Boşanacaktık madem neden bebek yaptık biz?

Allah ona gani gani büyük acılar yaşatsın, içine düştüğü çıkmazlarda boğulsun gebersin inşallaaaahhh

Yuva yıkanın yuvası olmaz. Ettiği ne onun nede kocan olacak o kişinin yanına kalmaz.

Allah sabır versin çok üzüldü kendi ayaklarının üstünde dur onu da hayatından çıkar belli ki iki yüzlü bi insanmış eşin...

Yuva yıkanın yuvası olmaz .Bunu unutmayın.O bayan için sizi aldatan başka bir bayan için onu aldatmayacağını kim bilebilir?

Canim bende hamileyim icime bir ates dustu okurken..
ama bir yandanda sevindim cunku ailen yaninda..

kendini lutfen ama lutfen suclama hic bir konuda!
esinin ozuru kabahatinden buyuk oldu..
iliskiye girememenizi bahene edecek kadar vicdansiz
ve inan sucunu bastirmanin en zavallli yolunu buldu..
bu oyuna gelme sen bir CAN tasiyorsun ve zorlu bir donem geciriyorsun
iliskiye girebilmen imkansiz ve anlamsizdi
o hayat arkadasin olarak bunu anlamasi gerekti..

ama diyorum ya ailen var bu belki icindeki atesi sogutmaz ama
en azindan sansli oldugun icin rahatla biraz..
bence esinin is yerine sikayet edebilirsen et
o kadinida..
ve bosanmayi dusunuyorsan
(sahsi fikrim bosanmandan yana soylemek kolay olsada icimden gelen bu)
tazminat nafaka ve sikayette bulun..

sen sadece guclu ol
yavrun icin guclu ol!
onlar vicdan azaplarindan yanacaklar
hatalarinin cezasini cekecekler
kuskun olmasin
sadece dimdik ayakta dur sen!

Allah ona gani gani büyük acılar yaşatsın, içine düştüğü çıkmazlarda boğulsun gebersin inşallaaaahhh

Arkadaşım biliyorum bayan olarak hepimiz çok sinirlendik,üzüldük ama
ne olursa olsun bu şekilde beddua etmeyin isterseniz.
Böyle insan müsvettelerini Allah'a havale etmek en doğrusu herhalde.

İnsan görünümlü şeytan! Bu anlattığından beterini zamanında ben en yakın dostum sandığım kadın müsvettesinden gördüm de sustum, rezillik çıkarmadım. Aptal kafam. İnşallah sen rüsva edersin bu kadını. Etmezsen çok pişman olursun üzerinden yıllar geçse de. Ben çok pişmanım sustuğuma. Şimdi olsa dünyasının altını üstüne getirirdim ama geçti artık. Düşme canım bu hataya!

daha konunu okurken icim gitti.yorumlari cevaplarken yazdiklarin daha bi uzdu.su durumda nedenir bilemiyorum.cok uzgunsun anlayabilirim hele sevgi gosterilerinde bulunup arkandan is cevrilmesi daha bi koyar insana.affedip affetmemek senin bilecegin is.su an cok hassassin.bebeginle ilgilenmek gerek bi yandan da bu dert.herseyden once yavrunu dusun.eger esin seninle konusmak isterse sakin aglama( soylemek kolay ama) seni dimdik gorsun.eminim su an bebeginiz icin evliliginizle ilgili caba sarefedecegini dusunuyordur.sen oyle dusunsen bile sakin ona belli etme.daha ne denirki bilemedim kazigi hep en yakinimizdakilerden yeriz su hayatta sabirli ol evladin icin.Allahim evladini sana bagislasin uzun omurlu sansi bahti hep acik olsun.

Aldatan erkek, eğer eşinden ayrılmayı düşünmüyorsa, yani geçici bir heyecan peşindeyse,eşine hediyeler alıyor, normalde olmadığı kadar kibar ve iyi davranıyor..

Tüm örnekler böyle.. Kadınlar da düşünüyor işte "oysa bana çok iyi davranıyordu" diye, kıyamıyor ayrılmaya..

çok üzüldm durumunuza bu evli olduklarnı bilerk onlarla birlikte olan ahlaksız pisliklr olduğu sürece daha çok kocalar insanlıktan çıkar onlar öyl tehlikeliki işlrinin ustasılarki en güvnilir yuvasına sadık adamı bile yoldan çıkarırlar kocanız hamile olmasanz bile bunu yapıcaktı cinsllik yaşayamama olayını sadce savunma makanizması olarak kullanmış çünkü karşısına o insan olmayan aşalık çıkmış her halukarda baştan çıkarcaktı kocanızın vicdan azabından dahi olsa size ilgisini azaltmaması bile yaptığı şeyin yanlış oldğunun bilincinde olması dmktir dolayısıyla o şeytanın tehlikeli kıskacından kurtulamadı karşıdaki kız evli olduğunu bilmsydi yada sonradan öğrnsydi suçlu tamamn kocan derdim ama bu durumda hafifletici sebeplr var bunu bile bile böyl bir ilişkiye başlayn o ahlaksızlr çok thlikli oluyolar en dürüstünü bile çirkf oyunlarıyla yoldan çıkarırlar bana kalırsa ilk önce pislik asistanın drsini verin ailesini bulun ve şikayt edin işyrine şikayt edin tazminat davası açın ama bir şkilde hayatını kaydırınki biraz olsun hırsınz geçer buarada boşanıp boşanmamak sizin verceğnz bir karar ama ben olsam boşanarak o kızın ekmeğine yağ sürmzdim amacına ulaştırmazdım siz boşanarak onun önüne hazır tepsiyle sunmanız olacak eşinizi.eşiniz af dilerse sadce çocuğunzn babası olarak kalcağını artık sizin için bir hiç oldğunu ifade edrk kalsın hayatınızda ama af dilmzde tercihini o ahlaksızdan yana yapacak olursa yapıcak bişiy yok savaşı kazanmış olucak o pislik umarım sonuç öyle olmaz çünkü inanın ozman daha çok can yakıcı olucakltr sizin için biliyorum incinmiş gurunuzdan dolayı eşinizi hiçbr şkilde hayatınızda istmiycksnz ama lütfn o aşalık kızın cezasını verin ve onu sevndirmyin..o kücücük masum melek babasız büyüymeyi haktmiyo...

