Boşanacaktık madem neden bebek yaptık biz?

benim anlayamadığım da bu canım...boşanmak isteyen biri bile bile bi bebeğin günahına girebilir mi?ben lohusa psikolojisiyle herşeye ağlarken ellerini tutup,saçını okşayıp ne yaşadığını bilmiyorum ama hepsi geçecek ,herşey daha güzel olacak bebeğimizi alıp gezmelere götüreceğiz diyebilir mi?

Beyazkelebek, ailen ne diyor bu işe? Tamam, kocanın ailesi ile konuşmuşun ama, bu dönemde bence bir de ailenle konuşup muhakkak onların da görüşlerini almalısın. Ailen de eğer sana olumlu yaklaşırsa bence hiç bu kadar düşünme derim. Bir de bir mesleğin var mı, biraz dinlen, bebek de biraz ele avuca gelsin, ondan sonra kendine uygun, bebeğine de bakabileceğin evinin yakınlarında düzgün bir iş bakarsın. Tabii hukuki süreci asla ihmal etme derim. Kolay gelsin.

Yazıklar olsun bunlara yaa! Konu seks olunca vazgeçemeyecekleri bişey var mıdır acaba çok merak ediyorum.

Allah yardımcınız olsun ne diyebilirim ki? Teselliyi sadece bebeğinizde bulabilirsiniz diye düşünüyorum. Umarım bu süreci en az hasarla atlatır, en güçlü duruşunuzla kendinizi bu vefasız adamdan mahrum bırakabilirsiniz. Lütfen evladınızın size bağlanma sürecinde metanetli olun ve ona güven vermeniz gerektiğini unutmayın. Hiç kolay değil evet ama onun ihtiyaçlarını öncelikli tutmak zorundasınız. Kadın olarak çok ağır mesuliyetlerimiz var. Siz evladınızı hepimizden çok düşünürsünüz, eminim içiniz kavruluyor şimdi ama geçecek elbet. Ekilenin biçileceği zaman da gelecek unutmayın. Eşiniz bu nankörlüğünün diyetini mutlaka ödeyecek merak etmeyin. Allah sabır versin, güç kuvvet versin size...

Ne yapmayı düşünüyorsunuz peki?

ailem allahtan yanımda..1 haftadır bebeğimle doğru dürüst ilgilenemiyorum annem bakıyor,her konuda destekler çok şükür.kardeşim bebeğime çok düşkün onun babası ben olacağım bundan sonra abla eksiklik hissetmeyecek diyor..babam da annem de iiki de kızımız olmuş bizim herşeyimiz bundan sonra o diyorlar..evet şanslıyım,yalnız değilim ama içim kan ağlıyor..o daha çok küçük babasız kalmayı hakedecek ne yaptı?bebeğime baktıkça gözyaşlarıma engel olamıyorum..daha önce çalışıyordum evet yine iş arayacağım....

evet canım uzun yıllar büyük bi firmanın muh.departmanında çalıştım..ilk bebeğimi kaybedince ve hamileliğim zor geçiyor diye ,tekrar hamile kalmadan önce işten ayrıldım..2 yıldır çalışmıyorum..bieaz toparlanıp tekrar iş arayacağım..maddi yönden çok şükür ailem de destek.

Canım Allah yardımcın olsun.İnşallah eşin pişman olup yaptığının nası bişey olduğunu anlar.
Eğer pişman olursa ona o işyerinden çıkıp başka bi iş bulmasını şart koşarsın.

Tabi görüşmeye devam etmek isterse bu şekilde de eder,bi güvensizlik olacak sende artık.
Ama aynı çatıda durmasınlar.

Ailen destek çıkıyorsa ve sen kendini iyi hissetmiyorsan boşanmak da bi seçenektir.Ama ha deyince de boşanamaz ya insan.İnşallah hakkında hayırlısı olur.

