- 12 Kasım 2009
- 5.763
- 4.816
- 698
- Konu Sahibi ocaliptus82
-
allahım yarabbim hala aklınız fikriniz birbirinizde böyle olmaz keske bosanmasaydınızHer gün konuşmuyoruz ben yeni bir şehre gelip yeni düzen kurduğum için merak ediyor evle işle ilgili şeyler konuşuyoruz ben de onu merak ediyorum ne yiyip içtiğini falan soruyorum böle şeyler işte
Garip ama boşanma aşamasında Bizim arkadaşlık bagimiz da baya kuvvetlendi aslına bakarsanız yeni evime ve eşyalara falan bile beraber baktık
Teşekkür ederim böyle garip bir yoruma karşı beni desteklediğiniz için ve bunu gorebildiginiz için böyle şeyler kınamaya gelmez kimse boşanmak için evlenmiyor hiç bir kadın da yuvasını bile isteye yıkmak istemez ama hayatın ne getireceğini kimse önceden bilemez insan noldum değil ne olucam demeli unutmayın ki kinadiginiz şey başınıza gelmeden olmezsiniz ben de çok büyük laflar etmiştim vaktinde bu saatten sonra o arkadaşın da başına böyle bir şey gelmeyeceginin garantisi yok artıkDertleşmeye gelmiş birine tokat gibi cevap vermek acımasızca olmuyor mu
Birgün başına gelirse o zaman ne kadar samimi olunup olunmycani anlarsın beni kinadigin için de böyle bir ihtimal her zaman var olacakTokat gibi bir cevap verdiğimi hic sanmiyorum. Eskide yasanmis bir suru anilar var ve katlanamadigi icin bosanmayi tercih etmis ben buna saygi duyarim. Fakat eski gunlere tekrar geri donmesi samimi gelmedi bana.
Teşekkür ederim yorumunuz için gerçekten bi hiç yüzünden olması beni de üzüyor hayırlısı bakalım zamana bırakmayı düşünüyorum çünkü kirginliklarim varbence barışmak için adım atmalısınız boşuna bitmiş bir evlilik sizinkisi yarın başka saçma evlilikler yapar bu acı dahada derinlerşir siz ve eşiniz için adım at kurtar evliliğini kagıt üzerinde bitmiş bir evlilik sadece bu.
Kinamak mi?? Canim sen elestiri kabul etmeyektin madem neden konu actin?? Birde ilk sayfafaki yorumumdaki begenilere bakarsan eğer bu dusuncede olan tek ben degilim! Ben sana burda bosan demedim. O adamla gorusme demedim. Sadece evliligi cocuk oyuncagi yapmayip bosanmasaydin dedim. Ne hakaret var ne baska bir argo soz. Ve yahut kinama. Bunlarin hic biri yokken sen bana bi yorumumdan dolayi cephe almis durumdasin! Ha bu benim icin onemli mi? Elbet degil! Insallah mutlu olursun esinle tekrar evlenirsinde!Birgün başına gelirse o zaman ne kadar samimi olunup olunmycani anlarsın beni kinadigin için de böyle bir ihtimal her zaman var olacak
zamanla kurtaracağına inanıyorum bırakın kırgınlıkları birbiriniz gibi bulamazssınız bidaha kv ve kendi ailendende uzakta otur.Teşekkür ederim yorumunuz için gerçekten bi hiç yüzünden olması beni de üzüyor hayırlısı bakalım zamana bırakmayı düşünüyorum çünkü kirginliklarim var
Seviyorsaniz neden bosandiniz? Oda belki donmek istiyordur?Merhaba arkadaşlar eşimle anlaşmalı olarak boşandık 3 ay oluyor ama buradaki çoğu üye iyi ki bosanmisim yorumlarını yazarken benim acim gün geçtikçe katmerleniyor boşanma sonrası tayin isteyip başka bir şehre geldim herşeye sıfırdan başlamak için ama hiç de öle olmuyor mus.tam tersi herşey bana batıyor nefes alamıyorum sanki boğuluyorum eşimi hala çok seviyorum hala telefonda görüşüyoruz gorusemedigim günler ağlama krizlerine giriyorum çok çaresizim yaşamak çok ağır geliyor bu şekilde sanki dünyanın sonu gelmiş ben cehenneme düşmüş gibiyim ne olacak böle bilmiyorum
Evet keşke olabilseydim ama hayırlısı Teşekkür ederimKeşke siz biraz ılımlı olsaydiniz madem bu kadar çok seviyorsaniz şimdi daha zor hersey hayırlısı olsun
Teşekkür ederim yorumunuz için ama atladığınız bir şey var sürekli ben aramıyorum o da beni arıyor ayrılma kararını sadece o vermedi beraber verdik ben hala sevmeme rağmen son ana kadar geri adım atamadiysam ve bundan pismansam onun da aynı durumda olması çok uzak bir ihtimal değilKarşınızdaki insana karsı biraz dik durun kimseye olmasada verdiğiniz kararınıza kendinize saygı duyun eski elinize karsı üzüldüğünüzü belli ederek ezik duruma düşmeyin lütfen ya bırakın Eşiniz sizsiz yapamasın, bırakın Eşiniz pişman olsun, bırakın Eşiniz sizi sürekli arasın sorsun , bunları siz değil Eşiniz yapsın su da bi gerçek karşıdaki adam gerçekten sevseydi şuan ayrılmış olmazdınız.
Üç ay çok yeni Kendine zaman veRR. . Mümkünse tamamen iletişimi kes ki unutman daha kolay olsunSenin ailen benim ailem meselesi Kayınvalide kayınpeder görümce karismadiklari maydanoz olmadıkları şey kalmadı bı süre önce bir tartışma yaşadık görümce yle ve uzun süre küs kaldık eşim gerekli dengeyi kuramadı ben de geri adım atmadim içinden çıkamadık biraz da inada bindi olay yoksa başka sorunumuz yoktu gayet iyi anlaşan bir cifttik
Teşekkür ederim yorumunuz için ama atladığınız bir şey var sürekli ben aramıyorum o da beni arıyor ayrılma kararını sadece o vermedi beraber verdik ben hala sevmeme rağmen son ana kadar geri adım atamadiysam ve bundan pismansam onun da aynı durumda olması çok uzak bir ihtimal değil
Evliliği çocuk oyuncaği yapmayip boşanmasaydiniz bi zahmet..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?