Bosanacak mevzu

Valla mutlu aile olabilsek zaten basimiza bunlar gelmezdi.yanlis tercihlerin sonucunu yasiyoruz.kader.ama hep huzursuzluktansa kaliteli bir yanlizlik yegdir diye dusunuyorum.

Eşiniz evden gitmeden, boşanma davasını kendi açmadan siz herhangi bir aksiyon almmaz,alamazsınız bence. Açtığınız konular hep aynı, sizde aynı yerdesiniz.
Akıbetiniz eşinizin paşa gönlüne bağlı.

Dogru kangren olmus kesemiom.
Bunu bu şekilde kabullendiyseniz burdaki kimse size yardımcı olamaz ki. Yani hep aynı tarz yorumlar gelir, aksiyon alma cesaretiniz yok ve dahası sanırım bu cesaretide istemiyorsunuz. Sizi sevmeyen biriyle yaşamak cehennemdir her şey batar her şey acıtır, bir kadın olarak dilerim kendinize önce siz değer verirsiniz, önce siz kendinizi sever ve layık olduğunuz hayatı söke söke alırsınız.

Haklisin.cok yara aldim...yillarim gitti...
Önemli olan bundan sonrası 15 yıl gitmiş ama neden bi 15 yıl daha heba olsun. Sizin için en iyisi neyse onu yapın inşallah bundan sonra dilediğiniz gibi bı hayat yaşarsınız

BEnim kendime guvenim yok sanirim,ve yanliz kalmaktan bir daha sevememekten korkuyorum.onun disinda evim var isim var kariyerim var.ona muhtac degilim.ailem bosanmami destekliyor.
Şartlar bu kadar mükemmelse acı seviyürsün. Baska açıklaması yok.

Maddi gücünüz varsa psikolojik destek alın.

Belki bir uzman sizi boşanmaya ikna eder.

Bi sure ayri yasayin derim gönderin annesine irtibat sifir olsun dönüşte hal tavri belli eder yada anlasmali bosanma kagini verin 5 6 bin nafaka isteyin sadece cocuga kabul ederse zaten sizi gozden cikarmis demektir ugrasmaya degmez aman hint kumasini yalniz birakin ne istedigini bilmeyen bi adam bekarlik günlerini ariyor niye evlendiyse madem bi seyi 40 kere söylersen olurmus diyin bosanmamiza az kaldi sizden ciddi adim atmadiginiz icin salliyor ortaya paylasilmayacak seyler yok aslinda ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…