En güzeli ailenden fikir almak.Biraz daha zamana bırak acele kararlar alıp ani tepkiler verme bence.
Sağlıklı düşünmeye çalış

Asistanıyla ciddi mi gerçekten seviyor mu yoksa geçici bir heves mi onu bilmek lazım eğer geçici birşeyse affedilebilir sonuçta bebeğin var babasızlık kolay olmasa gerek ama ciddiyse boşanmaktan başka çare kalmıyor..Bebeğinizin kokusunu içinize çekip varlığıyla mutlu olun çok iyi gelecektir..

Canım.. Aldatan erkeklerin en iyi yaptıkları ve ilk akıllarına gelen eşlerini suçlamaktır. Her evlilikte 2 tarafında az çok kusuru olur, iş suçlamaya kalsa sen de onu suçlayacak birçok şey bulabilirsin irili ufaklı.. Herkes bulabilir. Ama ne olursa olsun, hiçbir sebep aldatmayı haklı kılamaz, bir mazeret teşkil edemez..

Ne karar alırsan al, ama sakın oyuna gelme.. Yani kendini suçlama.!!
Bir psikologa gitsen sana ilk bunu söyleceyecek.. Asla kendinizi suçlamayın, bu sizden bağımsız olarak yaşanan bir durum diyecek.

o kadar emek verdim ki evlenene kadar....tanıştık işi bozuldu 1,5 sene maddi manevi hep yanında oldum..ailesinden görmediği desteği benden gördü..kirasını,yemesini-içmesini düşündüm...işsiz olmasını sorun etmedim hiç...herkes yaşar bunları geçer gider dedim hep...ailem dahil kimseye belli etmedim laf etmesinler diye...herkes ne bekliyorsunuz evlenin artık derken hep bahaneler buldum zamanı var diye..kimse parasızlığına,işsizliğine laf etmesin diye..bi insan b u kadar nankör nasıl olabilir?? emeklerime de acıyorum şimdi..evlendik aylarca sıkıntı çektim kimsenin haberi olmadı..ona da bu yansıtmadım mutluydum yanımdaydı,destekti bana (bana öyle geliyormuş tabi) emeklerimin karşılığını aldatılarak aldım...
en azından yüzsüzlük yapıp yalanlasaydı,af dileseydi bende biraz olsun içimi soğuturdum

zina artık suç değil ülkemizde.bunu sebep göstererek tazminat taleb edemezler.

gördüğüm kadarıyla sen kendini suçlamaya başlamışsın bile. sakın ha sakın ..sen bir hata yapmadın en doğru olanını yaptın hatta az bile yaptın.sen onu evden kovmasaydın gitmeyecekmiydi sanki o kadına yine gidecekti.böyle evliliği sadece cinselliğe indirgeyen adamlardan nefret ediyorum yaa.Allah sabır versin arkadaşım.1 haftadır aramadı demek.aklınca rahatladıgını , artık yalan söylemeyeceği için mutlu oldugunu düşünece.ama biraz zaman geçince seni arayacaktır.bence asla affetme.karar senin.eşinin yaptıgı tek gecelik bi ilişki değil.hani canı istedi vs desek yok o değil.devam eden bi flörtü var resmen.duygusal bi bag var yani.Allah sabır versin arkadaşım ilk zamanlarda çok zorlanırsın ama kadınlık gururunu çiğnetme bak ailende yanındaymış.şükürler olsun.aslanlar gbi çalışır bebeginede bakarsın.

kendince artık özgür oldugunu hissediyor yani bu da duygusal bir beraberliğe işaret.tek gecelik birşey değil.zamanla ne kadar byük hata yaptıgını anlayacak.sakın kendini paralama canım ya.adamın umrunda bile değil.sen neden tatlı canını üzüyorsun.bebeğin için kendine dikkat etmelisin

Yanlış yönlendiriyorsunuz, elbette tazminat talep edebilir. Zina, yani nikahsız 2 insanın cinsel münasebeti, suç değildir. Ancak taraflardan biri evli ise, evli tarafın eşi kişisel haklarının ihlali gerekçesi ile manevi ve mevcut/gelecekteki menfaatlerinin zarar görmesi nedeni ile maddi tazminat davası açabilir.

