- 9 Eylül 2007
- 21.428
- 66.420
- 1.123
- Konu Sahibi ocaliptus82
-
eşin aile konusunu açınca tek bir kelime konuşmuyordu ve sen üstüne gidiyordun.Teşekkür ederim yorumunuz için.esim aslında mükemmel bir partner ve çok iyi bir eşti lakin aile konusu açılınca tek bir yorum yapmıyordu ben bu yüzden çok üstüne gidiyordum şimdi anlıyorum ki o kadar üstüne gitmeseydim daha sakin davransaydim keşke diyorum ve şu an tekrar evlensek aynı hatayı asla yapmam yaşamak lazım tabi
Ailesini silmek gibi bir durum söz konusu değil bunu kimsenin istemeye hakkı yok ben hiç bir zaman ailesini silsin sadece benimle olsun demedim demem de sadece yaşananlardan ders cikarttigim için ikincii kez aynı şekilde davranmycami biliyorumben anlamıyorum yeniden evlenseniz ne olacak? adam ailesini mi silecek? yahu ilk evlendiğinizde o kadar iyi anlaştığı eşi için silmemiş ailesini şimdi mi silecek? o aile sizi geri isteyecek mi? varsayalım ki istedi geri döndüğünüzde sizi nasıl bir ortamın beklediğini biliyor musunuz? ondan adım falan gelmeyecek istediği kadar pişman olsun, çünkü arkasında onu mahkemeye kadar götürmüş bir aile var.. bu şekilde flört ederken bir gün ailesinin onayladığı birini bulacak ve siz aynı yıkımı 2. kere yaşayacaksınız.. bir insan kendine bu kötülüğü neden yapar?
Teşekkür ederim yorumunuz için.esim aslında mükemmel bir partner ve çok iyi bir eşti lakin aile konusu açılınca tek bir yorum yapmıyordu ben bu yüzden çok üstüne gidiyordum şimdi anlıyorum ki o kadar üstüne gitmeseydim daha sakin davransaydim keşke diyorum ve şu an tekrar evlensek aynı hatayı asla yapmam yaşamak lazım tabi
Yalnız yaşıyor kendine ait evi var lakin annesinin hastalığı onu yıpratıyor bi de üstüne boşanma şu an mutsuz olduğunu düşünüyorummutlu mu kimle yaşıyor o
Ailesini silmek gibi bir durum söz konusu değil bunu kimsenin istemeye hakkı yok ben hiç bir zaman ailesini silsin sadece benimle olsun demedim demem de sadece yaşananlardan ders cikarttigim için ikincii kez aynı şekilde davranmycami biliyorum
Merhaba arkadaşlar eşimle anlaşmalı olarak boşandık 3 ay oluyor ama buradaki çoğu üye iyi ki bosanmisim yorumlarını yazarken benim acim gün geçtikçe katmerleniyor boşanma sonrası tayin isteyip başka bir şehre geldim herşeye sıfırdan başlamak için ama hiç de öle olmuyor mus.tam tersi herşey bana batıyor nefes alamıyorum sanki boğuluyorum eşimi hala çok seviyorum hala telefonda görüşüyoruz gorusemedigim günler ağlama krizlerine giriyorum çok çaresizim yaşamak çok ağır geliyor bu şekilde sanki dünyanın sonu gelmiş ben cehenneme düşmüş gibiyim ne olacak böle bilmiyorum
gitsin annesi ile yaşasın nedne yalnızYalnız yaşıyor kendine ait evi var lakin annesinin hastalığı onu yıpratıyor bi de üstüne boşanma şu an mutsuz olduğunu düşünüyorum
Evlilik terapisti bence sadece para tuzağı ya da bize öyle denk geldi kadın ikimizi de aynı odaya alıp tek tek dinliyordu aynı konuyu ikimiz farklı açılardan anlatınca birbirimize giriyorduk hep sen niye öle dedin ben böle mi yapmıştım diye bize daha zararı oldu terapi sonrası genelde kavga çıkıyorduya o aynı hataları yaparsa... sanırım boşanmanızdan kendini sorumlu tutuyorsun
tekrar evlensenizde eşin ailesine tek laf etmeyecek seni koruyup kollamayacak gibi hissettirdi yazdıkların, yani bi insan iyi adam olabilir, iyi arkadaş, iyi bir sevgili olabilir ama iyi bi koca olmak başka, iyi koca olmanın en önemli şartlarından biri karısını kollamak bence, eğer bu yoksa anca ev arkadaşı olunur. gerçi o da olabilir niye olmasın evlenmeden de devam edebilirsiniz ama bizim toplumda zor, çocuk isteyeceksiniz falan...
