Boşanalı 3 ay oluyor ama açım katmerleserek artıyor

ben anlamıyorum yeniden evlenseniz ne olacak? adam ailesini mi silecek? yahu ilk evlendiğinizde o kadar iyi anlaştığı eşi için silmemiş ailesini şimdi mi silecek? o aile sizi geri isteyecek mi? varsayalım ki istedi geri döndüğünüzde sizi nasıl bir ortamın beklediğini biliyor musunuz? ondan adım falan gelmeyecek istediği kadar pişman olsun, çünkü arkasında onu mahkemeye kadar götürmüş bir aile var.. bu şekilde flört ederken bir gün ailesinin onayladığı birini bulacak ve siz aynı yıkımı 2. kere yaşayacaksınız.. bir insan kendine bu kötülüğü neden yapar?

eşin aile konusunu açınca tek bir kelime konuşmuyordu ve sen üstüne gidiyordun.
Çünkü bunu çözmek için bir adim atmıyordu s4n ondan bir hamle bekledin o yapmayınca sen kızdın , bağırdın ,
Şimdi evliliği bitirdin diye kendini suçluyorsun ben alttan alsaydım boyle olmayacaktı diyorsun .
Birleşirsek bir daha onun üstüne gitmeyecem. Diye aklından geçiriyorsun .
Aklından geçen bunlar ve pişmanlıklar nerden mi biliyorum çünkü ben de böyle düşünüyordum .
Eşim olacak zavallı bir adim atamıyordu Karşımda sürekli susuyordu, bütün yük benim omzumdaydi , hep sineye çekmemi istiyordu ama unuttuğu bir şey vardi ben de insandım .
Eşin düzelmez evliliğin düzelmez neden dersen , yorumlarını okudum eşin hic bisey olmamış gibi davranıp seninle konuşuyor ,
Eski meseleleri açıp , sana vaatlerde bulunmuyor ,
Ailesine karşı senin yaninda olacağını belirtmiyor .
Dolayısıyla bir daha denerseniz sadece sen çırpınacaksın bilmeni isterim .

Ailesini silmek gibi bir durum söz konusu değil bunu kimsenin istemeye hakkı yok ben hiç bir zaman ailesini silsin sadece benimle olsun demedim demem de sadece yaşananlardan ders cikarttigim için ikincii kez aynı şekilde davranmycami biliyorum

Bazen sadece sevmek mutlu bir evlilik için yeterli olmuyor . Bende senin gibi acı çekiyordum şu sıralar. Bana acı veren şeyin tekrar barışma ümidi olduğunu gördüm. Tüm evliliğimizi gözden geçirdim. Ne benim kırgınlıklarım ne onunki geçer. Artık hiç bir şeyin eskisi gibi olamayacağını kabullenmek gerek. Evet ayrıldık. Barışma gibi bir ihtimalimiz olamaz. Barışsak herşey daha da eziyetli olacak çünkü bu süreçler de sabırlar daha da tükendi. Kabul edip kendi hayatınıza yöneldikten sonra acınız bir nebze sönecek bence. Önemli olan kabullenmek

ya o aynı hataları yaparsa... sanırım boşanmanızdan kendini sorumlu tutuyorsun
tekrar evlensenizde eşin ailesine tek laf etmeyecek seni koruyup kollamayacak gibi hissettirdi yazdıkların, yani bi insan iyi adam olabilir, iyi arkadaş, iyi bir sevgili olabilir ama iyi bi koca olmak başka, iyi koca olmanın en önemli şartlarından biri karısını kollamak bence, eğer bu yoksa anca ev arkadaşı olunur. gerçi o da olabilir niye olmasın evlenmeden de devam edebilirsiniz ama bizim toplumda zor, çocuk isteyeceksiniz falan...

bu arada yazdığın bişey dikkatimi çekti, evlilik terapisti bizi mahvetti dedin, burda hep bu tavsiye edilir, bana da hep yalan gelir bu evlilik terapisti olayı, hiç gitmedim napılır bilmiyorum ama saçma gelirdi hep

bende onu diyorum, sen aynı davranmayacaksın peki o? ailesi? "bak gördün mü nasıl döndü tıpış tıpış" diye artacak olan baskılara nasıl dayanacaksın? çok net söyleyeyim, eğer boşanacak kadar ailesinin sözünden çıkmayacak biriyse sen adım falan da bekleme zaten.. ne güzel yeni bir başlangıç yapmışsın önüne bak artık, geçmişe rağbet olsa bit pazarına nur yağardı..