Ayrıca o ahlaksız kadından da tazminat talep edebilir. Ederse alır da.

Son düzenleme:

yanlış biliyor olabilirim son değişikliklerde yanılmıyorsam böyle bişey vardı ancak manevi olarak tabikide tazminat isteyebilir.arkadaş boşanmaya karar verirse hukukçulardan gerekli cevabı alacaktır.ben yanlış yönlendirmek istemem.

aldatıldığıma dair ilk mesajı alalı nerdeyse 4 ay olacak...defalarca sordum ona,hep üste çıktı,inkar etti...kaç yıldır birlikteyiz hiç böyle bişi gördün mü,bana nasıl güvenmezsin ,öyle bişi olsa onunla çalışmaya devam edermiyim dedi pişkin pişkin...ayrılmaya niyeti vardı mademgelip konuşsaydı, biliyordu benim hamile de olsam,çocuğumda olsa arkama bakmadan,çirkinlik yapmadan ayrılacağımı ...
4 aydır soğuk davranıyordum,içimden gelmiyordu artık ona karşı bişi,böyle devam edemeyiz ayrılalım deseydi...canımı acıtan bu şekilde öğrenmek oldu...sanırım bu şekilde devam edecekti öğrenmeseydim..nasılsa karım ayakta uyuyor,metresim de durumdan rahatsız değil geçinir gideriz diye düşünüyordu sanırım...

Bu insanların yaptıklarına artık şaşırmıyorum,
o kadar alışmışız ki toplum olarak bunları duymaya,
çok acı gerçekten...
erkeklerin, hamilelik döneminde eşleriyle sırf cinsellik yaşamadıkları için,
başka kadınlara ilgi duymaları adilik,acizlik,zayıflık ne derseniz deyin..
Siz kararınızı vermişsiniz,aslında eşinizde direk söylemiş,
bu evlilik zaten yürümez diye,pişman olacaktır kesinlikle ama
onları rezil edin mutlaka.
asistanı olacak o kadın ,bile bile evli bir erkekle nasıl birlikte olabiliyor,
bu ne karaktersizlik böyle...
size yapacağınız şeyleri elbette söyleyemem ama güçlü olun,
minicik yavrunuz için ayakta kalmaya çalışın ve o mesajları mahkemede delil olarak sunun,
ayrıca onun içinde dava açılıyor sanırım..
Allah yardımcınız olsun,güçlü olduğunuzu,dimdik ayakta durduğunuzu
herkese gösterin.
sevgiler.

cnm çok üzüldüm yaşadıklarına. bu kadar emek boşunamıydı? olsun kucağındaki bebeğini düşün sen yinede. bende üniv.de çalışıyorum ve ne rezillikler görüyorum kadınlığımdan utanıyorum inanki. bu tür kadınlar yuva yıkıcılardır eşinde buna meydan açmış. evladınıdamı düşünmemiş pislik herif. bu saatten sonra skain olmalı ve sadece çocuğun için yaşa boşver bir erkek sadece cinsellik için başkasına gidiyorsa ar namus kalmamış demekki.

evli olduğunu bilmesi bi yana bu kadın evime girip kahvemi içti...karnı burnumda hamileyken eşimin evde unuttuğu bişi için bana geldi..bende evime buyur ettim kahve yaptım,hamileliğimin nasıl zor geçtiğinden bahsettik,o gün doktor kontrolüm vardı istersem beni bırakabileceğini söyledi...sonra da eşimle birlikte oldu....

Canım, sana bu msjları gönderem kim peki? O kadın mı?

İşte bu karakterde olan insanlar için herşey normal,
ama eden birgün mutlaka bulur ,bunu hiç unutmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…