- Konu Sahibi ocaliptus82
-
Siz tekrar evlenin benceGarip ama boşanma aşamasında Bizim arkadaşlık bagimiz da baya kuvvetlendi aslına bakarsanız yeni evime ve eşyalara falan bile beraber baktık
senden çocuk istemiyormuş.Senin ailen benim ailem meselesi Kayınvalide kayınpeder görümce karismadiklari maydanoz olmadıkları şey kalmadı bı süre önce bir tartışma yaşadık görümce yle ve uzun süre küs kaldık eşim gerekli dengeyi kuramadı ben de geri adım atmadim içinden çıkamadık biraz da inada bindi olay yoksa başka sorunumuz yoktu gayet iyi anlaşan bir cifttik
Merhaba arkadaşlar eşimle anlaşmalı olarak boşandık 3 ay oluyor ama buradaki çoğu üye iyi ki bosanmisim yorumlarını yazarken benim acim gün geçtikçe katmerleniyor boşanma sonrası tayin isteyip başka bir şehre geldim herşeye sıfırdan başlamak için ama hiç de öle olmuyor mus.tam tersi herşey bana batıyor nefes alamıyorum sanki boğuluyorum eşimi hala çok seviyorum hala telefonda görüşüyoruz gorusemedigim günler ağlama krizlerine giriyorum çok çaresizim yaşamak çok ağır geliyor bu şekilde sanki dünyanın sonu gelmiş ben cehenneme düşmüş gibiyim ne olacak böle bilmiyorum
Alemsiniz vallaTekrar evleneceksiniz bence. Ama o süreye kadar eski eşinizi olgunlaştırmaya çalışın. Eş ve aile arasındaki dengenin erkekte olması gerektiğine dair yazılar falan yollayın. Beynini yıkayın yani.
Amin canım inşallah gerçekten çok zor bir durumAllah size kolaylık versin, çok çok zor bir durum, sevdiğiniz kişiyle yuvanızı kurmuşken o düzeni bozmak, ondan ayrı kalmak, herşeye sıfırdan ve 'onsuz' başlamak çok zor. İnşallah en kısa sürede atlatabilirsiniz, bunları bir sınav olarak görmeye çalışın, hayırlısı böyleymiş deyin, teselli olabilir belki :'(
Senin ailen benim ailem meselesi Kayınvalide kayınpeder görümce karismadiklari maydanoz olmadıkları şey kalmadı bı süre önce bir tartışma yaşadık görümce yle ve uzun süre küs kaldık eşim gerekli dengeyi kuramadı ben de geri adım atmadim içinden çıkamadık biraz da inada bindi olay yoksa başka sorunumuz yoktu gayet iyi anlaşan bir cifttik
Dertleşmeye gelmiş birine tokat gibi cevap vermek acımasızca olmuyor muEvliliği çocuk oyuncaği yapmayip boşanmasaydiniz bi zahmet..
Her gün eski esinle telefonda konuşursan acin katlanarak artar zatenMerhaba arkadaşlar eşimle anlaşmalı olarak boşandık 3 ay oluyor ama buradaki çoğu üye iyi ki bosanmisim yorumlarını yazarken benim acim gün geçtikçe katmerleniyor boşanma sonrası tayin isteyip başka bir şehre geldim herşeye sıfırdan başlamak için ama hiç de öle olmuyor mus.tam tersi herşey bana batıyor nefes alamıyorum sanki boğuluyorum eşimi hala çok seviyorum hala telefonda görüşüyoruz gorusemedigim günler ağlama krizlerine giriyorum çok çaresizim yaşamak çok ağır geliyor bu şekilde sanki dünyanın sonu gelmiş ben cehenneme düşmüş gibiyim ne olacak böle bilmiyorum
Bu kadar olgun iki insan nasıl anlaşamadınız şaştımGarip ama boşanma aşamasında Bizim arkadaşlık bagimiz da baya kuvvetlendi aslına bakarsanız yeni evime ve eşyalara falan bile beraber baktık
Tokat gibi bir cevap verdiğimi hic sanmiyorum. Eskide yasanmis bir suru anilar var ve katlanamadigi icin bosanmayi tercih etmis ben buna saygi duyarim. Fakat eski gunlere tekrar geri donmesi samimi gelmedi bana.Dertleşmeye gelmiş birine tokat gibi cevap vermek acımasızca olmuyor mu
Ayrılığın ilk zamanlarında inanılmaz bir Boşluk oluşuyor.Karşı taraf değere biniyor iyi anılar Öne çıkıyor.Bu Duyguları çok iyi bilirim mantıklı davranmak zor bu dönemde malesefTokat gibi bir cevap verdiğimi hic sanmiyorum. Eskide yasanmis bir suru anilar var ve katlanamadigi icin bosanmayi tercih etmis ben buna saygi duyarim. Fakat eski gunlere tekrar geri donmesi samimi gelmedi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?