BOŞANACAĞIM KESİN KARARIM

Beni diğer konularımdan hatırlarsınız eşimle sorunlu bir evliliğim var ve kaçarak evlendim. Her gece konuşuyoruz kesin düzelir diyorum ama değişen bişey yok az önce işe gitti gitmeden kavga ettik annesi aradı hastaymışsın işe gitmemişsin diye o da geç gidicem demiştim ben dayıma dedi annesi de gitme istersen dedi gidicem erken daha dedi kapattı dün gece yatarken saat 1 de de aramıştı annesi ben de annen bu kadar sık aramaz ne oldu dedim bi başladı bağırmaya sen beni adam yerine koyup kafanı kapatıyor musun ki düşüncelerime saygı duyuyor musun diye bağırmaya istemşyorum istemiyorum örtünmek istemiyorum dedim iyi örtünme de o..pu ol dedi sen ne demek istiyorsun dedim sokakta başı açık gezen herkes o.pu mu dedim banane sokakta gezenlerden dedi ben de banane o zaman senin ailenin sığ görüşlerinden dedim vurdu bana el kaldırdı ailemin adını asla ağzına alma dedi ben boşanmak istiyorum vurduğu an benim iplerim bağlarım saygım sevgim koptu. Daha 18 yaşındayım. Bu yaşımda boşansam dul kaldım baba evine asla dönemem nasıl yol izlemeyelim düşüncelerinize ihtiyacım varmış boşanmış ablalar kardeşlerim nasıl geçti bu dönemiz toplumda hiç yaftaladınız mı yardımcı olun :KK43:
kaçarak evlilik yapanların genelde kaderi böyle oluyor...seni sindirerek her istediğini yaptırır kocan

Yok artik.daha cocuk yastasin.
Hadi bir hata yaptin buyuk bir hata evlendin kacarak
Eger bosanmazsan ve cocuk yaparsan cok cok daha buyuk 1 hata yapmis olacaksin

Back
X