Ya ailesini takmasaydın keşke bu kadar seviyorsanız ne gerek var . Eşnin ailesine he he deyip kendi bildiğini yapsaydın . Etek öpmekle dudak aşınmaz sonuçta eşinin ailesi bence tekrar barışmak filan isterse iyi deneyelim deyip politik hareket et .

tayinili bir işiniz var ve aile derdi çekiyorsunuz birde üsütne boaşnıyorsunuz ,
birgun durmaz tayin isterim ,

Evlilik terapisti bence sadece para tuzağı ya da bize öyle denk geldi kadın ikimizi de aynı odaya alıp tek tek dinliyordu aynı konuyu ikimiz farklı açılardan anlatınca birbirimize giriyorduk hep sen niye öle dedin ben böle mi yapmıştım diye bize daha zararı oldu terapi sonrası genelde kavga çıkıyordu

valla bana da hep saçma gelmiştir, yanılmamışım

bir araya gelirseniz onun ailesiyle görüşmemen lazım, onunda buna saygı duyması, onun da ailesinden biraz uzaklaşıp kendi yuvasına odaklanması lazım, ikinizde birbirinizi hala seviyorsanız neden olmasın
ama duyguları iyi tartmak lazım, bu gerçek sevgi mi hırs mı intikam duygusu mu, acaba ben kazandım, ben kazanmalıyım onun ailesine karşı hissiyatı mı

kendimi gördüm sende. Bende senin gibiyim. hep senin ailen benim ailem kavgaları var ve kp kv görümce üclüsü herseyimize karısıyorlar. kaldıki aynı şekilde uzun süredir görümcemle nisandan beri konusmuyorum aynı ortama girsek suratına bile bakmıyorum kocasıda dahil. eşim allahtan hp arkamda durdu. tabii hala arada atısmalarımız oluyor kp derle. en son dediğim bugün boşansak gözümü kırpmadan bosanırım. çok seviyorum ama dayanamıyorum bende. sonrasında söz verdi tasınmaya buralardan. şimdi tasınma planlarına girdik. keske sizde böyle bir yol izleseniz. inanın o zaman sizden kıymetlisi olmaz. bende cok düşündüm bu yüzden bosanmayı ama benim sorunum eşimle olmadığı için üçüncü kişilerin ekmeğine yağ süremem. onların yüzünden yuvamı bozamam. tek kurtulusu ayrılmak olacak bu memleketten. sizde deneseydiniz keske böyle bir yol

Boşanmışsınız kendinizi haklı olarak görmüyorsunuz demek ki pişmanlık ve acı çekiyorsunuz
Haklı gibi hissetseydiniz iyi ki derdiniz karşı tarafa hak verdikçe pişman olarak devam etmeniz normal
her gün telefonda konuşmanız saçma bitmiş gitmiş zaten tkrr birleşseniz o adamın ailesinden kopacağını her şeyin güllük gülistanlık olacağını mı sanıyorsunuz

eşi destek olmamış ki

Egolari tavan yapmış KV kp ve görümcenin umrunda bile olmadı ne aradılar ne sordular
Iste bazen sen ben kavramindan öteye gidebilmek BİZ olabilmek gerekiyor. Senin ailen benim ailem mevzusuna girmeseydiniz keşke uzak bi yerde yasasaydiniz ailelere tatillerde gidip o süre zarfinda sirf eşler hatrina susabilseymişsiniz keşke. Eski eşinizi seviyorsaniz ve eger o da sizi seviyorsa bu mevzuyu konusmalisiniz birdaha baslarsaniz asla ailelerin oldugu yerse yasamayin

Birbirini seven iki insan..resti çekin kimseyle gorusmeyin olmuyomu

bence barışmak için adım atmalısınız boşuna bitmiş bir evlilik sizinkisi yarın başka saçma evlilikler yapar bu acı dahada derinlerşir siz ve eşiniz için adım at kurtar evliliğini kagıt üzerinde bitmiş bir evlilik sadece bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…