Boşanacaktık madem neden bebek yaptık biz?

Arkadaşım, büyük geçmiş olsun.. Ferah tut kalbini, dünyanın sonu gelmedi..!!
Eşin sana yalvarsa, af dilese, boşanmamak için dizlerine kapansa.. O zaman senin bir karar vermen (belki) gerekebilirdi..
Ancak adam 1 haftadır arayıp, sormuyor. Evliliğinizin zaten yürümeyeceğini söylüyor ve dahası bu ihaneti iğrenç bir şekilde "hamileliğinde cinsellik yaşamamış olmanıza" bağlıyor. Demek ki o asistan kadınla (!) yatmış. Yanılıyor muyum?

Bu adamı affetmeye çalışmazdım ben olsam.
Onun koynunda uyuyabilir misin artık, sana dokunması hoşuna gidecek mi bundan böyle?
Ya seni sevdiğine inanabilecek misin bir an bile?

Bebeğinin mutlu ve kendine güvenen bir anneye hakkı var. Lütfen birkaç gün sonra çıkıp "biz barıştık, yeni bir şans verdim" deme.. O şekilde huzurlu bir hayatın olacağına ve bebeğini mutlu edebileceğine inanmıyorum..

Bol sıvı al, ısırgan çayı iç, o herif için sütünden mahrum etme bebeğini. Rölantiye al biraz hayatını.. Bir mesleğin, işin gücün var mı bu arada, umarım vardır..
Allah yardımcın olsun..

Ha bir de ben olsam, işyerlerine şikayet dilekçesi verip ikisini de işten attırırdım.

hala anlam veremedıgım bı sey var bekar bı kız evlı bı adamla ne yasayabılır kı???

Belki asistan kadın bekar değildir, o da evlidir.. Ahlaksızlıkta sınır yok ki bazılarında..
Hem bekar başka, bakire başka..
Evli erkekle aylar boyu aşk yaşayan kadın da namus mu arıyorsun?..

Son düzenleme:
Rabbım yardımcınız olsun.
Adam yaptıgını o kadar olagan buluyor kı, sızı suclarcasına,
'hamılelıgınde cınsellık yasamadık' dıye kendını savunmaya gecıyor.
Yazık, gercekten yazık. Bu kadar basıt olmamalı evlılıge verılen deger.
Kafasında bu evlılıgın bıtecegıne daır dusuncelerı daha once olusmus olmalı kı,
evlılıgınızın zaten yurumeyecegını ıfade edebılıyor.
Ne denır boyle bır ınsana, bılemıyorum.
Evet, madem boyle bır dusunce vardı zıhnınde nıcın bebek?
Sımdı kendınızı toparlamaya bakın, once kendınız ve bebegınız ıcın ıyı olun.
Sonra esınızden haklarınızı tek tek talep edın, yaptıgı adılıgı ısbat ıcın gerekenlerı yapın.
Insallah bu surecı cok cabuk atlatırsınız.
Rabbım yardımcınız olsun.

canım acı ama gercek olan birsey var oda türkiyede bir cok eregin hatta istatistiksel olatak %85 asistanı sekreteriyle ask yasıyor.. asla sasmaz bu durum.. o yüzeden psikologlar. uzmanlar kocanız yanına calısa ararken siz kendi kriterlerinize uygn olanı alın ve..diyo.. ve mümkünse ewli bayanları cocuklu bayanları tercih edin diyo... su an bogazıma sanki birsey dügümlendi.. bebegin daha küçükmüş.... işin kötüt tarafı bu.. affetsen bile hep aklına gelecek...off yaa..

bunu yaşayan bi tanıdığım var eşiyle hamilelikte bi soğukluk girmiş aralarına sonra doğumdan sonra da düzelmemişler adam onunla bununla..Allah sabırlar versin ne kadar zor bu erkeklere bi kaç ay sabretmek Allahımm yaa..

