- 22 Eylül 2013
- 5.478
- 3.736
- 248
Bir de neymis dun ben film izlerken uyumusum. E uykum geldi uyudum ne var bunda.. sanki bilincli izlememek icin yapmisimYat deyince yat, kalk deyince kalk.
Olmadı boşan.
Zaten buydu evlilik.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir de neymis dun ben film izlerken uyumusum. E uykum geldi uyudum ne var bunda.. sanki bilincli izlememek icin yapmisimYat deyince yat, kalk deyince kalk.
Olmadı boşan.
Zaten buydu evlilik.
Zaten bu konuyu bir kadin, yani ben, esim icin actim.Bu konuyu bir kadin esi icin acsa ne yorum yapardiniz?
Uyduyu sokmek cok cocukca ve sacma
O kustu bile coktan. Gitti odasina.Niye izledigi bir dizi varmis.Adam haksiz.Bunun icin mi bosanacakmis .Cocukca.Agir dur konu sahibi.Elbet bosanmaz.Haksiz degilsin cunku bu noktada.Temizlige bile girismissin ona birakmamissin.Yardim etsin ozaman.Agir dur.Sen kus hatta.
Durumun ozeti...onun boşanacağı varmış bahane aramış.
Haftada bir diziyse dizi, filmse film veya kahve içmek kitap okumak her neyse, sana ait olmasını istediğin bir zamanda illa oyun oynayalım demek bencillik bana göre.Bir de neymis dun ben film izlerken uyumusum. E uykum geldi uyudum ne var bunda.. sanki bilincli izlememek icin yapmisim
Ama yarin misafirlerim gelecek. Tamam camlari falan silmiyorum ama yerde sac killari ayip olmaz mi..
Zaten bu konuyu bir kadin, yani ben, esim icin actim.
Olabilirdi. Sirf o mutlu olsun diye kendi isteklerimden vazgecmek istemedim sadece. Yine de olaya farkli bir acidan bakmami sagladiginiz icin tesekkur ederimSizi tabii ki anlıyorum hak da veriyorum ama o an oflama puflama yapmanız iyi olmamış bence. Dizi izleme saatinde süpürge tutsaydınız. Bugüncük diziyi erteleseydiniz ..
Cok sinirlendim. Bir anlik ofkeyle söktüm gittim. Oyun oynamazsam tv de izleyemezmisim. Sebep? Oynamak zorunda miyim? O ben birsey istediğimde aninda yapiyor muymus.. off bilmiyorum cok bunaldim
Dd cocuk hareketler..Ya arkadaslar hepiniz uydu cihazi sokmek cocukca diyorsunuz ve bunu kabul ediyorum. Ama karsiliginda geldi makineyi havaya kaldirip yere atti. O makine dyson olmasaydi paramparcaydi simdi. Ayrica ben o aleti sokmeden once gonlunu almaya calistim ama ise yaramadi. son anda sinirlerim tavan yapti.
Dyson önemli tabi, ya arkadasim henuz siz gelismeden evlilige gecmissiniz bu nedir ya cocuk cocuk hareketler. . Ver misketlerimi al mektuplarini der gibi.. Mantiklimisiniz siz??Ya arkadaslar hepiniz uydu cihazi sokmek cocukca diyorsunuz ve bunu kabul ediyorum. Ama karsiliginda geldi makineyi havaya kaldirip yere atti. O makine dyson olmasaydi paramparcaydi simdi. Ayrica ben o aleti sokmeden once gonlunu almaya calistim ama ise yaramadi. son anda sinirlerim tavan yapti.
O zaman soyle yazalim. Ben oyun oynamak istedim. O illa mac izliycem dedi. Sonrasinda ben kumandayi alip izlemeyemezsin mac dedim. O da uyduyu sakladi. Sonra ben sinirlendim. Elektrik supurgesini yere vurdum ve bosanacagim dedim.Bu konuyu bir kadin esim uyduyu soktu oyun oynamak istedim mac izledi reklam aralarindada su isi yapti en son uyduyu soktu sakladi hepsi benden kiymetliymis bosanicam diye acsaydi ne yorum yapardiniz?
Tabi ki onemli 3000 lira para verdim ben onaDd cocuk hareketler..
Dyson önemli tabi, ya arkadasim henuz siz gelismeden evlilige gecmissiniz bu nedir ya cocuk cocuk hareketler. . Ver misketlerimi al mektuplarini der gibi.. Mantiklimisiniz siz??
Tabi anliyorum sizi☺Tabi ki onemli 3000 lira para verdim ben ona
Evet yeni evliyiz. Konusuyoruz ama bilmiyorum. Film izlerken uyuduguma kiziyor, sabahlari onunla kosuya gelmedigime kızıyor...Siz yeni evlisiniz galiba. Biz de ilk zamanlar hep inat yapardik birbirimize. O diyor benum dedigim ben diyorum benim isedigim. Simdi birisi alttan aliyor, bazen ben de tv ye dalinca bak cekerim fisini diyorum :) cekecem diye ödü kopar ama şakaya vurup dikkatini dagitirim. Evlilikte daha cok tartisma olur ya bu bosanma sebebi olmasin lütfen. Karsilikli konusun asilmayacak bisey degil bu. Tabii o da var sen robot degilsin her istenileni yapmak zorunda degilsin.
Haftanin 1 gunu tv izleme hakkim yok mu? Sebep? Diger gunler hep onun izledigi sey aciliyor zaten. Mesela ben o ses turkiye izlemek istiyorum ama izletmiyor. Yetenek sizsiniz ayni sekilde izleyemem. Neyse ki bu diziye karismiyordu da izliyordum.Telefonun internete girmiyor mu arkadaşım?
Aç ordan izle dizini ne meraklısınız hayatı birbirinize dar etmeye.
Olabilirdi. Sirf o mutlu olsun diye kendi isteklerimden vazgecmek istemedim sadece. Yine de olaya farkli bir acidan bakmami sagladiginiz icin tesekkur ederim