- Konu Sahibi beyazkelebek82
-
ne desem ne yazsam bilemiyorum..çok iç acıtan bir durum..
zaten yürümez diye bu kadar net bir düşünceye sahipse nasıl oluyor da o kadar ilgili davranabiliyor aynı zamanda şaşırdım doğrusu..
fikir yürütemedim ..Allah yardımcın olsun diyebiliyorum sadece..
eğer bir anlık heves ve heyecan ise yaşadıkları hatasını anlayacaktır.tabii affetmek mümkün mü bilemem..
Arkadaşım, büyük geçmiş olsun.. Ferah tut kalbini, dünyanın sonu gelmedi..!!
Eşin sana yalvarsa, af dilese, boşanmamak için dizlerine kapansa.. O zaman senin bir karar vermen (belki) gerekebilirdi..
Ancak adam 1 haftadır arayıp, sormuyor. Evliliğinizin zaten yürümeyeceğini söylüyor ve dahası bu ihaneti iğrenç bir şekilde "hamileliğinde cinsellik yaşamamış olmanıza" bağlıyor. Demek ki o asistan kadınla (!) yatmış. Yanılıyor muyum?
Bu adamı affetmeye çalışmazdım ben olsam.
Onun koynunda uyuyabilir misin artık, sana dokunması hoşuna gidecek mi bundan böyle?
Ya seni sevdiğine inanabilecek misin bir an bile?
Bebeğinin mutlu ve kendine güvenen bir anneye hakkı var. Lütfen birkaç gün sonra çıkıp "biz barıştık, yeni bir şans verdim" deme.. O şekilde huzurlu bir hayatın olacağına ve bebeğini mutlu edebileceğine inanmıyorum..
Bol sıvı al, ısırgan çayı iç, o herif için sütünden mahrum etme bebeğini. Rölantiye al biraz hayatını.. Bir mesleğin, işin gücün var mı bu arada, umarım vardır..
Allah yardımcın olsun..
sağol canım..ne düşüneceğimi bilmiyorum hem aldatıldım hem de öyle bi üste çıktı ki kendimi suçlar oldum,kendi ellerinle başkasına gönderdin diye...o her zaman çok ilgiliydi o yüzden eğer mesajları almasaydım asla böyle birşey yapacağını düşünemezdim yani hali tavrı hiç değişmedi kadından sonra...
zina artık suç değil ülkemizde.bunu sebep göstererek tazminat taleb edemezler.Çok üzüldüm, allah kolaylık versin. Bundan sonra hiçbirşey eskisi gibi olamaz sizin için.. Arkadaşların dediği gibi bebeğinize odaklanın, onun için var olduğunuzu düşünün.
Mailleri de kesinlikle yedekleyin, olmadı mail ekranının fotoğraflarını çekin. O da olmadı bir tanıdığınıza takip ettirin, fotolarını çektirin. Çatır çatır da tazminat isteyerek boşanma davasını açın.
Yani tabikii sizin kararınız olacak ama en azından ben olsam böyle yapardım.
riskli bi hamilelikti benimki..daha önce ilk bebeğimi kaybettim ve hamileliğim çok zor geçti .aylarca sabahlara kadar bulantılarla,kusmalarla uğraştım,yataktan çıkamadığım günler oldu.o yüzden o da benden cinsellikle ilgili bişi talep etmedi..sonra da bunu bana karşı kullandı işte,bahanesi oldu
o kadar emek verdim ki evlenene kadar....tanıştık işi bozuldu 1,5 sene maddi manevi hep yanında oldum..ailesinden görmediği desteği benden gördü..kirasını,yemesini-içmesini düşündüm...işsiz olmasını sorun etmedim hiç...herkes yaşar bunları geçer gider dedim hep...ailem dahil kimseye belli etmedim laf etmesinler diye...herkes ne bekliyorsunuz evlenin artık derken hep bahaneler buldum zamanı var diye..kimse parasızlığına,işsizliğine laf etmesin diye..bi insan b u kadar nankör nasıl olabilir?? emeklerime de acıyorum şimdi..evlendik aylarca sıkıntı çektim kimsenin haberi olmadı..ona da bu yansıtmadım mutluydum yanımdaydı,destekti bana (bana öyle geliyormuş tabi) emeklerimin karşılığını aldatılarak aldım...
en azından yüzsüzlük yapıp yalanlasaydı,af dileseydi bende biraz olsun içimi soğuturdum
zina artık suç değil ülkemizde.bunu sebep göstererek tazminat taleb edemezler.
