- 28 Mart 2020
- 21.328
- En iyi cevaplar
- 1
- 64.747
- 598
Herkes de ona hasretti. Ne kadar büyütüyorsunuz şu adamları gözünüzde.Yeniden evlenir cocuk yapmak istiyor.
Bilemedim bu süreci biraz sessizce takip edin. Sizi boşanmaya ikna etmeye çalışıyor gibi. Biri sorarsa karım istedi diyecek o masum bir şekilde işin içinden çıkacak. Takipte kalın bakalım var mı bir falsosu.Yok olurmu cocuktan oncede sinirli anlari vardi bosanma lafida gecmistir ama guzel anlarimiz daha coktu.sevildigimi dusunduruyordu.
Aynen cocugu gorur zaten maddi durumumda iyi evim var araba alabilirim,maasim dolgun.ona eyvallahim yok yani.cocuguyla ilgili alir sever babasizlik gostermez.ben sevdigim icin ayrilamadim.laflarini cektim.hakaret bile etti."Arkadaslar esim surekli cocugumuz olduktan sonra cocugumuz icin evlilikte kaldigini yoksa durmayacagini,bir nevi bunu cektigini soyluyor" bu cumleniz için öyle yazdim ben. Siz sevdiğiniz için devam ediyorsunuz onu anladim. Ama sizi yipratmasina izin vermeyin
Hayatta farklı rollerimiz var babalık rolünü güzel yapıyor olabilir çocuğunuz adına sevindim ama size karşı olan kocalık rolünü yapamıyor ya da yapmak istemiyor. Sevdiğiniz için katlandığınız şeyler ruhunuzda yaralar açıyor malesefAynen cocugu gorur zaten maddi durumumda iyi evim var araba alabilirim,maasim dolgun.ona eyvallahim yok yani.cocuguyla ilgili alir sever babasizlik gostermez.ben sevdigim icin ayrilamadim.laflarini cektim.hakaret bile etti.
Hâla mı seviyorsunuz?Aynen cocugu gorur zaten maddi durumumda iyi evim var araba alabilirim,maasim dolgun.ona eyvallahim yok yani.cocuguyla ilgili alir sever babasizlik gostermez.ben sevdigim icin ayrilamadim.laflarini cektim.hakaret bile etti.
Göster kapıyı gitsin.İşin maddi durumun var mı bilmiyorum ama gerekli yardımları resmi şekilde belgelendirelim git hayatını yaşa de.Bu cümle ve düşüncelerle onunla aynı evi aynı yatağı nasıl paylaşıyorsun?Ne hali varsa görsün ama bence senden emin gerçekten git desen yaa düzeni bozmaya gerek yok der gitmezArkadaslar esim surekli cocugumuz olduktan sonra cocugumuz icin evlilikte kaldigini yoksa durmayacagini,bir nevi bunu cektigini soyluyor.ufak seylere buyuk patlamalar yapip sinirlenebiliyor.bosanmayi dusunuyorum.yasim 35.onu seviyorum ama sevgide tek tarafli olmaz.hep benim alttan almamla yuruyen bir evlilik haline geldi.surekli bir hayatim kaydi evlenince kafasi var.baska birisi oldugunu dusunmuyorum ama benlede mutlu olmadigi cok acik.beni bir yere birakmayi bile fedakarlik gormeye basladi.
Hayir adam sürekli birde bosanalim diyor ama avukata gitmiyor .bosanmak isteyen avkt gider benim ex koca oyleydi bosanacam bosanacam dedi yeri gogu inletti surekli kavga cikariyordu ee git avkta diyordum yok cocuk buyusun yok yasina gelsin yok cocuk bila bila dedi baktim gitmiyor ben gideyim dedim ayy ne gunlerdi boşuna kendimi üzmusum .bundadw o durum adamin cesareti yok kadini tesvik ediyor kadin adim atincadw kesin yalvaracak bi kac ay sonra eve kadinlar gelecek tipik ex kocalarBunlarla mı korkutuyor sizi? Adam çözmüş işi valla, korkularınızın ekmeğini bi 10 yıl daha yer.
