Boşanacağım insanın saçma hareketleri

Herifin o..luk dediği de evlilik dışı cinsel ilişki galiba. '' Senin karın olmaktansa gider o.. olurum. '' diyeceksin suratına, yüzüne çarpacaksın ne kadar leş bir tip olduğunu.
Bende hep bunu düşünürüm .
nedir o..Luk .

Eğer dedikleri şey o..luksa kendileri yirmi kişinin üstünden kalkıyorlar ya onlara ne demeli ?

Kapıda dudağa yapışıp dur demesi dışında aynı benim hikayem

Bende hep bunu düşünürüm .
nedir o..Luk .

Eğer dedikleri şey o..luksa kendileri yirmi kişinin üstünden kalkıyorlar ya onlara ne demeli ?
“O..nun dişisi, erkeği olmaz.
O..luk huydur.
Söz verip tutmamak, borcunu inkar etmek, birini casuslamak, arkadan adam vurmak, kendinden zayıfı ezmek; hatta korkmak bile yerine göre o..luktur.”

(KemalTahir - Namuscular)

Bu adam ruh hastası mi dengesiz mi anlamadım ama yaptiari çok da normal bir insanın yaptığı şeyler değil. Ne ayrılmayı becerebilir ne de evlilik. Sağlıklı bir ruh hali yok gibi. Bu gel gitler sizin de dengenizi bozar. Kaçarak uzaksın bence.

Yazamadım hiç birinize arkadaşlar kusura bakmayın şimdi tekrar geldi yarım saat önce sözde bir abisinin yanına gitmiş abisi ona akıl vermiş o bana hiç sürpriz yapmadığını romantik davranmadığını farketmiş ve yine büyük bir heyecanla geri gelmiş yanıma sktr git dediğimde başka odaya geçeceksin gerekirse kulagını tıkayacaksın sen bu adamı tanıdıysan diyor erkeğinin sözünü dinleyeceksin diyor dedim senin kafa 1950 lerde kalmış ben kararımdan dönmüyorum senden istediğim altınlarda tabiki benim hakkım bunu lütuf olarak görme dedim gene kızardı bozardı bağırdı nasıl gidiyorsun nasıl gidersin dedim naparsan yap bişey değişmeyecek asla böyle bişey beklemiyormuş benden benim başka planlarım varmış sktr git lafıyla boşanma olmazmış ben gidip onun altınlarını elin adamlarıyla yermişim çıktı gitti sonra benden yakınlık göremeyince

Bu herifle görüşme artık görüşme, serseri mayın gibi dolanıyor, ne yapacağı belli değil. Ona mecbur kal diye tecavüz edip hamile bırakmaya bile kalkar.

Açma artık kapıyı diyeceğim neredeyse, çok şükür laf söyleyip gidiyor. Sen ne zaman gideceksin o evden, bu stres insana sinir krizi geçirtir. Çok dirayetlisin tebrik ederim

Açma artık kapıyı diyeceğim neredeyse, çok şükür laf söyleyip gidiyor. Sen ne zaman gideceksin o evden, bu stres insana sinir krizi geçirtir. Çok dirayetlisin tebrik ederim
Çarşamba günü gidiyorum kısmetse nakliye o gün uygundu diyorum ya fazla sakin kaldım ben ona o beni fazla sakin gördüğü için tepeme çıkmaya çalıştı

Yavru sen o evden ne zaman gideceksin ? Bu herif şimdi bağırıyor vurmaya bile kalkar. İşini çabuk hallet ve uzaklaş bundan.
Bi anı bi anını tutmuyor ya çok dengesiz geliyor aklımı karıştırmaya çalışıp kendince gidiyor vicdan yapmamı bekliyor carsamba gidiyorum inş canım nakliye o gün uygundu

Sizi blöf yapıp korkutmaya çalışmış, yemeyince çamura yatıyor şimdi
Umarım bir an önce kurtulursun bu adamdan
Sen mutlu olacaksın diye kendini kesecek duruma gelmiş.
İki saat önce orsp diyordu şimdi ise anlayışlı bir hale büründü işte bu kadar dengesiz ve insanı korkutan bir tarafı Var benim vicdanımla oynuyor aklı sıra ona acıyım diye uğraşıyor ama yemeyeceğim bir senedir yedim de ne oldu ki bide çocuk olsa al basına belayı hiç gidemezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…