Canım öncelikle büyük geçmiş olsun, Allah bebeğine ve sana sağlık ve güç kuvvet versin. Allah yardımcın olsun arkadaşım.
Erkekler gerçekten böyle. Ama bence Türk erkekleri böyle. Bir arkadaş yazmış, bu ülkede bir çift kadın göğsüne vatanımı satarım diyen yazarlar var bu ülkede.
Şimdi de yeni bebeğin olduğu için en güçsüz, en savunmasız anındasın. Bu pozisyonda sütün kesilmiş. Lohusalık depresyonu, vücut direncinin düşmesi ve çok yoğun stres. Mikrop adam muazzam bir zamanı seçmiş.Süt kesilmiş bebek beslenemeyecek, anne stresten bişey yiyemeyecek, direnç ve savunma düşecek.
Yine bir arkadaş yazmıştı, kulun bittim dediği yerde Allah yettim der. Ben de hep derim ki azanın hasmı Allah'tır.
Kardeşim önce inancını kaybetme. bebeğini düşün.Anladığım kadarıyla boşanacaksınız. O zaman aman vermeyeceksin bu adama. Çok kaba tabirle ayağında çorabını bile bırakmayacaksın. Sırf cinsellik diye bunu yapıyorsa cezasını çekecek. Çok zor bir dönem. Kadınlar zayıftır belki ama analar güçlüdür. bebeğinin sütünü kestirtecek kadar vicdansız adama şimdi ne yapılır onu düşüneceğiz. Bulduğun mailler zaten delil. Bir de yüksek miktarda manevi tazminat talep edebilirsin. bebek için de bu durumda sütün kesildiğini raporla belgeleyip bu miktarı daha da yükseltirsin. Nafaka da ödemek zorunda. Bunun için şöyle dişli,ciğersöken cinsinden bir avukat bul. O kadına da gidecek bir koridor bul. Evli adamla aşk yaşamayı biliyor, altından yürüdüğü halının çekileceğini ve küt diye yere kapaklanacağını öğrensin. O kadının altından da halısını çekeceksin. Evli adama salça maydonoz olmak ha, O kadını bir şekilde tanı. Ne yer ne içer, nerelere gider, kimlerle görüşür bir şekilde öğren. Ondan sonra zayıf yanlarını keşfedersin. Ondan sonrası da senin.
Ben, elinden geleni ardına koyma derim.
Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim.

Ben bu şahsın (kötü birşey dememek icin zor tutuyorum kendimi ) sırf cinsellik arayışı icin asistanıyla birlikte olduğunu sanmıyorum.Cinsellik pat diye olacak birşey değil asistanla , tek gecelik birşey değil bu dayanamadım yaptım olsun.Ya da internette bir video yada görüntü bulmuş da değilsin.Onların aralarında resmen bir ilişki var yani .Ben affedemezdim.Boyle birinin iyi bir baba olacağını da sanmıyorum.Yavrunun yanında olsun diye ayrılmasan evde huzur olmadıktan sonra o çocuk gene zedeleniyor.
Allah yardımcın olsun

eşinizin size ilgi gösterip üzerine titremesinin sebebi çok açık:VİCDAN AZABI.yaptığının yanlış olduğunu biliyordu ve bunu düzeltebilecek bir çıkış olmadığını da....şu anda onu şutlamakla onun üzerinden büyük bir yük kaldırdınız,çünkü artık birilere yalan söylemesi gerekmiyor,birilerini kandırması da.şu an hem özgür ve mutlu ama aynı zamanda yaptığı hatanında farkında ve huzursuz.yanındaki hatunla şu an olayları düşünmemeye çalışıyor fakat belli bir süre sonra onunla sizi kıyaslamaya geçecektir ve içindeki huzursuzluk büyük bir mutsuzluğa dönecektir.bu sebepten dolayı onlar da ayrılacaktır.bu sizi tzbi şimdi pek ilgilendirmiyordur ama belli bir süre sonra durumunuz can sıkıcı olacaktır,çünkü barışma yöntemlerini arayacaktır.bu noktada size tavsiyem...barışmayın.bir kere yapan adam hep yapar.o yapana kadar da siz şüphelerle kendinizi boğarsınız.bugün verdiğiniz kararı,belli bir süre sonra tekrar vereceksiniz ve bu sefer bebeğiniz büyümüş ve olayların farkında olmuş olacak,siz de kendinize kızacaksınız onu tekrar kabul edip bir şans daha verdiniz diye.

Allah yardımcınız olsun
ne diye evli erkeklerin kanına girer böyle adiler anlayamıyorum bi türlü...
Allah o kadını da sizden daha beter duruma düşürsün inşallah..
hiç taviz vermeyin eğer ekonomik gücünüz de yerindeyse hiç tınlamayın
dava açmayı düşünüyor musunuz peki????