yok canım..sanırım işyerinden birileri..herkes beni tanıyor ve hamile olduğumu biliyordu orda..sanırım birisi dayanamadı ve öğrenmemi istedi.allah razı olsun her kimse aksi halde uyutuluyor olacaktım hala

O asistan organize etmiş olabilir mi bunu?
Neticede kız bekar ve eşinin boşanıp kendisiyle evlenmesi gibi bir beklentisi olabilir.
Bu süreci hızlandırmak için sana bu msjları göndermiş veya gönderimini organize etmiş de olabilir.

İş yerindekilerden saklamış olmalılar ilişkilerini. Yani duyulsa işlerinden olmazlar mı ikisi de?

canım inan çok üzüldüm bir insan nasıl bu kadar aşağılık olabilir birde utanmadan pişkin pişkin gelip kahveni içiyor gerçi bunların ar perdesi yırtılmış haya duygusu sıyrılmış sen üzülme Allah yardımcın olsun şu zor günlerinde sabrın bol olsun Allah sana kuvvet versin bebeğine de uzun ömürler
şimdiye kadar ki yorumları okudum bende arkadaşlara katılıyorum yanlarında kalmasın yani bu yaptığı o kadını şikayet et madem bekar ben ailesine bir şekilde ulaşır kızınıza sahip çıkın benim yuvamı bozdu başkalarının yuvasını bozmasın derim hiç değilse ailesine rezil ederim bilemiyorum ya cidden çok sinirlendim

canım yakaladığım mesajda kız annesini telefonunu elinden aldığını,kollarını mosmor ettiğini,evden dışarı çıkartmayıp şehir dışına yollayacağını yazıyordu..yani annesi yakalamış,eşimin evli ve çocuğu olduğunu biliyordu demekki...kız da eşime bi çözüm bul ,olan hep bana oluyor duymadığım laf yaşamadığım şey kalmadı diyordu....

Tatlım, o zaman eşin boşanacağına dair mesajlar vermiş bu kadına, öyle anlaşılıyor.
Kadın da bunu hızlandırmak için elindne geleni yapmış.

Allah belalarini versin
cozum bul demis utanmaz rezil

peki en son konusmanizda anne evine gittiginde ne dedi?
bosanmak istedigini soyledimi?

Tatlım, o zaman eşin boşanacağına dair mesajlar vermiş bu kadına, öyle anlaşılıyor.
Kadın da bunu hızlandırmak için elindne geleni yapmış.

evet canım sanırım öyle,bu şekilde yakalanarak canımı acıtacağına gelip aşık oldum ayrılacağım deseydi
arkama bile bakmadan kabul ederdim kendi de biliyordu bunu..onca yıldan sonra ayrılığımız bu şeklide mi olmalıydı?

Canım, şunu merak ediyorum. Eşin af diledi mi? İkna etmeye çalıştı mı? Şu anda durumu nedir? Saklanıyor mu, utanıyor mu?

Canım bende hamileyim ve yazdıklarını okurken gözyaşlarıma hakim olamadım. Empati yapmak bile yetti içimin kavrulmasına, ki sen yaşadın bunları ! Bir de kucağında minicik bebeğinle..

Bence kesinlikle ama kesinlikle taviz verme. Olur da karşı karşıya gelirseniz güçlü olmaya çalış.

Ve hem o kadının ailesini bi şekilde bul ve olanları onlara anlat, hem de (yapılabiliyomu bilmiyorum ama eğer yapılabiliyosa) tazminat davası aç o ş....z kadına.
Eşinin ailesiyle de tekrar konuş, eğer yine sessiz kalırlarsa annen ve baban konuşsunlar eşinin anne babasıyla. ne değişir bilmiyorum ama yaptığı nankörlüğü ş....zliği olabildiğince çok kişi bilsin isterdim ben olsam.

Benim başıma gelse boşanırdım. Evet ortada bi bebek varken boşanmak kolay değil, sadece kendini düşünmek olmaz falan diyebilirsiniz ama, bence asıl o bebeğin öyle bi adama baba diyerek büyümesindense babasız büyümesi daha iyi.. Bi daha o adama nasıl dokunabilirsin ki, nasıl kocam der insan, huzursuz mutsuz bi aileden daha iyidir çocuk için.. diye düşünüyorum

Ay çok hırslandım ya... Bide evine girip kahveni içmiş ya..

Son yazdığın şeyleri şimdi okudum..
Demek kızın annesinin haberi var. Acaba babası biliyo mudur?
Eşin senden boşanıp kızla evleneceğine dair ümit vermiş demekki ki, kız bi çözüm bul artık demiş..
Vicdansızlar ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…