sizin çok uzun zamandır evliliğinizde düzelmeyen problemler var. Siz neden boşanmaktan korkuyorsunuz, eşiniz zaten boşanmak istediğini söylemişti. Belli ki sizin de bu kararı vereceğiniz zamanı bekliyor, onun kafasında bitmiş bu evlilik.Arkadaslar esim surekli cocugumuz olduktan sonra cocugumuz icin evlilikte kaldigini yoksa durmayacagini,bir nevi bunu cektigini soyluyor.ufak seylere buyuk patlamalar yapip sinirlenebiliyor.bosanmayi dusunuyorum.yasim 35.onu seviyorum ama sevgide tek tarafli olmaz.hep benim alttan almamla yuruyen bir evlilik haline geldi.surekli bir hayatim kaydi evlenince kafasi var.baska birisi oldugunu dusunmuyorum ama benlede mutlu olmadigi cok acik.beni bir yere birakmayi bile fedakarlik gormeye basladi.
KUcuk dahaNe zamandır böyle? Çocuk kaç yaşında?
Sevdigim icin veremedim.sizin çok uzun zamandır evliliğinizde düzelmeyen problemler var. Siz neden boşanmaktan korkuyorsunuz, eşiniz zaten boşanmak istediğini söylemişti. Belli ki sizin de bu kararı vereceğiniz zamanı bekliyor, onun kafasında bitmiş bu evlilik.
Arkadaslar esim surekli cocugumuz olduktan sonra cocugumuz icin evlilikte kaldigini yoksa durmayacagini,bir nevi bunu cektigini soyluyor.ufak seylere buyuk patlamalar yapip sinirlenebiliyor.bosanmayi dusunuyorum.yasim 35.onu seviyorum ama sevgide tek tarafli olmaz.hep benim alttan almamla yuruyen bir evlilik haline geldi.surekli bir hayatim kaydi evlenince kafasi var.baska birisi oldugunu dusunmuyorum ama benlede mutlu olmadigi cok acik.beni bir yere birakmayi bile fedakarlik gormeye basladi.
Sana değer vermeyen birisi var. Çaba göstermeyen, sevmediğini söyleyen.Sevdigim icin veremedim.
Küflü bekar evinde osbire talim ettiği gün anlar asıl ederini. Nafaka vermese bile karnını zor doyuracak heriflere bu özgüveni, kocasız kalıcam diye ödü patlayan kadınlar veriyor. Üstüne düştükçe kendini hayırlı b*k sanıyor işte, az sal da beynine oksijen gitsin.Ah canım,halbuki evlenmese tüm kadınlar onu bekleyecekti,her gece bir kulüpten story atacaktı,parasını cebine koyup dünyayı gezecekti,bir giydiğini bir daha giymeyecekti.
Yollayın anasına gitsin.
Çocuğunuz da küçükmüş,büyüse daha zor. Bunsefer çocuğa da dert anlatmanız gerekecekti.
Boşayın gitsin çocuğunuz da kolay unutur bari.
Alla sen boşasana artık sunu
Maddi olarak ben daha gucluyum.bosaninca zor gecinecek kira vs.Ah canım,halbuki evlenmese tüm kadınlar onu bekleyecekti,her gece bir kulüpten story atacaktı,parasını cebine koyup dünyayı gezecekti,bir giydiğini bir daha giymeyecekti.
Yollayın anasına gitsin.
Çocuğunuz da küçükmüş,büyüse daha zor. Bunsefer çocuğa da dert anlatmanız gerekecekti.
Boşayın gitsin çocuğunuz da kolay unutur bari.
Yeniden evlenir cocuk yapmak istiyor.Küflü bekar evinde osbire talim ettiği gün anlar asıl ederini. Nafaka vermese bile karnını zor doyuracak heriflere bu özgüveni, kocasız kalıcam diye ödü patlayan kadınlar veriyor. Üstüne düştükçe kendini hayırlı b*k sanıyor işte, az sal da beynine oksijen gitsin.
Ee sizene. Ne hali varsa görsünMaddi olarak ben daha gucluyum.bosaninca zor gecinecek kira vs.
Bunlarla mı korkutuyor sizi? Adam çözmüş işi valla, korkularınızın ekmeğini bi 10 yıl daha yer.Yeniden evlenir cocuk yapmak istiyor.
İşte haline bakmadan ne hayaller kuruyorsa artık.Maddi olarak ben daha gucluyum.bosaninca zor gecinecek kira vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?