Bosanali 6 ay oldu ve..

Malesef çevremde yok. Olanlar evli vs. Zaten öyle çok aktif biri değilim ki. Sanırım görücu usulü olacak :))
Görücü usulü tanışmaya da kapali olma derim, hicc belli olmaz aşk nerde cikacak karşına.. Zaten gorucu usulu diye etkilenmeden etmeden evlenecek degilsin ki..
Rabbimden iste, bol bol dua et, hayirli zamanda hayirli şekilde olsun, imtihanin degil mutlulugun olsun..

:))) yok yok görücü gelmedi daha hic :)) nasip kısmet bu iş ama görücü falan gelmez sanırim ya o işleri geçtiğim için çok çok biri tanışmaya vesile olur falan.
Bosanman cok yeni oldugu icin de kimse tavsiyede bulunmuyor olabilir.. Hani biraz zaman gecsin diye bakiyor da olabilirler..

okuyup geçiyor insanlar gördüğüm kadarıyla.
ama "anlamak" hak getire.

anlamadıkları için de tutturmuşlar daha çok yeni bekle diye.

2 yıldır bitmiş gitmiş diyorsunuz da hala almıyor kafalar. tuhaf bir platform burası.

siz hazırım diyorsanız kimseye laf düşmez.
sadece yürekten istemeye devam edin. dua edin.
bir kapı açılacak ve yeniden seveceksiniz inşallah.
kimi insan kendini ayrılıklar sonrası her şeye kapatır.
o yüzden sizi takdir ettim düşüncelerinizden ötürü.

Seni sevecek çocuğunla kendi çocuğu gibi zaman gecirecek size deger verecek bir insan mutlaka olacaktir.Umarım cok sever cok sevilirsin

6 ay neden kısa olsun? Eşi vefat eden için benim gözümde 3 yıl bile kısa ama boşanma ayrı konu kiiiiii kadın demiş yıllardır sorunlu iki yıldır ayrı 6 ay resmi boşanma diye
Kendinle ilgili biraz bilgi verirsen, yaş, eğitim, iş durumu olası kısmet için fikir verebiliriz. Maddi sorunun yoksa kurslara git, yemek kursu, dil kursu, ahşap kursu, resim kursu. Buralarda arkadaşlıklar kurabilirsin, gezi grupları var ama orada 50 yaşında insanlar oluyor. Yaş sınırını belirlemen lazım. Günü birlik geziler oluyor, fırsat sitelerinde görürsün, o tarz geziler özellikle resmi tatillerde bir ortam oluşturabilir. İnternetten tanışmak kolay amaaa sonu hep fiyasko. Çocuğunla birlikte butik otellerde tatil yapın, otel sahibini araştır bekar olabilir, bir ablamız böyle evlendi
Ama o çocuğu olduğunu saklamış çok sorunlar oldu, çocuğun olduğunu üçüncü buluşmada falan söyle.
Artık zaman değişti, eskisi gibi görücü usulü bekarlarda bile azaldı artık zaman kısmetimiz için yollara düşme zamanı kızlar

İnşaallah kıymetinizi bilecek hayırlı biriyle mutlu olursunuz.hayatiniza bir yoldaş istemek,sevmek ve sevilmeyi istemek son derece insani şeyler ve ihtiyaç.dilerim mutlu olursunuz

Nasil tanistiniz

En yakın arkadaşım boyle biriyle evlendi.On yasinda oglu var arkadasimin .Adam hic evlenmemis.Biri hemsire biri ayni yerde calistigi bilgi islem personeli.Cok da güzel o sorumluluğu alıyor.Ama işte sans.Kimine daha iyi şeyler,kimine daha kötüsü..

Bosanman cok yeni oldugu icin de kimse tavsiyede bulunmuyor olabilir.. Hani biraz zaman gecsin diye bakiyor da olabilirler..
Benim bir on yıl kadar geçti öyle derken derken..Daha hazır olmamı bekliyorlar demekki:)

Ben seni çok iyi Anlıyorum canım biten bir iliskiyi sörf evladın için kağıt üzerinde devam ettirmişsin kendine biraz zaman tanı derim ben farklı çevrelere gir çalışıyorsan biraz daha aktif ol kurs seminer vs olabilir spor salonuna yazılabilirsin şanslıysan ve onu hak eden bir kadınsan hayat çıkarır zaten karşına

Maşallah ne kadar güzel.. Şans elbette.. Çok iyi düşünmek lazım.. Allahım iyi insanlarla karşılaştırsın :)

@whiteroses09 bubus82 sizin gibi güzel örnekleri okumak ne iyi geliyor. İnşallah bizler de iyi insanlarla karşılaşır içimize sinen evlilikler yaparız, dua edin bizim için de olur mu :)

Konuyu ilk okuduğumda yazmayım demiştim arkadaşlar zaten benim yerime yazmışlar sağolsunlar. Sanki boşanmış bi kadın yıllar boyunca beklemeli 'kendini hazır hissetmeli' sanki karpuzun olgunlaşmasından bahsediyolar. Bu hatun da sevmek sevilmek istiyor çok doğal yahu, böyle konuların altında hemen bi bitiyorlar 1. daha erken 2. erkeksiz yapamıyor musun diyenler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…