bu arada yazdığın bişey dikkatimi çekti, evlilik terapisti bizi mahvetti dedin, burda hep bu tavsiye edilir, bana da hep yalan gelir bu evlilik terapisti olayı, hiç gitmedim napılır bilmiyorum ama saçma gelirdi hep
İşi gereği o da başka şehirde yaşıyor anlaşmalı boşandık bizgitsin annesi ile yaşasın nedne yalnız
davayı kim açtı
Evlilik terapisti bence sadece para tuzağı ya da bize öyle denk geldi kadın ikimizi de aynı odaya alıp tek tek dinliyordu aynı konuyu ikimiz farklı açılardan anlatınca birbirimize giriyorduk hep sen niye öle dedin ben böle mi yapmıştım diye bize daha zararı oldu terapi sonrası genelde kavga çıkıyordu
öfken var mı ona?İşi gereği o da başka şehirde yaşıyor anlaşmalı boşandık biz
Senin ailen benim ailem meselesi Kayınvalide kayınpeder görümce karismadiklari maydanoz olmadıkları şey kalmadı bı süre önce bir tartışma yaşadık görümce yle ve uzun süre küs kaldık eşim gerekli dengeyi kuramadı ben de geri adım atmadim içinden çıkamadık biraz da inada bindi olay yoksa başka sorunumuz yoktu gayet iyi anlaşan bir cifttik
eşi destek olmamış kikendimi gördüm sende. Bende senin gibiyim. hep senin ailen benim ailem kavgaları var ve kp kv görümce üclüsü herseyimize karısıyorlar. kaldıki aynı şekilde uzun süredir görümcemle nisandan beri konusmuyorum aynı ortama girsek suratına bile bakmıyorum kocasıda dahil. eşim allahtan hp arkamda durdu. tabii hala arada atısmalarımız oluyor kp derle. en son dediğim bugün boşansak gözümü kırpmadan bosanırım. çok seviyorum ama dayanamıyorum bende. sonrasında söz verdi tasınmaya buralardan. şimdi tasınma planlarına girdik. keske sizde böyle bir yol izleseniz. inanın o zaman sizden kıymetlisi olmaz. bende cok düşündüm bu yüzden bosanmayı ama benim sorunum eşimle olmadığı için üçüncü kişilerin ekmeğine yağ süremem. onların yüzünden yuvamı bozamam. tek kurtulusu ayrılmak olacak bu memleketten. sizde deneseydiniz keske böyle bir yol
Iste bazen sen ben kavramindan öteye gidebilmek BİZ olabilmek gerekiyor. Senin ailen benim ailem mevzusuna girmeseydiniz keşke uzak bi yerde yasasaydiniz ailelere tatillerde gidip o süre zarfinda sirf eşler hatrina susabilseymişsiniz keşke. Eski eşinizi seviyorsaniz ve eger o da sizi seviyorsa bu mevzuyu konusmalisiniz birdaha baslarsaniz asla ailelerin oldugu yerse yasamayinEgolari tavan yapmış KV kp ve görümcenin umrunda bile olmadı ne aradılar ne sordular
Merhaba arkadaşlar eşimle anlaşmalı olarak boşandık 3 ay oluyor ama buradaki çoğu üye iyi ki bosanmisim yorumlarını yazarken benim acim gün geçtikçe katmerleniyor boşanma sonrası tayin isteyip başka bir şehre geldim herşeye sıfırdan başlamak için ama hiç de öle olmuyor mus.tam tersi herşey bana batıyor nefes alamıyorum sanki boğuluyorum eşimi hala çok seviyorum hala telefonda görüşüyoruz gorusemedigim günler ağlama krizlerine giriyorum çok çaresizim yaşamak çok ağır geliyor bu şekilde sanki dünyanın sonu gelmiş ben cehenneme düşmüş gibiyim ne olacak böle bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?