hadi uyuyun dedikoducular. türk milleti işte.. hepsi yalan yalan yatın... ehehehe kandırdımmm eheheh ayy çok glüyorum şuann böhöhöhöhyyy
mahkeme uzatıldı ister istemez...uuu baby bir hareketlenme oldu bende
neyyyse ben yemedim,yiyenlere afiyet olsun...seni sevmedim.
hadi uyuyun dedikoducular. türk milleti işte.. hepsi yalan yalan yatın... ehehehe kandırdımmm eheheh ayy çok glüyorum şuann böhöhöhöhyyy
oh afiyet olsun ben de burda aç karna içeyim.Al iste desene en az zararla cikan ben ciktim... Kurabiye yedim misir patlattim yorumlari okudum eglendim valla... iyiki sinirlerimi yok yere germemisim. Kk da sinire gelmemeyi ogreneli cok oldu, herkes sinirlerine hakim olsun hanimlar ... bu da bize kapak oldu iste... Neyse AllHTAN sinir harbi yasamdim kurabiyeleride goturdum hahahaha
oh afiyet olsun ben de burda aç karna içeyim.
yalnız yalnız
Biz de nasıl üzüldük nasıl üzüldük senin haline?
Sen ayna karsısında ağlayıp burnunu peçetelere silerken biz sıcacık evlerimizde senin konunu okuyup vakit geciriyoruz. Kim önde?
Adminler dikkat, bunlar örgütlenip örgütlenip böyle saçma sapan konular açabilirler. Kadınlar kulubümüzü kıskanan bir çok erkek var, demedi demeyin. Bazı yerlerde yazdıklarımız paylaşılıyor, sonra gaza gelip buraya konu açıyorlar.
Kk'da beklediği yorumları almayan konu sahiplerinin klasik cevaplarından biri
Valla sizin gibilerden psikoloji öğrencilerine iyi tez çıkar
ay kızlar benim bir müvekkilim olayıda nabız yoklamak istedim, ve istediğim tepkiyi aldım,, tebriklerrrr banaaa şimdi okumam gereken çok dosya var sonra yine gelrim eehhehe ayy gece gece eğlendim Aallah razı olsun :))
ay kızlar benim bir müvekkilim olayıda nabız yoklamak istedim, ve istediğim tepkiyi aldım,, tebriklerrrr banaaa şimdi okumam gereken çok dosya var sonra yine gelrim eehhehe ayy gece gece eğlendim Aallah razı olsun :))
ya iyi de zaten başka bi konu dönüyo burda ben de anlamadım 2dkkika diitim geldim olay değişmiş,senin konu kapandı galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?