Boşanacaktık madem neden bebek yaptık biz?

Ben evli değilim ama onur kırıcı bir durum olduğunu hissedebiliyorum. Yalnız ben ayrılma kararınızı onaylayamıyorum. Keşke çocuğunuz için bir kere daha düşünseydiniz. Siz ayrılmakla hem eşinizi ayartan bayanı ödüllendiriyorsunuz hem de çocuğunuzu hiçbir şeyin dolduramayacağı baba sevgisinden yoksun bırakıyorsunuz. Çocuğunuz hep bu yoksunluğu hissedecek, ne kadar da fedakarlık yapsanız. Düşmez kalkmaz bir Allah demişler. Keşke bir araya gelseniz de, gayet sakin bir şekilde-bu tutum hatasını anlamasına neden olabilir- konuşsanız derim. Allah yardımcınız olsun.

Ne kadar sütü bozuk erkek ve kadın var artık dünya ne pislik bir yer olmuş cidden. Size de Allah sabır versin ama bence o adamı affetmeyin neden derseniz elbette aldatmanın bir bahanesi olamaz ama siz hamile olmasanız normal bir dönemde böyle koacanıza sürekli ilgisiz soğuk filan davransanız bir nebze aldatmaya meyletmiş diyebilirim ama size ikinizin bebeğini taşırken böyle bir olayı yaşatan birini affederek en büyük hatayı yaparsınız bence sonuçta cinsellikse cinsellik yani[ keyiften bir şeyler olmamış ki hamilelik bu kendi başının çaresine baksaydı illa bunu yaşamak için biriyle beraber olmak gerekmiyor yani.

Allahım yarabbim ya ne kötü bir durum.Arkadaşım Allah sana sabır versin.
İnsanın eşinin aldattığını öğrenmesi hele hele bir de "seni seviyorum aşkım" tarzında mesajlarını yakalaması ne incitici bir durum Ne kadar adice bir şey yaa .. Eşi hamileyken başka kadınlarla sırf cinsellik için birlikte olan aşağılık insanlar hakkında ne söylenebilir
O kadına ne demeli...ya ben anlamıyorum bekar erkeklere kıran mı girdi bu ne o.......k ya , düntyanın çivisi çıkmış.İşte böyle kadınlar yüzünden erkekler hiç düşünmeden suçluluk hissetmeden eşlerini aldatıyorlar.
Okurken o kadar kötü hissettim ki kendimi, bian senin yerinde hissettim.Ayrılmasam bu olay hep aklımda olur beynimi kemirirdi..sanırım ayrılamazdım da kocamı çok sevdiğim için.Allah nasip etmesin böyle birşeyi çok zor.İnşallah en yakın zamanda içinde bulunduğun durumdan kurtulursun.
Ben sana asla ayrıl demem sanırım sen ayrılmak da kararlısın.Benimde bebğim olacak Allah korusun böyle birşey başıma gelse ne yaparım bilemeyeceğim için sana da şunu yap diyemiyorum tek yapabileceğim senin için dua etmek.İnşallah sen ve bebeğin için en doğru kararı verirsin

Son düzenleme:
sekse duskun olan bir cok insan vardir, erkek ya da kadin.
ama bu e$lerini aldatmalari icin bir bahane bana gore.
bu insanlar sekse duskun diye aldatma durumunu normal karsilayamayiz.
herkes icin seks onemlidir, zaten evlilikler seksle yurumuyor mu?
esinizin affedilir tarafi yok.
evet bebeginiz kucuk ama esinizin ayibi cooooooookkk buyuk.
bir kere affederseniz bir daha yapar derler.
hamileliginiz boyunca cinselligi rafa kaldirmis olabilirsiniz ama bu bebeginiz icin ve bebek sadece sizin degil esinizin de bebegi.

o kiza tazminat davasi acma dusuncenizde size katiliyorum, kesinlikle acin. hatta esinizin de neyi var neyi yok alin!

