Boşanacağını söylerken yeni bir bebeği olduğunu facebooktan öğrendim :(

vaybe top olmuşum. eheheh iyi oldu iyi sağlam bir dedikoduya ihtiyacınız vardı :))

Kişilik bozukluğu mu var sizde? Yoksa şizofren misiniz? Ya da bir şişe rakı mı içtiniz? Neyin kafası bu, utanmıyorsunuz da belli. Ne demeye geldiniz buraya?
Uykunuzdan uyanın, aldatılan siz değil adamın karısı. Zira adamın evli olduğunu bilerek onunla ilişki yaşayan sizsiniz..

yok canım. gaz sorunu olan kendini hemen belli ediyor....

Evt belli ediyor sensin ilk gaz sancısı senden çıktı çünkü ucuzzz neyse çok gereksiz bir konu için gereksiz ve ucuz insanlar muhattabım değildir ama sende insanlık duygusu olmadıgı için direk saldırıyorsun ve emin ol insanlık duygusu bende sende olandan daha gelişmiştir tatlım o yüzden senin gibi direk saldırışa geçmiyorum insanım çünkü senin gibi gaz sancısı çeken biri değilim çok şükür ayyyy daha fazla muhattabım olamazsın ee daha nediyim anlayana davul zurna anlamayana sivri sinek hadi cnm hadii.

kardesim suan icin böyle uygun gördüm noldu sana bi zararimi vardi?

yok canım bana ne zararın olacak benden ırak cehenneme direk zaten de...
neden böyle uygun gördüğünü sordum babycim...
aynı binada yaşayalım ama aynı evde değil...
ilginç imiş...neeemiş?ilginçmiş...

hadi uyuyun dedikoducular. türk milleti işte.. hepsi yalan yalan yatın... ehehehe kandırdımmm eheheh ayy çok glüyorum şuann böhöhöhöhyyy

vaybe top olmuşum. eheheh iyi oldu iyi sağlam bir dedikoduya ihtiyacınız vardı :))

Şu an marcus antonius komutasındaki Sezar ın ordusu Pompey in önderliğinde Brütüs Cicero ve diğer senato üyelerini yunanistan da ağır bir bozguna uğrattılar

Cicero Brütüs ve Kato Romaya geri dönemeye kararlı gözüküyorlar, Pompey in Mısır a gitme teklifini reddettiler.

Pompey Mısır yolcusu gibi duruyor ayrıca senato üyeleri tarafından da dışlandı Mısır a gitmekten başka çaresi yok

Bi tek ilk sayfayi okudum,arada neler yazdiniz bilmiyorum..ama soylemeden edemicem, memlekette bekar adam mi kalmadi? Ne olursa olsun,bosanamiyo bile olsa, ayri yasiyo bile olsa,siz en bastan boyle bi sorunla niye iliskiye baslarsiniz?bile bile lades demek oluyor bu,kusura bakmayin..

cok meraklisin hani demisler ya meraktan yada meraktan gelirmis insanin basina ne gelirse diye cocuk bende merak etme ama mahkememi ister istemez uzattiklari icin bekliyorumm sonucu evet sen sussan bencede iyi edersin nede olsa konu icinde baska konuya daldin bu aciklamam dan sorada umarim uzatilmaz konu

ay oturur sabaha kadar ağlarım şimdi ben furdatoo nun insanlığı benden daha gelişmiş diye. tühhh

yok bu direk uçmuş hayal dünyasında yaşıyor içki falan kesmez bu saatten sonra bunu

mahkeme uzatıldı ister istemez...uuu baby bir hareketlenme oldu bende

neyyyse ben yemedim,yiyenlere afiyet olsun...seni sevmedim.

Toplam 93 kullanıcı konuyu okuyor. (74 üye ve 19 ziyaretçi)

kendiylesorunlu,
leonela,
hasretim66,
yasemin129,
Angeldreams,
1Sen,
lakeoftears,
arwen81,
sevdicegim,
bozo85,
nazlma,
breeze3547,
UniQuE88,
basit,
lovely17,
bahar544,
KK Pro ÜyeElossa,
YagmurunElleri,
ece_ediz,
Evanescence87,
Gamiş,
FS2011,
sevde_,
ladyfog,
wictorya,
alzen,
KK Pro Üyesevdamcee,
KK Pro Üyeddilsah,
LadyKaka,
melahatt,
filizkosal,
pimkie,
ebrutolga,
sevfurkereym,
Emilyyy,
lipstickkk,
eayr1,
pea,
Ahriman,
KK Pro Üyekindarrrr,
missplayful,
edanurlu,
acikadres,
nilim,
elftt,
yelent,
mozarellaaa,
rubic,
mehlika86,
canan2508,
derinderen,
saciuzunaklikisa,
KK Pro Üye Elif,
talihsizben,
hope79,
KK Pro ÜyeSEN_ KOLIK,
esmerseker85,
kokohantes,
sedase,
aydora82,
UmmuUmar,
MonalisaSmile,
ayla92,
Tussinal,
cilvenaz07,
KK Pro ÜyeNihil,
serraerdem,
BuzlarUlkesi,
micra,
tolin,
sbolu85

Aldatma, aldatılma konularında çok raiting oluyor
Klasik erkek yalanı ya "Eşimden boşanamıyorum." Buna hala inanan var mıydı ya?
Varmış demek ki
Yalnız arkadaşım kötü bir karma yarattın biliyor musun? Yarın öbürgün ya kendinde ya evladından çıkacak bu ettiklerin.
Aynısını yaşayacaksınız biliyor musun?

hadi uyuyun dedikoducular. türk milleti işte.. hepsi yalan yalan yatın... ehehehe kandırdımmm eheheh ayy çok glüyorum şuann böhöhöhöhyyy

Al iste desene en az zararla cikan ben ciktim... Kurabiye yedim misir patlattim yorumlari okudum eglendim valla... iyiki sinirlerimi yok yere germemisim. Kk da sinire gelmemeyi ogreneli cok oldu, herkes sinirlerine hakim olsun hanimlar ... bu da bize kapak oldu iste... Neyse AllHTAN sinir harbi yasamdim kurabiyeleride goturdum hahahaha

Kk'da beklediği yorumları almayan konu sahiplerinin klasik cevaplarından biri
Valla sizin gibilerden psikoloji öğrencilerine iyi tez çıkar

ya iyi de zaten başka bi konu dönüyo burda ben de anlamadım 2dkkika diitim geldim olay değişmiş,senin konu kapandı galiba

Antisosyal, kompleksli kişilikler ancak sanalda böyle pirim yapmaya çalışır.

Boşverin!!!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…