Derdi boşanmak değil, kadını korkutup sıfır sorumlulukla evliliğin nimetlerinden faydalanarak yaşamak. Boşanana kadar kadını delirtip sonra ruh hastasının tekiydi zaten diye sıyrılıyorlar.Hayir adam sürekli birde bosanalim diyor ama avukata gitmiyor .bosanmak isteyen avkt gider benim ex koca oyleydi bosanacam bosanacam dedi yeri gogu inletti surekli kavga cikariyordu ee git avkta diyordum yok cocuk buyusun yok yasina gelsin yok cocuk bila bila dedi baktim gitmiyor ben gideyim dedim ayy ne gunlerdi boşuna kendimi üzmusum .bundadw o durum adamin cesareti yok kadini tesvik ediyor kadin adim atincadw kesin yalvaracak bi kac ay sonra eve kadinlar gelecek tipik ex kocalar
Psikiyatriste gidinBelki benimde psikolojim duzgun degildir.
Bende anlamadim.Eski konuları hatırlamıyorum ama sanırım sürekli boşanmak istediğini söylüyormuş. Peki neden boşanmıyor? Neden gidip dava açmıyor? Niye sadece söylemekle tehdit etmekle kalıyor?
Haklisin.cok yara aldim...yillarim gitti...Hayatta farklı rollerimiz var babalık rolünü güzel yapıyor olabilir çocuğunuz adına sevindim ama size karşı olan kocalık rolünü yapamıyor ya da yapmak istemiyor. Sevdiğiniz için katlandığınız şeyler ruhunuzda yaralar açıyor malesef
Cok kalbim kirik.sevecek kisimlarda kirildi.Hâla mı seviyorsunuz?
Artik bende kaldiramiyorum bu olanlari...Göster kapıyı gitsin.İşin maddi durumun var mı bilmiyorum ama gerekli yardımları resmi şekilde belgelendirelim git hayatını yaşa de.Bu cümle ve düşüncelerle onunla aynı evi aynı yatağı nasıl paylaşıyorsun?Ne hali varsa görsün ama bence senden emin gerçekten git desen yaa düzeni bozmaya gerek yok der gitmez
Maddiyatim var.Göster kapıyı gitsin.İşin maddi durumun var mı bilmiyorum ama gerekli yardımları resmi şekilde belgelendirelim git hayatını yaşa de.Bu cümle ve düşüncelerle onunla aynı evi aynı yatağı nasıl paylaşıyorsun?Ne hali varsa görsün ama bence senden emin gerçekten git desen yaa düzeni bozmaya gerek yok der gitmez
Haklisin tespitlerinde.Derdi boşanmak değil, kadını korkutup sıfır sorumlulukla evliliğin nimetlerinden faydalanarak yaşamak. Boşanana kadar kadını delirtip sonra ruh hastasının tekiydi zaten diye sıyrılıyorlar.
Bende bagimlilik tedavisi gormeliyim :)Psikiyatriste gidin
Zorluk neler?bizde aldatma yok ama psikolojik siddet var.Bu tür birini düzelebileceğini sanmıyorum. Bir de bu hakaretleri çekiyorsa bu herşeye katlanır diye terbiyesizliğini artırarak devam edecektir maalesef.
Ya aldırış etmeyip katlanacaksın. Ya da boşanıp yoluna bakacaksın. Ben beni sürekli boşanmayla tehdit eden(üstelik beni aldatıp dolandıran) birinden boşandım kolay değil hayatım yalan söyleyemem ama evli kalmak çok daha zordu.
Bir kere evim eşyalarım dağıldı.Zorluk neler?bizde aldatma yok ama psikolojik siddet var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?