Son düzenleme:

Aynen katılıyorum !!!!

ayy çok sinirlendim
allah nasıl bilyorsa öle yapsın eşinizi bebeğinize sımsıkı sarılın yüzünü bile göremesin evladının

Gerçekten çok onurlu bir davranış sergilemişsiniz,tebrik ederim.
Ama şunu da söylemeden edemedim,bazı erkekler,eşleri hamile iken ve doğumu takip eden dönemde,eşlerine başka gözle bakabiliyorlar.Eşlerini eş veya sevgili gibi değil,sadece "anne" olarak başka bir kategoride görüyorlar.Sadece bu bile size ilgisinin ve isteğinin azalmasına sebep olabilir.Daha önceki bir mesajınızda ilk bebeğinizi kaybettiğinizi yazmışsınız.Belki bebek sürecine kendinizi fazla kaptırıp cinselliği farklı boyutta yaşamış olabilirsiniz.Öte yandan asistan muhtemelen genç,başarılı,hayat doludur,bir süreliğine,özellikte boşlukta iken cazip gelmiş olabilir.Bunların hiçbiri elbette mazeret olmamalı ama nedense eşinizin sırf hainliğinden ve vefasızlığından böyle yaptığına inanasım gelmiyor.
Sizin için hayırlısı neyse öyle olsun,kararınız ne olursa olsun mutlu olmanızı dilerim.

sakın bosanma delımısın..... yaa kucagındakı cocukla ne cabuk vazgecıyorsun.... kocan ıcın hıcmı savasmayacaksın.... pekı sen bukdarmı sevıyorsun kocanı..... neden hemen pes edıyorsunç.... zor bı durum eevet hemde cok zor..... ama sana tavsıyem kesınlıkle bosanma.... ve sunuda unutma kocalar en cok hamıleyken aldatıyormus zaten ona lfaın gelısı sevıyorum demıstır beyaz yalan sıf yatak arkadası olsun dıye.... anladınmı eger senı sevmeseydı... deger vermeseydı gozunun ıcıne bakmazdı.... bır dedıgını ıkı etmezdı... sen onların ekemgıne yag suruyorsun onların amacıyda buydu... eger cocugunu babasız buyutmek ıstıyorsan hemen bosan... ınsanlara kolayglıyor sımdıkı evlılıkler ozellıkle .... bu yasananlar cok zor atlatması hazmetmesı cok zor bılıyorum... benzer durumları yasayan bosanıpta pısman olanlar var.... keeske uc maymunu oynasaydım gurur yapmısım dıye.... aman sakın canım ona zaman ver artık hamıle egılsın esının arzularına karsılık verebılırsın buna ragmen devam ederse bıraz zaman tanı... onların ısını kolaylastırıp kendı elınle sokaga atma kovunca nereye gıdecek anasının evınemı gıdecegını sanıyorsun... pekı bu durumdan kım zararlı cıkacak bı dusun en cok yarayı zararı gene sen alacaksın yavrun alacak..... salım kafayla dusun gururu sımdılık bı kenara bırak sonra buurnundan getırırsın nasılsa revanjını pıs alırsın..... ama ortada bır bebek var... oz babalar bıle yerı gelıyor tahammul edemıyorrr enınde snunda evlenırsın uveylermı tahammul edecek gercekcı ol...... herseyden once annesın artık bunu hıc degılse yavrun ıcın yap derım...... ama cok sabır gerektıren bı durum celık gıbı sınır lazım... ısın hıcde kolay degıl ne dıyım allah yardımcın olsun ..... sabır....... versın...

Sizin bir kadın olduğunuza inanmak istemiyorum..ne demek gururu bir kenara bırak,ona zaman tanı
Adam aldatıyor bahaneside" hamileliğin boyunca hiç cinsel hayatımız olmadı "oluyor..yok yaaa,ne olacaktı,kadın her cinsel işlevini yerine getiremediğinde adam başka kadınlaramı koşacaktı..bu mu sizin gözünüzde evlilik,nerde gurur,nerde hissiyat,nerde sevgi,nerde sadakat..
Kusura bakmayın ama çok yanlış yönlendiriyorsunuz insanları,kadın göz göre göre aldatılıyor siz ona gurur yapmayın,zaman tanıyın diyorsunuz,ne günlere geldik ey allahım..

