Boşanalı 3 ay oluyor ama açım katmerleserek artıyor

Tekrar evleneceksiniz bence. Ama o süreye kadar eski eşinizi olgunlaştırmaya çalışın. Eş ve aile arasındaki dengenin erkekte olması gerektiğine dair yazılar falan yollayın. Beynini yıkayın yani.

Şuan bi boşluktasınız ve o yüzden kendinizi suçluyorsunuz..
Olayın birde diğer yönünden bakın, ailesi size haksızlık ettiğinde, doğruyu yanlışı ayırt edip size destek olsaydı, siz bu noktaya gelmezdiniz.
Siz sanırım olaylar karşısında hep yalnız kalmışsınız..eşiniz diyorum çünkü sizin gözünüzde hâlâ öyle.. biraz dengeyi sağlasaydı ve sizi kaybetme korkusu olsaydı, siz şuan boşanmamış olacaktınız.

Bi sorgulayın ya... neden hep kadın verici, neden hep kadın kurtarmaya çalışıyor evliliğini..bırakın biraz da erkekler kurtarsın evliliklerini.

Siz şuan duygularınızla hareket ediyorsunuz ve acı çekiyorsunuz, yada çektiriyorsunuz.

Bu kadar kolay olmamalı tekrar birleşmek için,
1.bir kere aileden uzak farklı bi şehirde oturulmalı.

2.senede 1 veya 2 kez ailesinin evine gidilebilir, diyelim o zaman damı sorun çıktı o zaman hiç gitmem eşime de gitme konusunda karışmam.

3.Bundan sonra da aile konusu evde kavga olmayacak şekilde konuşup anlaşılmalı.
Son sözüm de evlilikte aşk gelip geçici..kalıcı olan saygı ve değerdir, ortak zevklerde de paylaşım sağlamaktır.
Hayırlısı olsun.

Uzgunum ama esin ailesini silemeyecegine gore degisen hicbir sey olmayacak barissaniz da. Zamaninda bir seyleri duzeltmek yerine bosanmayi tercih eden adam sence ailesinin tepkilerini goze alip tekrar saglam bir evlilik.yurutebilir mi ayni kisiyle? Görüşmeye devam ederseniz yakinda ailesinin buldugu biriyle evlendigi haberlerini de alirsiniz. Bence o da boslukta su an sizin gibi, annesi de hastaymis bir de. Ama karsisina yeni bir firsat ciksa sizden daha cabuk.onune bakacagina ve bir daha sizle gorusmeyecegine emin olabilirsiniz. Uzgunum.ama denenmisin denemesi.olmuyor.

senden çocuk istemiyormuş.
bunu affettin mi?

Kendimi gordum sende ve bende bosanmayi cok dusundum cunki esim arkamda durmadigi gibi bide ailemi fazla onemsemiyor. Gorumcemle konusmuyorduk uzun suredir, bunun icin huzursuzluk cikariyordu esim ve ben sinir krizleri bile gecirdim hamile halimle cunki susmaktan yorulmustum. Esim, es olarak iyi birisi ama aileler soz konusu olunca olmuyor. Yani ayrilik hala kafamin bi kosesinde ... tabi dogumdan sonra .. Seni okuyunca acaba pisman olurmuyum diyorum ama esimin beni anlicagi yok gibi ...

Bu arada altan alip sussaydim demissin, inanin ben onuda denedim ama olmuyor. Anlasilmiyor hicbisekil degerin. Yani pisman olmayin bence en dogru karari vermissin helede ailenize fazla deger verilmiyorsa (bu bana cok dokunuyor). Ailesinin dizinin dibinde otursun simdi mutlu olsun olabiliyorsa hem cocukta yokmus, tam isabet !

boşanmak, dilekçe yazmak, adliyeye gitmek... bunlar çok keyifli eğlenceli şeyler değil ki bir çırpıda yapılsın. insan o imzayı atarken kırk kere düşünür. bu kadar inatlaşma varsa aranızda, bir araya gelseniz ne değişecek? bitecek mi inatlaşmalar? eski eşinizi hala seviyor olabilirsiniz. sevgi öyle hemen bitiveren bir şey değil. bazı konuları sineye çekebilecek olsaydınız eski eşiniz de aileyle ilgili konularda adım atabilecek olsaydı, kısacası ortak bir noktada buluşabilecek olsaydınız... boşanmamış olurdunuz herhalde?

yalnız kalmışsınız, yeni bir şehir yeni ortam... alışmak zaman alabilir. bu kararı vermişseniz arkasında durun derim ben.

Allah size kolaylık versin, çok çok zor bir durum, sevdiğiniz kişiyle yuvanızı kurmuşken o düzeni bozmak, ondan ayrı kalmak, herşeye sıfırdan ve 'onsuz' başlamak çok zor. İnşallah en kısa sürede atlatabilirsiniz, bunları bir sınav olarak görmeye çalışın, hayırlısı böyleymiş deyin, teselli olabilir belki :'(

Tekrar evleneceksiniz bence. Ama o süreye kadar eski eşinizi olgunlaştırmaya çalışın. Eş ve aile arasındaki dengenin erkekte olması gerektiğine dair yazılar falan yollayın. Beynini yıkayın yani.
Alemsiniz valla o kadar hesap kitap yapabilme yeteneğim de yok ki

Amin canım inşallah gerçekten çok zor bir durum

böyle konuşmanız şimdi size iyi geliyor olabilir ama ileride çok zor olur.
o birini bulunca(erkekler böyledir) bıçak gibi keser sizden ilişkiyi. zaten olgun biri olsaydı arada denge kurardı ailesiyle.
siz bence bir psikologdan yardım alıp acınızı sonuna kadar yaşayıp bitirin. o adamı da tamamen çıkarın hayatınızdan.

Hala görüştüğünüz için böyle irtibatınızı kesin. Nasıl ki geri adım atmadım diyorsunuz şimdi de irtibatınızı kesin yoksa böyle sürüneceksiniz yazık değil mi kendinize...

Eşiniz annesi hasta olduğu sürece yanında olmak zorunda . Anne sonuçta onu öylece bırakıp sizin yanınıza gelemez yada sadece senle olamaz. Görüşmeye ara verip kendinizle kalın biraz. Kimse vazgeçilmez değildir. Hakkınızda hayırlısı

Her gün eski esinle telefonda konuşursan acin katlanarak artar zaten
Hayatına dönüp baksan

Dertleşmeye gelmiş birine tokat gibi cevap vermek acımasızca olmuyor mu
Tokat gibi bir cevap verdiğimi hic sanmiyorum. Eskide yasanmis bir suru anilar var ve katlanamadigi icin bosanmayi tercih etmis ben buna saygi duyarim. Fakat eski gunlere tekrar geri donmesi samimi gelmedi bana.

Tokat gibi bir cevap verdiğimi hic sanmiyorum. Eskide yasanmis bir suru anilar var ve katlanamadigi icin bosanmayi tercih etmis ben buna saygi duyarim. Fakat eski gunlere tekrar geri donmesi samimi gelmedi bana.
Ayrılığın ilk zamanlarında inanılmaz bir Boşluk oluşuyor.Karşı taraf değere biniyor iyi anılar Öne çıkıyor.Bu Duyguları çok iyi bilirim mantıklı davranmak zor bu dönemde malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…