Boşanacağını söylerken yeni bir bebeği olduğunu facebooktan öğrendim :(

hadi uyuyun dedikoducular. türk milleti işte.. hepsi yalan yalan yatın... ehehehe kandırdımmm eheheh ayy çok glüyorum şuann böhöhöhöhyyy

Biz de nasıl üzüldük nasıl üzüldük senin haline?

Sen ayna karsısında ağlayıp burnunu peçetelere silerken biz sıcacık evlerimizde senin konunu okuyup vakit geciriyoruz. Kim önde?

hadi uyuyun dedikoducular. türk milleti işte.. hepsi yalan yalan yatın... ehehehe kandırdımmm eheheh ayy çok glüyorum şuann böhöhöhöhyyy

ne yaptın şimdi sen dalgamı geçtin???
nasıl egon okşandımı....
yumuşadınmı biraz kafanı yaşadınmı???
canım senin sanırım etrafında insan yada sana değer veren birileri yok sen burda dikkat çekmek ilgi görmek için açtın bu konuyu keyfini çıkar bu fırsat bidaha geçmez eline

oh afiyet olsun ben de burda aç karna içeyim.
yalnız yalnız

Adminler dikkat, bunlar örgütlenip örgütlenip böyle saçma sapan konular açabilirler. Kadınlar kulubümüzü kıskanan bir çok erkek var, demedi demeyin. Bazı yerlerde yazdıklarımız paylaşılıyor, sonra gaza gelip buraya konu açıyorlar.

oh afiyet olsun ben de burda aç karna içeyim.
yalnız yalnız

Vallahi uzuldum yakin olsak ikram ederdim... Ama bende de gazoz yok naparsin...ac tavuklar ruyada dari gorur hesabi bende bir dahaki market ziyaretine kadar gazoz hayalleriyle altust olacagim. Yuzbin baloncuk herkese gelsin benden.

ay kızlar benim bir müvekkilim olayıda nabız yoklamak istedim, ve istediğim tepkiyi aldım,, tebriklerrrr banaaa şimdi okumam gereken çok dosya var sonra yine gelrim eehhehe ayy gece gece eğlendim Aallah razı olsun :))

evliliği duyar duymaz bitirmen gereken bir ilişki bu. 3 yıldır berabersin boşansa boşanırdı zaten. erkek mi yok dünyada çocuk sahibi adamla böyle işe kalkışıyorsun.madem yuva yıkacaksın git karısına söyle bari.adamın da ikinizi kullandığı yanına kalmasın.siz mağdursunuz.çirkef konulardan da tiksindim artık. böyle kadınlarla hem cins olduğuma ben utanıyorum.yaşarken rahatsınız ya bi de bize anlatıyorsunuz. Edep nasip etsin Rabbim

Ay cok guldum yorumuna hahahahha.. Kadinlar klubnu kiskanan hatta kiskanan kizkanan seklinde telafuz edilse dahada iyi cok hossun vallahi.

Sükse yaptığı için açılıyor bu tarz çizgi dışı konular.

Ne kadar yorum o kadar başlık.

Hiç yorum hiç başlık.

ay kızlar benim bir müvekkilim olayıda nabız yoklamak istedim, ve istediğim tepkiyi aldım,, tebriklerrrr banaaa şimdi okumam gereken çok dosya var sonra yine gelrim eehhehe ayy gece gece eğlendim Aallah razı olsun :))

Yalannnnnnn Yalan söylüyorsun

Anlamazlar, üzerler seni, berduş olursun acından ölürsünnnnn.

üstüne tüyü de dikeyim tam olsun diyosun yani..

ewde seninle ilgilenecek bi kocan falan yok sanırım başına vurmuş bişeyler gece gece fantazi yaptın hayal kurdun aklınca çookk akıllısın yaaa

kızımm senn benceeeee akllı birisii deilsinn kafan yerindee deilll bencee piskologa git yarın ilk iş olarakkk

bişey söyliyim mi ya yazdıkların gerçek verecek cvbın olmadığı için şaka yalan vs diyosun ya da 10 yaşında falansın bunu bi avukat yapmaz müvekkil olayı falan geçççç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…