Ne parası bu para?Daha onceden de bosanacagimi cogu kez yazmistim. Ilk durusma tarihini 6 kasım olarak vermisler fakat karsı taraf hakkım olanı vermemek icin direniyor. Cekismeli dava acılmıs ama gelip imza atın karsılıklı olsun diyorlar. Benim ailemde kızımızın hakkını vermeden asla bosatmayız diyorlar. Surekli bir atısma halindeler. Biz sadece onlardan para istedik altınları dahi degil ama vermemek icin direniyorlar. Mahkeme yoluyla alsam daha fazlasini alirim fakat uzamasini istemioruz. tek celsede bitsin istiyorum. Birgun gelip size parayi verecez diolar 1 hafta sonra gelip vermeyecez diolar oyle dengesiz bir aile. Ve onların bircok kozu elimde var ayri ayri farkli konulardan dava acilsa evlerini dahi kaybederler. Tehditle olmaz biliorum ama bizim sulalede o para gelmeden bosatmayiz diolar ne yapacam bilmiorum biran once o illet sulaledende kurtulmak istiorum kimsenin basina birsey gelmeden.
Ailen para istiyorsa boşanma alabileceklerini al gitsin sonra ayrılırsınDaha onceden de bosanacagimi cogu kez yazmistim. Ilk durusma tarihini 6 kasım olarak vermisler fakat karsı taraf hakkım olanı vermemek icin direniyor. Cekismeli dava acılmıs ama gelip imza atın karsılıklı olsun diyorlar. Benim ailemde kızımızın hakkını vermeden asla bosatmayız diyorlar. Surekli bir atısma halindeler. Biz sadece onlardan para istedik altınları dahi degil ama vermemek icin direniyorlar. Mahkeme yoluyla alsam daha fazlasini alirim fakat uzamasini istemioruz. tek celsede bitsin istiyorum. Birgun gelip size parayi verecez diolar 1 hafta sonra gelip vermeyecez diolar oyle dengesiz bir aile. Ve onların bircok kozu elimde var ayri ayri farkli konulardan dava acilsa evlerini dahi kaybederler. Tehditle olmaz biliorum ama bizim sulalede o para gelmeden bosatmayiz diolar ne yapacam bilmiorum biran once o illet sulaledende kurtulmak istiorum kimsenin basina birsey gelmeden.
Davalara sana vekaleten avukatin bakiyor zaten. Gitmene gerek yok. Gitmemen suclulugunu gostermez. Zaten dava acarak haklisin ve hakkini aradigini gostermiyor musun? Bunu da uzman kisiye yani avukatina birakiyirsun. Sadece tek bir durusmada taniklarin dinlendigi durusmada belki avukatin butun olaykari bilnedigi icin gelmeni isteyebilir. Onun disinda senin gitmen bir sey ifade etmeyecek cunku sen degil avukatlar konusuyir. Seni konusturmuyorlar bile. Sadece avukatin taninda duruyorsun o kadar. Bir sey soykenek istediginde avukatin kulagina soyluyorsun.
Bosanma davalarina izlenek icin adliyeye gidebilirsin. Disardan insanlar iturup izleyebiliyor. Davalarin nasil oldugunu gorursun hem. Filmlerdekiyle alakasi yok.
Zaten dun yani pazartesi gunu geldi kapimiza dayandi hakaret tehdit kapiyi yumrukladi paramı size yedirtmeyecem deyip cekip gitti benim paramla bana hava atio. O esnada polisi arayip durumu bildirdim butun ailesnden sikayetci olduk annemle birlikte ayrica uzaklastirma aldirdim 2 ay ve darp raporuda aldim. Iste bunlar gibi elimde bircok hatta daha fazla koz var sadece dun yenileri eklendi. Anlasmali asla bosanmayacam paramı istiyorum diyorum saldiriyorlar ve korkaklardirki gucleri sadece 2 bayana yetio daha sonra korkudan butun ailesi kacti sulalem aradigmda biz burda degiliz istanbuldayiz diye korkup telefnlarmiza cevap vermediler. Boylede korkaklar.Çeyiz ve hediyeler kadıha aittir ayrıca evlilikte edinilen mallar ortaktır, çocuğun da olacak nafaka alırsın, velayet konusu acılabilir küçük çocuk annede kalır büyüyünce almak isteyeblrler hazırlklı olun ve kozlarınızı ona göre kullanın... aldatıldıysan üçüncü şahsa tazm. Dav.açarsın..iyi bi avk. Bul yeter...
Bu kisiden almam gereken benden evlendikten sonra zorla aldigi babamin alin teri ve benim hesabmda olan para bunun dugunle ilgisi yok babamin mirasini alip yedi ve ustune konup asla vermem benimdi diyor bu parayi istemem cirkin bir olay mi bi kendinizi yerime koyun ayrica onlardan korkmuyoruz sadece pislik bir aile oldugu icin biran once kurtulmak istiyoruz rezil bir aile.bu kadar korktugunuz ve kurtulmaya calıstıgınız kısılerden
para olmazsa bosanmam kısmı bana sadece cırkın gelıyor(ve bu davada kullanılmayan el altından alınmaya calısılan bır para)
hamıle olsanızda olmasanızda durum benım ıcın cırkın
Bu para benim hesabimda olan babamin mirasi bana biraktigi para. Ve dayakla zorla cektirdi o parayi daha sonra sana verecem diye yeminler etti fakat simdi benimdir sana asla yedirtmem diye anirio ben ne nafaka ne altin hicbirsey istemiyorum sadece babamin emegini istedimNe parası bu para?
