Boşanacam ama hakkımı vermiyorlar :(

nelly72

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2015
61
19
88
Daha onceden de bosanacagimi cogu kez yazmistim. Ilk durusma tarihini 6 kasım olarak vermisler fakat karsı taraf hakkım olanı vermemek icin direniyor. Cekismeli dava acılmıs ama gelip imza atın karsılıklı olsun diyorlar. Benim ailemde kızımızın hakkını vermeden asla bosatmayız diyorlar. Surekli bir atısma halindeler. Biz sadece onlardan para istedik altınları dahi degil ama vermemek icin direniyorlar. Mahkeme yoluyla alsam daha fazlasini alirim fakat uzamasini istemioruz. tek celsede bitsin istiyorum. Birgun gelip size parayi verecez diolar 1 hafta sonra gelip vermeyecez diolar oyle dengesiz bir aile. Ve onların bircok kozu elimde var ayri ayri farkli konulardan dava acilsa evlerini dahi kaybederler. Tehditle olmaz biliorum ama bizim sulalede o para gelmeden bosatmayiz diolar ne yapacam bilmiorum biran once o illet sulaledende kurtulmak istiorum kimsenin basina birsey gelmeden.

Neden hakkınızı sonuna kadar almıyorsunuz? Belli bir süre beklemeniz değmez mi sizce? Eşinizden ne sebeple boşandığınızı bilmiyorum ama pek güzel sonlanmamışa benziyor. Buna karşılık hakkınızı sonuna kadar alın derim.

Madem elinizde kozunuz var, gidin gidebildiğiniz kadar. Hakkınızı da bu şekilde almış olursunuz. Mahkemeler bunun için var.
Belalı bir aile. Ben is uzasin istemiyorum kimsenin zarar gormesinide istemiyorum. Fakat ailem para olmazsa bosama olmayacak diolar. Ben artik onlarla ilgili hicbirsey duymak istemiyorum. Psikolojim alt ust olmus durumda biran once kurtulmak istiyorum. Ama olmuo iste.

Hakkinizi alin bence. Evlenme gibi bir dusunceniz yoksa acele etmeyin. Bir an once bitsin diye hakkinizdan vazgecmeyin. Boyle insanlarla da anlasmaya oturmayin.

bırakın uzayacaksa uzasın.. uğraştırın onları alın her hakkınızı
birgün veririz de ne demek asla vermeyeceklerini biliyosunuz dimi

Hakkinizi alin bence. Evlenme gibi bir dusunceniz yoksa acele etmeyin. Bir an once bitsin diye hakkinizdan vazgecmeyin. Boyle insanlarla da anlasmaya oturmayin.
bırakın uzayacaksa uzasın.. uğraştırın onları alın her hakkınızı
birgün veririz de ne demek asla vermeyeceklerini biliyosunuz dimi
Anlasilacak insanlar degiller resmen dolandiricilar. suan evlenmek gibi bir dusuncem yok en azindan uzunca bir sure ama herseyime el koymalari ne para verioruz ne altin demeleri isleri yokusa suruo anlasmali bosansam kurtulacam nefret ediyorum o aileden. fakat uzayacak gibi gorunuyor. Mahkeme yoluyla delilleri sunsam hakim bana daha cok verecek bunu onlarda biliolar ama oyle illet bir ailedir ki biran once defolup gitsinler hayatimi kurayim istiyorum. Bu arada dayak kufur ve kaynana doldurmasiyla evliligimi el ele verip bitirdiler.

Sanirim hamilesin. Kendini degil artik bebeginin gelecegini dusunmelisin. Hakkini al. Bunu bebegin icin yap. Dava 4 celsede bitiyor eger temyize vermezlerse. Durusmalara da gitmezsiniz olur biter. Ilerde pisman olmsmak icin onlarin istedigini yapmayin. Bir an once bitsin diye hakkinizdan vazgecmeyin. Herseyin bedeli var odesinler

Her türlü zarar görülecek, böyle bir durum olamaz. Haklıysanız gidin hakkınızı alın hakkınız olmayanı değil..

Peki davalara gitmezsem suclu gibi gorunmezmiyim. Onlarin sifatini gormwye tahammulum yok bilsem suclu sayilmam asla gitmem bu konuda bilgi verebilir misiniz acaba

Çeyiz ve hediyeler kadıha aittir ayrıca evlilikte edinilen mallar ortaktır, çocuğun da olacak nafaka alırsın, velayet konusu acılabilir küçük çocuk annede kalır büyüyünce almak isteyeblrler hazırlklı olun ve kozlarınızı ona göre kullanın... aldatıldıysan üçüncü şahsa tazm. Dav.açarsın..iyi bi avk. Bul yeter...

kozunuz varsa ve madem aileniz diretiyor, kullanin kozlari kurtulun. onlarada agizlarinin payini vermis olursunuz

Peki davalara gitmezsem suclu gibi gorunmezmiyim. Onlarin sifatini gormwye tahammulum yok bilsem suclu sayilmam asla gitmem bu konuda bilgi verebilir misiniz acaba
Durusmaya gelmek istemediğini bildirir avukatın sanırım mecburi değil, çekişmeliydi ama demi?

Avukatin girebilir. Diye biliyorum.

Davalara sana vekaleten avukatin bakiyor zaten. Gitmene gerek yok. Gitmemen suclulugunu gostermez. Zaten dava acarak haklisin ve hakkini aradigini gostermiyor musun? Bunu da uzman kisiye yani avukatina birakiyirsun. Sadece tek bir durusmada taniklarin dinlendigi durusmada belki avukatin butun olaykari bilnedigi icin gelmeni isteyebilir. Onun disinda senin gitmen bir sey ifade etmeyecek cunku sen degil avukatlar konusuyir. Seni konusturmuyorlar bile. Sadece avukatin taninda duruyorsun o kadar. Bir sey soykenek istediginde avukatin kulagina soyluyorsun.
Bosanma davalarina izlenek icin adliyeye gidebilirsin. Disardan insanlar iturup izleyebiliyor. Davalarin nasil oldugunu gorursun hem. Filmlerdekiyle alakasi yok.

Hakkinizdan vazgecmeyin, sonuna kadar mucadele edin, karsi tarafada asla inanmayin sizi oyuna getirip kendilerini karli cikartmak istiyorlar bu durumdan geri zekalilar kendilerini akilli zannediyorlar..

avukat tuttuğun zaman zaten vekaleti ona verdiğin için hiç bir davaya katılmak zorunda değilsin ki.. suçlulukla alakası yok avukatın savunacak zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…