Boşanacağını söylerken yeni bir bebeği olduğunu facebooktan öğrendim :(

e noldu şimdi,bitti mi artık yatalım mı.Yni bomba patlatacak yok mu ,dağılabilir miyiz

şu foruma TC kimlik numaramızla girelim artık..
ne kadar aptal saptal konular var son zamanlarda burada böyle...
güven içinde,emin olduğumuz biçimde dolaşmak hakkımız artık şu forumda ya!
abuk subuk yalan yanlış konu dolu,yazıyoruz okuyoruz yanıtlıyoruz,birde bakıyoruz ya fake yada konu sahibi derdinden çok üyelerle münakaşada!

Daha neyden çıkacak yav düşmüş zaten düşeceği kadar daha ne seviyeye inecek. Kadında gurur yok koymaz buna bişey Kız bari biraz dizi seyretseydin ha inanmazdın o zaman bu yalanlara ben olsam inanmazdım çünkü dizilerde hep böyle oluyor

ay kızlar benim bir müvekkilim olayıda nabız yoklamak istedim, ve istediğim tepkiyi aldım,, tebriklerrrr banaaa şimdi okumam gereken çok dosya var sonra yine gelrim eehhehe ayy gece gece eğlendim Aallah razı olsun :))

Davalarda dilekçeleri yazmadan önce bir Türkçe Öğretmeni ile görüşmenizi salık veriyorum. Cümleleriniz imla hatası dolu.

Bu arada; hayal dünyanız güzelmiş, güle güle kullanın.

ama çok acı bir durum bu..kişi,kendisini önce sevgilisinin eşi sanıyordu,şimdi de avukat sanıyor.üzücü...

Son düzenleme:
bence kesin erkek

arkadaşlar hala konu ile ilgili direk yorum yapmayın allah aşkına ya en azından son sayfayı bi okuyun

YALANMIŞŞ YALANNNNN

ay kızlar benim bir müvekkilim olayıda nabız yoklamak istedim, ve istediğim tepkiyi aldım,, tebriklerrrr banaaa şimdi okumam gereken çok dosya var sonra yine gelrim eehhehe ayy gece gece eğlendim Aallah razı olsun :))

Sen bir avukat olarak burada nabız yoklayarak duruşmaya gideceksen, onca yıl boşuna okumuşsun.

Yazık aldıgın davalara!!!

amacının ne oldugunu söyleseydin biz yine yardımcı olurduk, insanları kullanıp eğlenmen çok yanlış ! Şu an kaç kişi bu konuyu okuyup vakit kaybediyor

Ay cok guldum yorumuna hahahahha.. Kadinlar klubnu kiskanan hatta kiskanan kizkanan seklinde telafuz edilse dahada iyi cok hossun vallahi.

Kız vallahi öyle, sandığımızdan ünlü burası. Burası bizim çöplüğümüz hacı yabancıları istemiyoruz. Kızlar destek verin şu konu sahibini hep birlikte dışlayalım. Destek bekliyorum.

vay ben konuyu okudum gittim bi ton bulaşık ykadım..
kuzuyla uğraştım
telefonla konuştum..
konu hala dimdik ayakta
konu sahibi bize şaka yapmış demek..
bu kadar hakaretten sonra bulunabilecek en basit çözüm yolunu bulmuş ama
yemezler burası k.k canımmm..
ilk hatan evli bi adamla yaşamak..
2.hatan bu hatayı burada itiraf etmek

Eğlendin mi ?
Bu forumda yuvası yıkılan kadınlar var.
Bu forumda annesi babası, babasının ihaneti ile ayrılmış çocuklar var !
Sence bu konu, nabız yoklanacak bir konu muydu ? İnsanlara yaralarını hatırlatmak güzel bir duygu mu ?
Karşımda, zamanında babamın annemi aldattığı kadını gördüm ben konunu ilk okuduğunda, mutlu oldun mu ?
Avukat olmuşsun da, insan olamamamışsın. Yazık ...
Ne var biliyor musun, ALLAH SENDEN RAZI OLMASIN.

Son düzenleme:

Bu zavallı konu sahibi gerekirse çok rahat bulunur zaten
Ay bide nasıl sıkıyo,avukatmış
Evet canım bende Nasa'da mühendisim

Eee ne oldu şimdi, mahkemeye bilirkişi diye mi çıkaracaksın bizi

avukatsın ölemi vay be bu zekayla bu entrikayla iii olmuşun ...............bence herşey yalandır bizde çok eglendik sayende sen sanırım ergenlik psikolojisinde hayaller içinde yaşayan bi ........................................orayıda kendi hayallerinle doldur istersen...

ahh canımm adam sana vermiş işte gereken dersi sen daha ne dersinden bahsediyordun?
evli adamın yanı herzaman karısının yanı çocuklarının yanıdır.
ne derseniz deyin. o sadece dost hayatı yaşar,istediğini alır,ihtiyacını karşılar,heyecann yaşar karısının yanına ait olduğu yere döner.

muhtemelen adam çok zengindi sizde onun bu yönünden dolayı göz yumdunuz beklediniz.

her kuşun eti yenmez gördünüz. bundan sonra eğri oturup doğru insan olun ve bulun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…