gördüğüm kadarıyla sen kendini suçlamaya başlamışsın bile. sakın ha sakın ..sen bir hata yapmadın en doğru olanını yaptın hatta az bile yaptın.sen onu evden kovmasaydın gitmeyecekmiydi sanki o kadına yine gidecekti.böyle evliliği sadece cinselliğe indirgeyen adamlardan nefret ediyorum yaa.Allah sabır versin arkadaşım.1 haftadır aramadı demek.aklınca rahatladıgını , artık yalan söylemeyeceği için mutlu oldugunu düşünece.ama biraz zaman geçince seni arayacaktır.bence asla affetme.karar senin.eşinin yaptıgı tek gecelik bi ilişki değil.hani canı istedi vs desek yok o değil.devam eden bi flörtü var resmen.duygusal bi bag var yani.Allah sabır versin arkadaşım ilk zamanlarda çok zorlanırsın ama kadınlık gururunu çiğnetme bak ailende yanındaymış.şükürler olsun.aslanlar gbi çalışır bebeginede bakarsın.
Yanlış yönlendiriyorsunuz, elbette tazminat talep edebilir. Zina, yani nikahsız 2 insanın cinsel münasebeti, suç değildir. Ancak taraflardan biri evli ise, evli tarafın eşi kişisel haklarının ihlali gerekçesi ile manevi ve mevcut/gelecekteki menfaatlerinin zarar görmesi nedeni ile maddi tazminat davası açabilir.
Ayrıca o ahlaksız kadından da tazminat edebilir. Ederse alır da.
Bu insanların yaptıklarına artık şaşırmıyorum,
o kadar alışmışız ki toplum olarak bunları duymaya,
çok acı gerçekten...
erkeklerin, hamilelik döneminde eşleriyle sırf cinsellik yaşamadıkları için,
başka kadınlara ilgi duymaları adilik,acizlik,zayıflık ne derseniz deyin..
Siz kararınızı vermişsiniz,aslında eşinizde direk söylemiş,
bu evlilik zaten yürümez diye,pişman olacaktır kesinlikle ama
onları rezil edin mutlaka.
asistanı olacak o kadın ,bile bile evli bir erkekle nasıl birlikte olabiliyor,
bu ne karaktersizlik böyle...
size yapacağınız şeyleri elbette söyleyemem ama güçlü olun,
minicik yavrunuz için ayakta kalmaya çalışın ve o mesajları mahkemede delil olarak sunun,
ayrıca onun içinde dava açılıyor sanırım..
Allah yardımcınız olsun,güçlü olduğunuzu,dimdik ayakta durduğunuzu
herkese gösterin.
sevgiler.
aldatıldığıma dair ilk mesajı alalı nerdeyse 4 ay olacak...defalarca sordum ona,hep üste çıktı,inkar etti...kaç yıldır birlikteyiz hiç böyle bişi gördün mü,bana nasıl güvenmezsin ,öyle bişi olsa onunla çalışmaya devam edermiyim dedi pişkin pişkin...ayrılmaya niyeti vardı mademgelip konuşsaydı, biliyordu benim hamile de olsam,çocuğumda olsa arkama bakmadan,çirkinlik yapmadan ayrılacağımı ...
4 aydır soğuk davranıyordum,içimden gelmiyordu artık ona karşı bişi,böyle devam edemeyiz ayrılalım deseydi...canımı acıtan bu şekilde öğrenmek oldu...sanırım bu şekilde devam edecekti öğrenmeseydim..nasılsa karım ayakta uyuyor,metresim de durumdan rahatsız değil geçinir gideriz diye düşünüyordu sanırım...
evli olduğunu bilmesi bi yana bu kadın evime girip kahvemi içti...karnı burnumda hamileyken eşimin evde unuttuğu bişi için bana geldi..bende evime buyur ettim kahve yaptım,hamileliğimin nasıl zor geçtiğinden bahsettik,o gün doktor kontrolüm vardı istersem beni bırakabileceğini söyledi...sonra da eşimle birlikte oldu....
evli olduğunu bilmesi bi yana bu kadın evime girip kahvemi içti...karnı burnumda hamileyken eşimin evde unuttuğu bişi için bana geldi..bende evime buyur ettim kahve yaptım,hamileliğimin nasıl zor geçtiğinden bahsettik,o gün doktor kontrolüm vardı istersem beni bırakabileceğini söyledi...sonra da eşimle birlikte oldu....[/Q
Yuva yıkanın yuvası olmaz. Ettiği ne onun nede kocan olacak o kişinin yanına kalmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?