Eğlendin mi ?
Bu forumda yuvası yıkılan kadınlar var.
Bu forumda annesi babası, babasının ihaneti ile ayrılmış çocuklar var !
Sence bu konu, nabız yoklanacak bir konu muydu ? İnsanlara yaralarını hatırlatmak güzel bir duygu mu ?
Karşımda, zamanında babamın annemi aldattığı kadını gördüm ben konunu ilk okuduğunda, mutlu oldun mu ?
Avukat olmuşsun da, insan olamamamışsın. Yazık ...
Ne var biliyor musun, ALLAH SENDEN RAZI OLMASIN.
konuyu açan dalga geçmiş bizimle yalanmış şimdilik bunu bil yeter bacım
Yok be güzelim nabız yokladığı falan yok.. Aldığı tepkilerden sonra yan çiziyor işte.. O taraf olmazsa bu taraf var misali..
valla biri evli erkekle berabermiş sonra çocuğu olmuş ama aslında o onun müvekiliymiş,öbürü imam nikahı yaptırmış,aynı apartmana taşınmış biri onun apartmanını mı biliyomuş neymiş ,biri daha vardı o da önceden evli erkekle berabermiş.Bi de biri daha vardı aslında ilk kişiymiş,sonradan o olmadığı anlaşıldı sonra onda da bi işler çıktıydı galiba.valla anlayan varsa banada anlatsın
konu karman çorman olmuş çözemedim:26:
herkes birbirine düşmüş..
kaç kişi evli erkekle beraber
ay kızlar benim bir müvekkilim olayıda nabız yoklamak istedim, ve istediğim tepkiyi aldım,, tebriklerrrr banaaa şimdi okumam gereken çok dosya var sonra yine gelrim eehhehe ayy gece gece eğlendim Aallah razı olsun :))
ay kızlar benim bir müvekkilim olayıda nabız yoklamak istedim, ve istediğim tepkiyi aldım,, tebriklerrrr banaaa şimdi okumam gereken çok dosya var sonra yine gelrim eehhehe ayy gece gece eğlendim Aallah razı olsun :))
valla biri evli erkekle berabermiş sonra çocuğu olmuş ama aslında o onun müvekiliymiş,öbürü imam nikahı yaptırmış,aynı apartmana taşınmış biri onun apartmanını mı biliyomuş neymiş ,biri daha vardı o da önceden evli erkekle berabermiş.Bi de biri daha vardı aslında ilk kişiymiş,sonradan o olmadığı anlaşıldı sonra onda da bi işler çıktıydı galiba.
Hatırladıklarım bunlar.
kaderde böyle bir akşam da geçirmek varmış yemek bile yiyemedim ya gazozla bşladım nerlere geldim.Kafayı buldum.Neyse gidip yatıyım artık.Allahtan yarın çalışmıyorum.
aklıma amanede geldi.. giderayak o da böyle coşmuştu. zaten gidiş o gidiş..
allahım arkadaşım çok güldümvalla buradaki entrikalardan bizlerde senaryo yazar olduk çok yaşa sen
leonacığım ben avukat falan olduğuna hiç inanmıyorum saçma sapan bir kişilik hepsi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?