Bosanali 6 ay oldu ve..

Öyle bişey yok aslında. Biz her türlü daha şanslıyız da kullanmayı bilmiyoruz.

Manita çok durmuyor. Gelip gidiyor. Ama bizim camiadan :)) görüyorum arada. Bir keresinde arkadaşlarla toplanıp laf falan atmistik ona. Evli olduğunu bile bile yaptığı için kil olmuştum. Yoksa isim olmaz asla :))(
Vayy tam yolmalık Ama işin olmasın en güzeli, daha rahatsız edici takılmamak. Bi süre sonra la bu adam hakkaten defolu galiba, peşinden sızlananı yok diye düşünmeye başlıolar

Bekar evli farketmez. Adam olsun yeter. Ozaman sorun çıkarmaz zaten... çok örneği var bekar adamla evlenip çocuğunu öz babasından çok sahiplendiğini söyleyen anne.. inşallah hayırlısıyla adam gibi bir adam çıkar karşınıza..

Ben çok mutlu olabileceğinize inanıyorum, biraz zaman daha :)

Sen bakma bu adamlara limoncu topu çıkarcı sevgisiz ben erkeğim herşeyi yaparım deyip temiz namuslu hizmet edecek kız arayan tipler, bize laf edeceklerine önce bi aynaya baksınlar

Milletin dediğine göre hareket ederek kendi şansımızı kendimiz kaçırıyoruz mesela. Yok büyük, yok küçük, yok tipsiz, yok yanına yakışmıyor. Kimse gerçekten seviliyormusun bununla ilgilenmiyor. Biz de onlara uyuyoruz. Elimizden kaçan bişey varsa o bizden kaynaklanıyor yani..

Ayrıca kadın olmak başlı başına şans. Adamlar tek başlarına söküklerini dikemeyip karınlarını bile doyuramıyorken nasıl bizden daha şanslı olabilirler ki?? Her türlü muhtaçlar .. Biz öyle değiliz ..

Seviliyor musun kimse bunla ilgilenmiyor.Bunu cok dogru dedin..
Ama şansın yaver gitmezse battı balık yan gider oluyor ya.Yoksa genelde gönlümden geçeni yapmaya calisiyorum bu konuda ama niye böyle oldu oluyor bazılarının anlamıyorum.Cevresizlik belki.Ama tutup da on yaş küçük biriyle evlenemiyoruz biz.Yoksa o yaş çok erkek var mesela cevremde..

O konuda valla hiç muhtaçmış gibi davranmıyorlar mikrobik.

İki gündür mesajlarını okuyorum, inşallah Allah seninde gönlüne göre birisini çıkarsın, nasip kısmet bu işler , inşallah çok mutlu olursun.

Diğer arkadaşlar da ne güzel umut verici şeyler yazmışlar, Allah herkesin gönlüne göre versin

@BenveUtkum konuyu hayretle okudum, aynı işyerinde ne haltlar yemiş sizin ex. İnşallah çektiğiniz sıkıntılara karşılık çok mutlu olursunuz bundan sonra

Amin Amin inşallah :)) ikinci bu halt yemesi is yerimde. Ama daha çok halt yemıstir mal!

Aşk meşk işleri pek aramakla olmuyor şans işi ama sosyalleş derim ben biraz imkanın varsa sosyal kurslara projelere karış hem Yen'i insanlar tanırsın hem de aşk meşk yaşamasan da kafan baya dağılır yalnızlığın gider iyi olur

10 yaş küçüğü bize hitap etmiyor, o yüzden bence . Yoksa 10 yaş küçük hayranlarım da olmuştu olmayacak bişi değil. Evleneni de biliyorm öyle. Ama bana hitap etmez şahsen olgunluk önemli benim için, erkeklerde pek bişey önemli değil ama.

Muhtaçlık durumu kişiden kişiye değişir. Hepsi bir kadına muhtaç, bazısı bunu bastırmak için karşıdakini ezer . Bazısı farkında değildir ama sen farkedersin gözünün içine bakar. Mühim olan sana muhtaç olan o kişiyi bulmak.. inşallah en kısa zamanda çıkar karşına o kişi.. farklı ortamlara girme fırsatın varsa sonuna kadar kullan :)

Bunu ben düşündüm yeminle
Benim adam istemez ama
Ya evlenince cok degisiyolar bu erkek milleti.. bi kez denemissin cocugun olmasa neyse ama cocukla elin adamiyla o uyumu yakalamsk zordur bence..ne bilim hem askiniz taze kalir hemde herkes kendi hayatinda ne kadar evlilik olur bu nbilemem tabii

On yaş küçük aslinda kabul ederim.Ben kucuk gösteririm zaten.Ama işte olmuyor.Yasitimiz hoş kişiler de olmuyor.Ya herkes evli yada yası on yaş kucuk.Ya da yasitim olsa da bildigin onbes yirmi yas var gibi gorunuyor.Uygun kimse yok.Yasi 35 bekar erkek bir tane yok cevremde.Var da işte susayım ben en iyisi.Valla bu iş burda bitti bence.

Ama muhtaç olan kişiyi bulmak lafını sevdim..Gerci biraz daha aydınlanmak isterim ama .Bir özel msj beklerim.

Ne düşünürsen o olur. İyi düşün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…