmış sktr git lafıyla boşanma olmazmış ben gidip onun altınlarını elin adamlarıyla yermişim çıktı gitti sonra benden yakınlık göremeyince
Açma artık kapıyı diyeceğim neredeyse, çok şükür laf söyleyip gidiyor. Sen ne zaman gideceksin o evden, bu stres insana sinir krizi geçirtir. Çok dirayetlisin tebrik ederimYazamadım hiç birinize arkadaşlar kusura bakmayın şimdi tekrar geldi yarım saat önce sözde bir abisinin yanına gitmiş abisi ona akıl vermiş o bana hiç sürpriz yapmadığını romantik davranmadığını farketmiş ve yine büyük bir heyecanla geri gelmiş yanıma sktr git dediğimde başka odaya geçeceksin gerekirse kulagını tıkayacaksın sen bu adamı tanıdıysan diyor erkeğinin sözünü dinleyeceksin diyor dedim senin kafa 1950 lerde kalmış ben kararımdan dönmüyorum senden istediğim altınlarda tabiki benim hakkım bunu lütuf olarak görme dedim gene kızardı bozardı bağırdı nasıl gidiyorsun nasıl gidersin dedim naparsan yap bişey değişmeyecek asla böyle bişey beklemiyormuş benden benim başka planlarım varmış sktr git lafıyla boşanma olmazmış ben gidip onun altınlarını elin adamlarıyla yermişim çıktı gitti sonra benden yakınlık göremeyince
Çarşamba günü gidiyorum kısmetse nakliye o gün uygundu diyorum ya fazla sakin kaldım ben ona o beni fazla sakin gördüğü için tepeme çıkmaya çalıştıAçma artık kapıyı diyeceğim neredeyse, çok şükür laf söyleyip gidiyor. Sen ne zaman gideceksin o evden, bu stres insana sinir krizi geçirtir. Çok dirayetlisin tebrik ederim
Bi anı bi anını tutmuyor ya çok dengesiz geliyor aklımı karıştırmaya çalışıp kendince gidiyor vicdan yapmamı bekliyor carsamba gidiyorum inş canım nakliye o gün uygunduYavru sen o evden ne zaman gideceksin ? Bu herif şimdi bağırıyor vurmaya bile kalkar. İşini çabuk hallet ve uzaklaş bundan.
İki saat önce orsp diyordu şimdi ise anlayışlı bir hale büründü işte bu kadar dengesiz ve insanı korkutan bir tarafı Var benim vicdanımla oynuyor aklı sıra ona acıyım diye uğraşıyor ama yemeyeceğim bir senedir yedim de ne oldu ki bide çocuk olsa al basına belayı hiç gidemezsinSizi blöf yapıp korkutmaya çalışmış, yemeyince çamura yatıyor şimdi
Umarım bir an önce kurtulursun bu adamdan
Sen mutlu olacaksın diye kendini kesecek duruma gelmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?