71 kisi okuyucu sayisi hizla artiyor. KK uyeleri sinirli ve gergin konu sahibi kayiplarda....
sadece çok iyi bir oyuncuya bir yalancıya denk geldim. Allah'a şükrediyorum ki yine bu adamın şerefsizliğini 3 senede öğrenebildim, daha fazlada olabilirdi. hayatta herşey bizler için bu benim hayatımdaki en byük tecrübe ve bırakın birdaha bekar falan bir erkekle olmayı hayatımda hiçbir erkeğe güvenemem. insan yaşadıklarını sadece kendisi biliyor. maalesef bu duruma düştüm. o kadında bu duruma düştü burada hayatı karartılan 4 kişi var. ben en suçlsuyum aptal olmakla suçumu kabul ediyorum. ama bu oyunda artık ben yokum eminim o pislik hayatına bu şekilde devam edicek
e herhalde ki öyle.Ne sanıyorsunuz ki
Şimdi herkes bu konu üzerinden kendisinin ne kadar namuslu olduğunu göstersin bakalım.
Birinin canı sıkılmış akşam akşam.
Ben de bir yandan gazozumu içip okuyacağım şimdi vurun kahpeye olayını ve linç kültürünü.
sadece çok iyi bir oyuncuya bir yalancıya denk geldim. Allah'a şükrediyorum ki yine bu adamın şerefsizliğini 3 senede öğrenebildim, daha fazlada olabilirdi. hayatta herşey bizler için bu benim hayatımdaki en byük tecrübe ve bırakın birdaha bekar falan bir erkekle olmayı hayatımda hiçbir erkeğe güvenemem. insan yaşadıklarını sadece kendisi biliyor. maalesef bu duruma düştüm. o kadında bu duruma düştü burada hayatı karartılan 4 kişi var. ben en suçlsuyum aptal olmakla suçumu kabul ediyorum. ama bu oyunda artık ben yokum eminim o pislik hayatına bu şekilde devam edicek
Hiç güleceğim yoktu.Perihan Abla dizisindeki Meraklı Melahat'ı hatırlattınız bana.
Gazoz deme gazoz deme... Bogazina duskun insani tahrik etme!
bence hiç bi şekilde adam oyuncu yada yalancı değil adam çok dürüstmüş evli oldugunu cocugu oldugunu söylemiş. sen 3 sene birlikde olmussun adamla, en büyük suç sende.sadece çok iyi bir oyuncuya bir yalancıya denk geldim. Allah'a şükrediyorum ki yine bu adamın şerefsizliğini 3 senede öğrenebildim, daha fazlada olabilirdi. hayatta herşey bizler için bu benim hayatımdaki en byük tecrübe ve bırakın birdaha bekar falan bir erkekle olmayı hayatımda hiçbir erkeğe güvenemem. insan yaşadıklarını sadece kendisi biliyor. maalesef bu duruma düştüm. o kadında bu duruma düştü burada hayatı karartılan 4 kişi var. ben en suçlsuyum aptal olmakla suçumu kabul ediyorum. ama bu oyunda artık ben yokum eminim o pislik hayatına bu şekilde devam edicek
71 kisi okuyucu sayisi hizla artiyor. KK uyeleri sinirli ve gergin konu sahibi kayiplarda....
e herhalde ki öyle.Ne sanıyorsunuz ki
Şimdi herkes bu konu üzerinden kendisinin ne kadar namuslu olduğunu göstersin bakalım.
Birinin canı sıkılmış akşam akşam.
Ben de bir yandan gazozumu içip okuyacağım şimdi vurun kahpeye olayını ve linç kültürünü.
piyuuuuu 76 oldu,iyi iş çıkardın ece_deniz
ufff 74 kısı okuyor yıkılıyo burası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?