Daha onceden de bosanacagimi cogu kez yazmistim. Ilk durusma tarihini 6 kasım olarak vermisler fakat karsı taraf hakkım olanı vermemek icin direniyor. Cekismeli dava acılmıs ama gelip imza atın karsılıklı olsun diyorlar. Benim ailemde kızımızın hakkını vermeden asla bosatmayız diyorlar. Surekli bir atısma halindeler. Biz sadece onlardan para istedik altınları dahi degil ama vermemek icin direniyorlar. Mahkeme yoluyla alsam daha fazlasini alirim fakat uzamasini istemioruz. tek celsede bitsin istiyorum. Birgun gelip size parayi verecez diolar 1 hafta sonra gelip vermeyecez diolar oyle dengesiz bir aile. Ve onların bircok kozu elimde var ayri ayri farkli konulardan dava acilsa evlerini dahi kaybederler. Tehditle olmaz biliorum ama bizim sulalede o para gelmeden bosatmayiz diolar ne yapacam bilmiorum biran once o illet sulaledende kurtulmak istiorum kimsenin basina birsey gelmeden.
Aynen ablamda öyle yaptı iş iyi bir avukata bakar valla nasıl savunma hazırladıysa adam ablama 100 bin borçlu çıkmış hadi yiyorsa ödesin hadi onu ödedide ödeyemezde sadece varsayalım ödedi babasını hiç tanımayan yeğenlerimin haklarını nasıl ödeyecek bilmem vazgeçmeyin ayrılan eşler 3-4-5 senedede sonuçlansa mahkeme pes etmeyin çünkü onlar fedakarlıklarınıza değmiyorZaten avukatına vekalet veriyorsun, o hallediyor arkadaşların dediği gibi. Hiç korkma. Zaten demişsin kendileri korkak aslında diye. Şöyle tuttuğunu koparan inadı inat bi avukat bul, ayağındaki donuna kadar sök al
Aynen ablamda öyle yaptı iş iyi bir avukata bakar valla nasıl savunma hazırladıysa adam ablama 100 bin borçlu çıkmış hadi yiyorsa ödesin hadi onu ödedide ödeyemezde sadece varsayalım ödedi babasını hiç tanımayan yeğenlerimin haklarını nasıl ödeyecek bilmem vazgeçmeyin ayrılan eşler 3-4-5 senedede sonuçlansa mahkeme pes etmeyin çünkü onlar fedakarlıklarınıza değmiyor
Inan istesem hic avukata bile gerek kalmadan kendim konusurak donlarina kadar alabilirim onlar bunun farkindalar ve her zaman mahkemeler kadindan yana. Bunu bildikleri icin bu kadar saldirganlar ve sozde korkutup anlasmali yapmaya calisiolar suan bir telefonla bile birsuru para kaybederler ve baska seylerden dava acilir onlara ailecek dolandiricilar nerden dustum bu aileye anlamiyorum. Ve suan cirpiniyorlar her cirpindiklarinda batiyorlar ailem ne dese onlarin dedigini yapmak zorundayim cunku arkamdalar onlarin istemedigi birseyi suan yapmamak gibi bir luksum yok. Ama onlarda hakkimi alacaklarini soyluyorlar bakalimAyynen. Sen adama bunu yap bak bakalım muma dönüyor mu dönmüyor mu. Böyle böyle şımartıyoruz yemin ederim. Al kız. Sen yeme at bankaya çoluğun çocuğun için al (babanın mirası dışındaki kısmından bahsediyorum).
Inan istesem hic avukata bile gerek kalmadan kendim konusurak donlarina kadar alabilirim onlar bunun farkindalar ve her zaman mahkemeler kadindan yana. Bunu bildikleri icin bu kadar saldirganlar ve sozde korkutup anlasmali yapmaya calisiolar suan bir telefonla bile birsuru para kaybederler ve baska seylerden dava acilir onlara ailecek dolandiricilar nerden dustum bu aileye anlamiyorum. Ve suan cirpiniyorlar her cirpindiklarinda batiyorlar ailem ne dese onlarin dedigini yapmak zorundayim cunku arkamdalar onlarin istemedigi birseyi suan yapmamak gibi bir luksum yok. Ama onlarda hakkimi alacaklarini soyluyorlar bakalim
Babanın emeğini de al altınlarını da nafakanı da. Korkma.Bu para benim hesabimda olan babamin mirasi bana biraktigi para. Ve dayakla zorla cektirdi o parayi daha sonra sana verecem diye yeminler etti fakat simdi benimdir sana asla yedirtmem diye anirio ben ne nafaka ne altin hicbirsey istemiyorum sadece babamin emegini istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?