vaybe top olmuşum. eheheh iyi oldu iyi sağlam bir dedikoduya ihtiyacınız vardı :))
vaybe top olmuşum. eheheh iyi oldu iyi sağlam bir dedikoduya ihtiyacınız vardı :))
yok canım. gaz sorunu olan kendini hemen belli ediyor....
kardesim suan icin böyle uygun gördüm noldu sana bi zararimi vardi?
neden ayrı evdesiniz dedim ben ama...neden görmezden geliyosun
bu kararına da mı saygı duydu?
velayet davasında niye çocuklar sende değil:)genelde anneye verilir annede bi yamuk yoksa tabiii...
neyse ben susayım...
çok sinirleniyorum çünkü böyle şeylere...
Evt belli ediyor sensin ilk gaz sancısı senden çıktı çünkü ucuzzz neyse çok gereksiz bir konu için gereksiz ve ucuz insanlar muhattabım değildir ama sende insanlık duygusu olmadıgı için direk saldırıyorsun ve emin ol insanlık duygusu bende sende olandan daha gelişmiştir tatlım o yüzden senin gibi direk saldırışa geçmiyorum insanım çünkü senin gibi gaz sancısı çeken biri değilim çok şükür ayyyy daha fazla muhattabım olamazsın ee daha nediyim anlayana davul zurna anlamayana sivri sinek hadi cnm hadii.
Kişilik bozukluğu mu var sizde? Yoksa şizofren misiniz? Ya da bir şişe rakı mı içtiniz? Neyin kafası bu, utanmıyorsunuz da belli. Ne demeye geldiniz buraya?
Uykunuzdan uyanın, aldatılan siz değil adamın karısı. Zira adamın evli olduğunu bilerek onunla ilişki yaşayan sizsiniz..
cok meraklisin hani demisler ya meraktan yada meraktan gelirmis insanin basina ne gelirse diye cocuk bende merak etme ama mahkememi ister istemez uzattiklari icin bekliyorumm sonucu evet sen sussan bencede iyi edersin nede olsa konu icinde baska konuya daldin bu aciklamam dan sorada umarim uzatilmaz konu
hadi uyuyun dedikoducular. türk milleti işte.. hepsi yalan yalan yatın... ehehehe kandırdımmm eheheh ayy çok glüyorum şuann böhöhöhöhyyy
hadi uyuyun dedikoducular. türk milleti işte.. hepsi yalan yalan yatın... ehehehe kandırdımmm eheheh ayy çok glüyorum şuann böhöhöhöhyyy
e tabi söylerler mi ne de olsa boşanacak 3 sene oldu daha hala boşanacakAilesi evli olduğunu bilmiyormuş muş muş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?