Valla mutlu aile olabilsek zaten basimiza bunlar gelmezdi.yanlis tercihlerin sonucunu yasiyoruz.kader.ama hep huzursuzluktansa kaliteli bir yanlizlik yegdir diye dusunuyorum.Bir kere evim eşyalarım dağıldı.
2 minik çocuğuma tek bakıyorum. Dinlenme fırsatım olmuyor. Mutlu aileler görünce biz niye olamadık diye üzülüyorum. Maddi olarak da 2 maaş nerde tek maaş nerde. O aptalla sürekli muhatap olmak zorunda kalıp tartışıyoruz.
Amaaa hiç aklımda şüphe yok. Hayatım tertemiz. Kendim kazanıp kendim harcıyorum. Çocuklarımı doğru ahlaklı dürüst yetiştirmeye çalışıyorum.
Evde kavga gürültü yok sessiz sakin. Başımı yastığa koyduğumda vicdanım rahat gururum onurum hepsi yerinde
Dogru kangren olmus kesemiom.Eşiniz evden gitmeden, boşanma davasını kendi açmadan siz herhangi bir aksiyon almmaz,alamazsınız bence. Açtığınız konular hep aynı, sizde aynı yerdesiniz.
Akıbetiniz eşinizin paşa gönlüne bağlı.
Bunu bu şekilde kabullendiyseniz burdaki kimse size yardımcı olamaz ki. Yani hep aynı tarz yorumlar gelir, aksiyon alma cesaretiniz yok ve dahası sanırım bu cesaretide istemiyorsunuz. Sizi sevmeyen biriyle yaşamak cehennemdir her şey batar her şey acıtır, bir kadın olarak dilerim kendinize önce siz değer verirsiniz, önce siz kendinizi sever ve layık olduğunuz hayatı söke söke alırsınız.Dogru kangren olmus kesemiom.
Belki de boşanmak istemiyordur seni kendince yola getirmek için kullanıyordur. Belki kaybedecek gibi olursa aklı başına gelir.Bende anlamadim.
Çalışıyor musunuz?Dogru kangren olmus kesemiom.
Adam bunlara rağmen boşanmak istiyorsa olay çoktan bitmiştir.bosaninca zor gecinecek kira vs
Önemli olan bundan sonrası 15 yıl gitmiş ama neden bi 15 yıl daha heba olsun. Sizin için en iyisi neyse onu yapın inşallah bundan sonra dilediğiniz gibi bı hayat yaşarsınızHaklisin.cok yara aldim...yillarim gitti...
Neden gülüyorsunuz ki… ne tedavisi görmeniz gerektiğine psikiyatrist karar verir. Kendinize teşhis koyabiliyorsanız doğru hareketlerde de bulunabilirsiniz.Bende bagimlilik tedavisi gormeliyim :)
Mantikli bir kadinim ozel hayatim disinda.ozel hayatimda mantikli hareket edemiyorum..Neden gülüyorsunuz ki… ne tedavisi görmeniz gerektiğine psikiyatrist karar verir. Kendinize teşhis koyabiliyorsanız doğru hareketlerde de bulunabilirsiniz.
Bosanmak istedi evet ama bunu hep yapiyor.istesem cabalasam bosanmaz ama ben artik bu hayati istemiyorum.surekli uzulerek omur gecmez.Adam bunlara rağmen boşanmak istiyorsa olay çoktan bitmiştir.
Sizin korkularınız nedir?
Şartlar bu kadar mükemmelse acı seviyürsün. Baska açıklaması yok.BEnim kendime guvenim yok sanirim,ve yanliz kalmaktan bir daha sevememekten korkuyorum.onun disinda evim var isim var kariyerim var.ona muhtac degilim.ailem bosanmami destekliyor.
O zaman psikolojik destek alın. Çünkü evliliğin devam edecek hali kalmamış.Haklisin ne diyeyim.bende kendim ayrilamamak vr cekmek dogustan yuklu.ailem arkamda maddi gucum var ama iste bende bagimlilik cok baglanma sorunu var.
Buna bırakın da psikiyatrist karar versin.Mantikli bir kadinim ozel hayatim disinda.ozel hayatimda mantikli hareket edemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?