- 1 Nisan 2011
- 5.104
- 1.972
- 448
Daha neyden çıkacak yav düşmüş zaten düşeceği kadar daha ne seviyeye inecek. Kadında gurur yok koymaz buna bişeyToplam 93 kullanıcı konuyu okuyor. (74 üye ve 19 ziyaretçi)
kendiylesorunlu,
leonela,
hasretim66,
yasemin129,
Angeldreams,
1Sen,
lakeoftears,
arwen81,
sevdicegim,
bozo85,
nazlma,
breeze3547,
UniQuE88,
basit,
lovely17,
bahar544,
KK Pro ÜyeElossa,
YagmurunElleri,
ece_ediz,
Evanescence87,
Gamiş,
FS2011,
sevde_,
ladyfog,
wictorya,
alzen,
KK Pro Üyesevdamcee,
KK Pro Üyeddilsah,
LadyKaka,
melahatt,
filizkosal,
pimkie,
ebrutolga,
sevfurkereym,
Emilyyy,
lipstickkk,
eayr1,
pea,
Ahriman,
KK Pro Üyekindarrrr,
missplayful,
edanurlu,
acikadres,
nilim,
elftt,
yelent,
mozarellaaa,
rubic,
mehlika86,
canan2508,
derinderen,
saciuzunaklikisa,
KK Pro Üye Elif,
talihsizben,
hope79,
KK Pro ÜyeSEN_ KOLIK,
esmerseker85,
kokohantes,
sedase,
aydora82,
UmmuUmar,
MonalisaSmile,
ayla92,
Tussinal,
cilvenaz07,
KK Pro ÜyeNihil,
serraerdem,
BuzlarUlkesi,
micra,
tolin,
sbolu85
Aldatma, aldatılma konularında çok raiting oluyor
Klasik erkek yalanı ya "Eşimden boşanamıyorum." Buna hala inanan var mıydı ya?
Varmış demek ki
Yalnız arkadaşım kötü bir karma yarattın biliyor musun? Yarın öbürgün ya kendinde ya evladından çıkacak bu ettiklerin.
Aynısını yaşayacaksınız biliyor musun?
valla anlayan varsa banada anlatsın
konu karman çorman olmuş çözemedim:26:
herkes birbirine düşmüş..
kaç kişi evli erkekle beraber
ay kızlar benim bir müvekkilim olayıda nabız yoklamak istedim, ve istediğim tepkiyi aldım,, tebriklerrrr banaaa şimdi okumam gereken çok dosya var sonra yine gelrim eehhehe ayy gece gece eğlendim Aallah razı olsun :))
ay kızlar benim bir müvekkilim olayıda nabız yoklamak istedim, ve istediğim tepkiyi aldım,, tebriklerrrr banaaa şimdi okumam gereken çok dosya var sonra yine gelrim eehhehe ayy gece gece eğlendim Aallah razı olsun :))
Ay cok guldum yorumuna hahahahha.. Kadinlar klubnu kiskanan hatta kiskanan kizkanan seklinde telafuz edilse dahada iyicok hossun vallahi.
şu foruma TC kimlik numaramızla girelim artık..
ne kadar aptal saptal konular var son zamanlarda burada böyle...
güven içinde,emin olduğumuz biçimde dolaşmak hakkımız artık şu forumda ya!
abuk subuk yalan yanlış konu dolu,yazıyoruz okuyoruz yanıtlıyoruz,birde bakıyoruz ya fake yada konu sahibi derdinden çok üyelerle münakaşada!
Sen bir avukat olarak burada nabız yoklayarak duruşmaya gideceksen, onca yıl boşuna okumuşsun.
Yazık aldıgın davalara!!!
Biliyorum beni yadırgıycaksınız. kızıcaksınız bana, ama 3 yıldır evli bir adamla beraberdim,olabilir evliyen ayrı olunabilinir insanlık hali diye düşündüm. 4 yaşında bir kızı vardı bizim birlikteliğimizden önce doğan, ona inandım güvendim , sonuçta evine hiç gitmeyen ayrı evi olan hersaatte tellerime cevap veren bütün özel günlerde yılbaşlarında, bayramlarda, doğumgününde, sevgililer gününde, herzaman birlikteydik, Ben 24 o 32 yaşında, ilişkiye başladığımızda 21 yaşındaydım.
geçen gün facebookta meraklandım şeytan dürttü ve karısının profiline baktım, birde ne göreyim büyük kızı ve bir bebekle fotoğraf, olabilir bir tanıdığının bebeğidir dedim. ama yine şeytan dürttü ve erkek arkadaşıma senin bir bebeğin olmuş öğrendim diye yem attım, bunun üzerine defalarca inkar etti ama ısrarla var dedim senden duymak istiyorum dedim, ve geliyorum yüzyüze konuşalım diyince şok oldum. evet attığım yem gerçekti. geldi ve ben şoka girdim aldatılmamın 3 senemin gtmesinin verdiği etkiyle sinir krizine girdim. o kadından tiksiniyorum diyordu bana sigara içiyor onunlayken cinsel isteğim hiç olmadı dedi , ve sonra benim ailemle herkesle tanışmış bir insandı bana nasıl yapabildi anlamıyorum.
işin komik tarafı savunması okadar komikki, kadın kızına üvey kardeş istememiş bunun üzerine hastanede sperm vererek yaptık diyor. bu kadının boşanma şartıymış. hangi kadın diğer kızına bakmayan evine gitmeyen yazları bile benimle tatil yapan br adamdan birde 2. çocuk yapmak ister? aklım almıyor bu adam gerçekten evine hiç gitmiyordu. bana bir akıl verin . o çocuklara çok üzülüyorum. bu adamı hiç affetmiycem ama ona bir ders vermek istiyorum. en zından evine geri dönsün çocuklarının başına , düzgün bir erkek olsun istiyorum. ne yapabilirm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?