Boşanacağını söylerken yeni bir bebeği olduğunu facebooktan öğrendim :(

leonacığım ben avukat falan olduğuna hiç inanmıyorum saçma sapan bir kişilik hepsi bu

incir çekirdeği kadar aklıyla her ipte pynayan cambaz numarası yapmak bu kadarcık kolay daha fazlası değil. biri yalan söylemiş olur hayatı yalan zaten s....ğün
sağolsun bize de sövme hakkı verdi stres attık sefamız olsun.bunun gibi bikaç tane daha biçare vardı. bi konu açtı 40 şekle soktu en son avukat olayım dedi şeytanın avukatı

Son düzenleme:
Ya bir önerim var, telefon numaraları ile üyelik sistemi olsun. Öyle her önüne gelen hesap açamaz hiç değilse. Böyle yabancı maddeler giremez, hiç değilse.

valla anlayan varsa banada anlatsın
konu karman çorman olmuş çözemedim:26:
herkes birbirine düşmüş..
kaç kişi evli erkekle beraber
valla biri evli erkekle berabermiş sonra çocuğu olmuş ama aslında o onun müvekiliymiş,öbürü imam nikahı yaptırmış,aynı apartmana taşınmış biri onun apartmanını mı biliyomuş neymiş ,biri daha vardı o da önceden evli erkekle berabermiş.Bi de biri daha vardı aslında ilk kişiymiş,sonradan o olmadığı anlaşıldı sonra onda da bi işler çıktıydı galiba.
Hatırladıklarım bunlar.
kaderde böyle bir akşam da geçirmek varmış yemek bile yiyemedim ya gazozla bşladım nerlere geldim.Kafayı buldum.Neyse gidip yatıyım artık.Allahtan yarın çalışmıyorum.

ay kızlar benim bir müvekkilim olayıda nabız yoklamak istedim, ve istediğim tepkiyi aldım,, tebriklerrrr banaaa şimdi okumam gereken çok dosya var sonra yine gelrim eehhehe ayy gece gece eğlendim Aallah razı olsun :))

olduğun yerde kal kendini avukat sanan ve bizleride öle sanmamızı isteyen;aslında sadece kendini kandıran sıfat bulamadığım ????* 112 aradım senin için acil tedaviye ihtiyacın var.merak etme senin tedavin yok ama bi ümit tıp hergün ilerliyor

aslında en iyi dedikoducular avukatlardır sende burda egonu tatmin ettin kıt aklınla.....sana dava vereninde aklı kıt vay o kişinin halineeee?

burdan delil toplayacak kadar zavallıysan çok üzüldüm hangi avukata sölesem bu taktiğini sana oturduğu yeriyle gülerdi işini ne kadar ciddiye aldın öle..napacak şimdi burda yazılanları hakime dosyalayıpmı vericem oda sana madalya takar artıkın çok komiksin yaaaaaa

ay kızlar benim bir müvekkilim olayıda nabız yoklamak istedim, ve istediğim tepkiyi aldım,, tebriklerrrr banaaa şimdi okumam gereken çok dosya var sonra yine gelrim eehhehe ayy gece gece eğlendim Aallah razı olsun :))

tatmin olmanın daha kolay yolları var onları bi denesene önce

allahım arkadaşım çok güldüm valla buradaki entrikalardan bizlerde senaryo yazar olduk çok yaşa sen

Budamı gol değil be yinemi kandırıldık ben şimdi boşunamı senle dalga geçtim boşunamı sana şarkı ikram ettim hatta boşunamı mırıldandım '' Depresyondayımmm unutuldum aldatıldım'' diye ,boşunamı meraklandım aha sıradışı bir olay diye ne hakkın vardı duygularımla oynamaya bunu nasıl yaptın bana vicdansız

Müvekkilinizin hikayesini net ortamında anlatmanız yasal mı?
Mesela IP nonuzu alsak,bulunduğunuz ilin barosuna şikayet etsek?
Görevinizi kötüye kullandığınız için suç duyurusunda bulunsak?
Ya hasbel kader mezun oldunuz (o zaman müvekkilinize yazık) ya da avukat değilsiniz.

seni bunaltan şey istanbul dışında olmak değil.yıllarca aldığın ahlar,beddualar.
harika bir ailem var demişsin.evet kızlarını çok ahlaklı,çok düzgün yetiştirmişler ki metres olmuş.
kadın böyle bir adamdan nasıl çocuk yaptı diyorsun.kadın kapı gibi kocasından yapmış çocuğunu.sen nasıl böyle bir adamla gezdin tozdun yattın kalktın hiç yüzün kızarmadan ailenle tanıştırdın?
senin ar damarın çatlamış.bu saatten sonra senin aklın başına gelmez.kandırma kendini.
seneye evlenicekmiş.ahlaksız.karısından boşanır boşanmaz tanışsan evlensen bile leş kargası derlerdi sana.kaldı ki bu asker bekler gibi evli adam bekliyor.
gelmiş şimdi de müvekkilim bilmem ne diyor.sen bizi kendin gibi saf mı sandın kızım?biz senin gibi hastanede spermle çocuk yapma gibi saçma yalanlara kanmayız güzelim.istanbul dışına çıkamam bunalıyorum.bu da mı müvekkilinin sözüydü canım.öyle mi dedi sana?hadi ordaaaan.sen git aileni kandır

Konu sahibine Allah akıl fikir versin diyorum..
Böyle bir konu açarak ne yapmaya çalıştı acaba ?
Böyle olaylar yüzünden ne kadar canı yanan kadın ve evlat var senin haberin var mı ?
Deniyor ya evli adamla beraber olana karşı büyük konuşmayın diye konu sahibinin üstüne gidilince hemen beddualar başlıyor ..
Bizde şimdi kk kkadınları olarak sana mı beddua edelim bunca kişiyle alay ettiğin için ...
Alay ettiğin konu malesef kaç kadının başına gelmekte ve bu yüzden kaç kadın ve yavrular ağlamakta bir avukat olarak haberin yok herhalde..(umarım avukat değilsindir ki değilsindir zaten)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…