Son düzenleme:

babasi ve annesi ayri cocuklar
birbirlerine ihanet etmis ailelerden daha mutlu olabiliyor
ve koca esya degildir paylasilacak
bir yarisma degil kim kaparsa o alir demek icin
mucizesini yasayan yani gebe kalan kadinlarin kaderi degildir aldatilmak!
gururdan bihaber olabilirsin ama
en azindan ayagi saglam basan zor surecler yasayan
hak etmedigi bir ihaneti yasayan bir kadina bu sekil
gurursuzluk yap
yada uc maymunu oynasaydin diyecek kadar rahat ve ilgincsin
o'da kadinligini kucuk gormenden ileri geliyordur sanirim!

çok doğru her noktasına katılıyorum bu iki yorumunda..
iyi ya ne hoş memleket orası öyle canı her istediğinde aldatacak ama kimse bişey demeyecek çocuk için hep alttan alacak
insanın kendisi mutlu,sağlıklı bi psikolojide değilken yetiştireceği çocuk nasıl bi yapıda olacak allah aşkına yok böyle bişey ya

Seni hem aldatır, hem döver, hem de "ne gurursuz kadınsın be, hala mı yanımdasın" diye kapıya koyardım..

Kusura bakma Sn.Yorum Sahibesi, ama ben senin kocan olsam hakikaten "bu kadının da bir limiti vardır herhalde" diye zorlaya zorlaya sabrının taştığı noktayı bulmaya çalışırdım.

hakikaten cok ilgincsiniz!hanimefendi!!! ne dediginizin farkinda misiniz?
ne demek artik hamile degilsin esinin arzularina cevap ver.lutfen artik eslerinizin kolesi olmaktan kurtulun. sizin gibi dusunenler var mi hala? cok yazik hem ayrilmiyacaksin hem arzularina karsilik vereceksin haaa bi daha yaparsa kapinin onune koymak yerine yine zaman taniycaksin. pes dogrusu!!

Son düzenleme:
gerçekten çok ilginçmiş
sizin gbi düşünenler yüzünden erkekler bu kadar azıtmıyor mı sapıtmıyor mu?
hangi koca için savaşılacak pardon hamileyken eşini aldatan kocanın mı?
iyi madem hamileyken eşlerimize 9 ay izin verelim ne isterlserse yapsınlar arzularına karşılık veremiyoruz ya
zaten evlenirken boşuna iyi günde kötü günde dedik kötü günde adamlar başkasının koynunda soluğu alsın diye

:81:

Yakın zamanda ablam eşinden boşandı, ihanet yüzünden.
Aslında ihanet olayının üstünden 3-4 sene geçmişti, ablam bir şekilde bu olayı hazmetmeye ve evliliğini sürdürmeye çok çaba gösterdi. Sebebi enişteme olan aşkı değil, kızına kıyamadı. Malum gerekçe bilirsiniz, babasından uzak büyümesin gerekçesi.

Ama eniştem tekrar aldattı.. Tekrar yakalandı..

Bu defa ablam tek damla gözyaşı dökmedi. Çünkü eski enişteme yeni bir şans vermek için kendini zorladığı dönemlerde çok mutsuz bir kadındı. Hep kederliydi. Neye tutunacağını kendisi de bilmiyordu.
Ve bu mutsuzluğunun bir sonu da yoktu.

Çok fazla kafa yormadı bu defa, psikologa değil avukata gitti hemen. Kızının velayetini de aldı.

Annesi-babası boşanmış bir çocuk babasız kalmıyormuş, yeğenimle babası ne kadar isterlerse o sıklıkta görüşüyorlar. Ablam kızı ne zaman babasını özlerse atlayıp götürüyor, alo dese eski eşi kızını görmeye geliyor.

Ama şu bir gerçek ki, aldatılmasına rağmen eşini affeden ve bunu hazmedemeyen mutsuz bir kadın, evlilik kurumu altında annesiz bırakıyor aslında kızını.. Ve bunun farkında olamadığı, kendince doğruyu yaptığını sandığı için karşı bir önlem de alamıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…