Boşanacağını söylerken yeni bir bebeği olduğunu facebooktan öğrendim :(

artık tüm gerçekleri biliyorsun o zaman yapman gereken tek şey bir daha görüşmemek akıl istiyorsan al sana akıl

Gazoz deme gazoz deme... Bogazina duskun insani tahrik etme!

içine polyanna mı kaçtı kuzum senin. nedemek yahu 3 senede öğrendim daha fazla da olabilirdi!!

bide akılmı istiosun? ben sana deıl akıl günahımı bıle vermem!!!

Yuva yıkanın yuvası olmaz.
Bence sevinin çünkü yıkmaya çalıştığınız yuva sapasağlam yerinde duruyor.
Boşanıcam hikayelerine inanan kadınlar var mı daha? Yıl olmuş 2012...

4 kişi derken 3. bir çoçukmu var yoksa..........
4.kişi siz değilsiniz heralde????

bence hiç bi şekilde adam oyuncu yada yalancı değil adam çok dürüstmüş evli oldugunu cocugu oldugunu söylemiş. sen 3 sene birlikde olmussun adamla, en büyük suç sende.
daha fazlası ne olabilir gayrimeşru bir çocukmu? adam 3 senedir pislikdeyildide 2 cocuk oluncamı pislik oldu. senin gibiler oldukdan sonra o adamlar çok aldatırlar.

birazdan Kazen abi de gelip diğer üyeliğini açıklar. bu konularda hep öyle yapıyor çünkü

evet Kazen abi, söz sende

''Bana nasıl bunu yapabilir '' diyorsunuz çocuklarının annesine bunu yapan size bunu niye yapmasın.

Siz evli ve çocuklu bir hemcinsinize bunu yapıyorsanız o adam niye bunu yapmasın.

Dersi adama değil kendinize verin..

ZATEN KARISINI ALDATAN HANGI ADAMCIK KARISINI SEVİYORDUR Kİ !! NEDENSE KÖTÜ KADINDIR HEP O EVDEKI..

ADAM MUTSUZ PERŞİŞANDIR..ONA İYİ DAVRANAN YENI KARŞISINA ÇIKAN AVIDIR HERNEDENSE.

Sigara içiyormuş, tiksiniyormuş..Allah'ından bulsun.

Ailenizlede tanışmış..Pes doğrusu pes !! Nasıl başkasının nikahı altındaki bir adamla görüşürsünüz nasıl ?????

Ders vermeyin ona.. Yuvasına geri döndürmeye çalışmayın. Bırakın ne hali varsa görsün.

Baktınız ki sizi kandırmış o zaman mı yuvası aklınıza geldi.. ?

yeni bir tartisma konusu olmasin lutfen

yilbaslarina hic kiymet vermem kafirlerin ozel gunlerine tazim etmemek adina... bu sebeple esim yilbasinda evde ya da degil benim icin fark etmez

sevgililer gunu de onem arz etmez ...maalesef esim isi sebebi ile cok telefonla konusur kadin mi aradi erkek mi aradi gozumden kacar takib edemem ... seyahat eder cok.... is yerlerini kontrol amacli sehir disinda bi kac gun kaldigi olur

bazen oyle olur ki 24 saatin icinde sadece birbirimizi 10 dk goruruz yani evli olupta her telefona cevap veren bi cok erkek olabilir , yilbasinda sevgililer gununde ailesinin yaninda olmayan bir cok erkek olabilir

sonuc itibari 3 sene diyorsunuz

size kizmak istemiyorum insaniz beseriz hata yapariz ama 3 yil surer mi bu hatamiz

madem bosanmak isteyen bir erkekti neden 3 sene bekledi turkiye de bosanma islemleri 3 sene mi suruyor

empati yapiyorum ben... esim bizim icin calisiyor kizimiz daha iyi sartlar altinda yasasin diye kendinden ve benden ödün veriyor diye kahr olayim sonra kizcagiz ciksin eee yilbasinda sevgililer gununde benim yanimda idi her tel e cevap veriyordu desin

tek hatali ve sorumsuz olan sen degilsin tabii senin karsinda ki o ERKEK en buyuk cezayi hak ediyor ama sen olmasan bir baskasi olacakti ...demekten de kendimi alamiyorum

yazik vallahi evde esim gelecek yemek yapayim, kendime bakayim, spor yapayim gobegimi eriteyim , cilt maskesi yapayim su sivilcem gecsin, gece cocuk uyutmasa da aman ac karnina cikmasin evden bi kahvalti hazirlayayim diye kendini feda eden kadinlik hallerime acidim

olaydan cikarilan sonuclar
1- gavur kafir bayrami denmeden hangi ulkenin olursa olsun ozel gunlerin de koca evde olacak yumurta bayrami halloveen fark etmez

2-her telefonu kontrol edilecek is icin olsun olmasin konusma ardindan sorguya alinacak arayan biyikli mi? saci kel mi? karisi var mi? haaa yani kisaca kadin mi erkek mi?

3-seyahat esnasinda mumkunse her an kamerali baglanti kurulacak ne olur ne olmaz

4-asla sperm alinip cocuga kardes yapilmiyacak dogal yollar tercih edilecek

Son düzenleme:
71 kisi okuyucu sayisi hizla artiyor. KK uyeleri sinirli ve gergin konu sahibi kayiplarda....

bu konuda kapanır.genel de yogun takıpcısı olan konunun, ılerlıyen dakıkalar da gergınlık ve ıkılı tartısmaları olusacaktır

Son düzenleme:

eeee linç edilmesi gerekirdee

neyse ben derinleştirmicem yazıpta

gereksiz yere ceza almıcam

mühürlü kalpler çok malesef çoooooooooooooook

Türkiyede erkek kıtlığımı vardı onca erkek içinde gitmişsin evli barklı adamla 3 sene birlikte olmuşsun .
Nasıl yüreğin el verdi, çoluğu çocuğu olan bir adamla olmayı
Bir de kendin mağdur durumdaymışsın gibi konu açıp ,akıl istiyorsun bizden !!! pessssss .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…