Bir psikologtan duymuştum çok fazla ilgi bile bazen aldattığına işarettir diye
Çnkü erkekler ne kadar ilgilenirsem o kadar az benden şüphelenir düşüncesindeler
Allah size güç kuvvet ve sabır versin .Gerçkten çok zor bi durum . Allah'tan farketmişsinizde daha fazla eşiniz tarafından kandırılmamşsınız .

bence hiç tavız vermeyın hatta süründürün ..

dilekçe verip ikisini de işten attırın ..Allah yardımcı olsun .

yanı ne denırkı bole bı adiliğe bılmıorm... nankörlük... aklım karıstı valla...

1 hafta ıcınde aradı mı gorustunuz mu?

hayır canım aramadı.kız kardeşiyle görüştüm anlattım olanları işin ilginci ailesinden de arayan soran olmadı henüz.kayınvalimde aramız iidir böyle bi durumda koşup gelmesini beklerdim ama ne yapmaya çalışıyorlar bilmiyorum.hadi diyelim o adi herif ailesine söyleyecek yüzü bulamadı kendinde ama görümcem biliyor olayı.aramaya yüzleri yok sanırım anlayamadım

Boşanmaktan başka yapacağın birşey kalmıyor. Sakın kendini küçük düşürecek şeyler yapma
Bana göre sessiz sedasız ayrılmak daha mantıklı geliyor. Çocuğun var mutlaka nafaka almalısın.

sağol canım..ne düşüneceğimi bilmiyorum hem aldatıldım hem de öyle bi üste çıktı ki kendimi suçlar oldum,kendi ellerinle başkasına gönderdin diye...o her zaman çok ilgiliydi o yüzden eğer mesajları almasaydım asla böyle birşey yapacağını düşünemezdim yani hali tavrı hiç değişmedi kadından sonra...

seninle bu kadar ilgilenmesi bence sana olan sevgisinden değil. zügünüm çünkü sevn insan aldatmaz diye düşünüyorum. bence ya seni bir yandan aldatırken vicdan azabı çekiyodur yada sen şüphelenmeyesin diy olduğundan daha iyi olmaya çalışmıştır.

canım acı olan birşey daha sen istedikleri kadar sewilen gelin ol.. ogulları kimi getirrise yine ogullarını sewerler... maledef.. benim eşim 6 erkek kardeşler.. aileden 3 cok capkın.. rabbim başa vermesin.. karsıı eridi bitti kadıncagız (eltim) kayınpederim ne dese begenirsin kızım otur oturdugun yerde.. gidyo da eksilmiyo ya sanada yeter.. dedi sok oldum lafı duyunca... eltim babasında ailesinde de iş yok.. benim babam olsa kayın pederimin böyle bi lafta basına gelecekleri düşünmek dahi istemiyorum.. ( kadın 3 cocukla sessiz sakin oturuyo tabi bi gün kaynımın zehirlenmiş ahberini duymazsak iyi..

riskli bi hamilelikti benimki..daha önce ilk bebeğimi kaybettim ve hamileliğim çok zor geçti .aylarca sabahlara kadar bulantılarla,kusmalarla uğraştım,yataktan çıkamadığım günler oldu.o yüzden o da benden cinsellikle ilgili bişi talep etmedi..sonra da bunu bana karşı kullandı işte,bahanesi oldu

çok garip çok anlaşılmaz birşey. yaşayan insanın bile tarfi edemediği duygularaı barındıran birşey. keşke dersin kızsaydı bağırsaydı ilgi göstermeseydi beni üzseydide de ben bu mesajları gördüğümde zaten sevmiyordu da deyip hepten nefret edebilseydim dder isan (en azından ben ) ama ilgisinden hiç birşey kaybetmeyip seni şüphelendirmeyince hayal kırıklığı daha da bir katlanıyor evet aldatıldın ama her anlamda aldatılmışsındır. sana bakarkende aldatmış sevdiğini sanmışsındır ...
keşke sadece cinsellik olsaymış ama iş sadece yatıp kalkma olsaydı öyle liseli aşıklar gibi msjlaşmalar olmazdı.
çok kötü birşey. ama olan olmuş diyeceksin bundan sonrasında kendi yolunu kendin çizeceksin. senin öyle büyük hakkını yedilerki onlar rahat uyuyamayacaklar. sen değil hep onlar rahatsız olacak çünkü onlar değil sen hep onların hayatında olacaksın. rahat ol Allah sana en güzel günleri çocuklarınla birlikte gösterecektir mutlu kal :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…