Bosanacak mevzu

lilakalem

Guru
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
542
202
303
Diğer
Arkadaslar esim surekli cocugumuz olduktan sonra ufak seylere buyuk patlamalar yapip sinirlenebiliyor.bosanmayi dusunuyorum.onu seviyorum ama sevgide tek tarafli olmaz.hep benim alttan almamla yuruyen bir evlilik haline geldi.surekli bir hayatim kaydi evlenince kafasi var.baska birisi oldugunu dusunmuyorum ama benlede mutlu olmadigi cok acik.

Son düzenleme:
sizin çok uzun zamandır evliliğinizde düzelmeyen problemler var. Siz neden boşanmaktan korkuyorsunuz, eşiniz zaten boşanmak istediğini söylemişti. Belli ki sizin de bu kararı vereceğiniz zamanı bekliyor, onun kafasında bitmiş bu evlilik.

Karşınıza alın konuşun. Giriş mesajında bahsettiğiniz şeyleri dile getirin.

Artık boşansan iyi olur

Sevdigim icin veremedim.
Sana değer vermeyen birisi var. Çaba göstermeyen, sevmediğini söyleyen.
Kaç tane konu açtın hepsinde bir çözüm bulmaya çalışıyorsun ama yok. Herşeyi kontrol edemezsin, sen çaba gösterirsin karşındaki insana bağlı olan şeyler var, o ne yapıyor buna bakman lazım.

Bu huzursuzlukla kendini mahvediyorsun, çocuğun da anlıyordur. Boşandıktan sonra iyi bir baba olabilecek biriyse sal ipini gitsin, dönerse senindir. Adam beni bırak diye her seferinde farklı yol deniyor, boşa kürek çekiyorsun arkadaşım.

Ah canım,halbuki evlenmese tüm kadınlar onu bekleyecekti,her gece bir kulüpten story atacaktı,parasını cebine koyup dünyayı gezecekti,bir giydiğini bir daha giymeyecekti.
Yollayın anasına gitsin.
Çocuğunuz da küçükmüş,büyüse daha zor. Bunsefer çocuğa da dert anlatmanız gerekecekti.
Boşayın gitsin çocuğunuz da kolay unutur bari.

Küflü bekar evinde osbire talim ettiği gün anlar asıl ederini. Nafaka vermese bile karnını zor doyuracak heriflere bu özgüveni, kocasız kalıcam diye ödü patlayan kadınlar veriyor. Üstüne düştükçe kendini hayırlı b*k sanıyor işte, az sal da beynine oksijen gitsin.

Alla sen boşasana artık sunu

Maddi olarak ben daha gucluyum.bosaninca zor gecinecek kira vs.

Yeniden evlenir cocuk yapmak istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…