- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
- Konu Sahibi beyazkelebek82
-
evli olduğunu bilmesi bi yana bu kadın evime girip kahvemi içti...karnı burnumda hamileyken eşimin evde unuttuğu bişi için bana geldi..bende evime buyur ettim kahve yaptım,hamileliğimin nasıl zor geçtiğinden bahsettik,o gün doktor kontrolüm vardı istersem beni bırakabileceğini söyledi...sonra da eşimle birlikte oldu....
Allah ona gani gani büyük acılar yaşatsın, içine düştüğü çıkmazlarda boğulsun gebersin inşallaaaahhh
evli olduğunu bilmesi bi yana bu kadın evime girip kahvemi içti...karnı burnumda hamileyken eşimin evde unuttuğu bişi için bana geldi..bende evime buyur ettim kahve yaptım,hamileliğimin nasıl zor geçtiğinden bahsettik,o gün doktor kontrolüm vardı istersem beni bırakabileceğini söyledi...sonra da eşimle birlikte oldu....
Canım, sana bu msjları gönderem kim peki? O kadın mı?
yok canım..sanırım işyerinden birileri..herkes beni tanıyor ve hamile olduğumu biliyordu orda..sanırım birisi dayanamadı ve öğrenmemi istedi.allah razı olsun her kimse aksi halde uyutuluyor olacaktım hala
canım inan çok üzüldüm bir insan nasıl bu kadar aşağılık olabilir birde utanmadan pişkin pişkin gelip kahveni içiyor gerçi bunların ar perdesi yırtılmış haya duygusu sıyrılmış sen üzülme Allah yardımcın olsun şu zor günlerinde sabrın bol olsun Allah sana kuvvet versin bebeğine de uzun ömürler
şimdiye kadar ki yorumları okudum bende arkadaşlara katılıyorum yanlarında kalmasın yani bu yaptığı o kadını şikayet et madem bekar ben ailesine bir şekilde ulaşır kızınıza sahip çıkın benim yuvamı bozdu başkalarının yuvasını bozmasın derim hiç değilse ailesine rezil ederim bilemiyorum ya cidden çok sinirlendim
canım yakaladığım mesajda kız annesini telefonunu elinden aldığını,kollarını mosmor ettiğini,evden dışarı çıkartmayıp şehir dışına yollayacağını yazıyordu..yani annesi yakalamış,eşimin evli ve çocuğu olduğunu biliyordu demekki...kız da eşime bi çözüm bul ,olan hep bana oluyor duymadığım laf yaşamadığım şey kalmadı diyordu....
Tatlım, o zaman eşin boşanacağına dair mesajlar vermiş bu kadına, öyle anlaşılıyor.
Kadın da bunu hızlandırmak için elindne geleni yapmış.
evet canım sanırım öyle,bu şekilde yakalanarak canımı acıtacağına gelip aşık oldum ayrılacağım deseydi
arkama bile bakmadan kabul ederdim kendi de biliyordu bunu..onca yıldan sonra ayrılığımız bu şeklide mi olmalıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?