- 25 Ağustos 2014
- 21.278
- 51.022
- 798
- Konu Sahibi BenveUtkum
-
Görücü usulü tanışmaya da kapali olma derim, hicc belli olmaz aşk nerde cikacak karşına.. Zaten gorucu usulu diye etkilenmeden etmeden evlenecek degilsin ki..Malesef çevremde yok. Olanlar evli vs. Zaten öyle çok aktif biri değilim ki. Sanırım görücu usulü olacak :))
Bosanman cok yeni oldugu icin de kimse tavsiyede bulunmuyor olabilir.. Hani biraz zaman gecsin diye bakiyor da olabilirler..:))) yok yok görücü gelmedi daha hic :)) nasip kısmet bu iş ama görücü falan gelmez sanırim yao işleri geçtiğim için çok çok biri tanışmaya vesile olur falan.
Nasil tanistinizOlun da zaten...bedeli ni peşinen ödediğim iz hayatların zevki de bize ait olmalı. ..kısaca ;uni.den sonra evlendim ve kızım 3.5 yaşındayken babasini kaybettik. .ne acılar ne sıkıntılar ve hatta maddi zorluklar yaşadım. ..7 yıl yalnız yaşadım ...ama ege de yim yazın yazlık kışın kışlık ve is hayatı vakit geçti. ..sonra birden bir aşik oldum...Aileler de bildi. ..Eşim de bosanali yıllar olmuş. ..1.5 yıl kadar saygı sevgi çerçevesinde arkadaş olduk...İnanın ikimiz de Dul olmamıza rağmen ki açık biriyim hiç haddini aşıp ileri gitmedik ki hersey tadında vaktinde güzel diye. ..sonra da tamam dedik ve evlendık. ..üç yıla yakın oluyor ..hayatımda bu kadar mutlu olacağımi tahmin etmezdım. ..şimdi artık bebek bile düşünüyoruz :))neden olmasın yani. .kızımın babası öldü eşim inanır misiniz bu gece eşimin işi yüzünden çok geç isi bitecek ve oyle gelecekti. .ben uykuya dayanamayip yattım kızım Geceyarısı na dek beklemis...Harika bir ailem var ;neden sizin de olmasın. ...çok mutlu olun dilerim. ..Ancak mutlu annelerin çocukları mutlu ve başarılı oluyor hayatta. ..
Peki evlendiniz mi onlardan biriyle.?Bekar yakışıklı işi gücü olan taliplerim çıktı
Çocuğum var ayrıca
En yakın arkadaşım boyle biriyle evlendi.On yasinda oglu var arkadasimin .Adam hic evlenmemis.Biri hemsire biri ayni yerde calistigi bilgi islem personeli.Cok da güzel o sorumluluğu alıyor.Ama işte sans.Kimine daha iyi şeyler,kimine daha kötüsü..Boşanalı 6 ay olmuş falan filan bize ne dimi ama:) aşk her daim istenir.. Hele böyle kötü, sevgisiz bir evlilikten sonra elbette istenir.. İnşallah karşınıza iyi biri çıksın.. Bekar, boşanmış elbette farketmez.. Ama sanki bekar bir erkek boşanmış ve çocuğu olan bir kadının sorumluluğunu alamazmış gibi geldi toyluk bakımından yani:) hakkınızda hayırlısı olsun:)
Benim bir on yıl kadar geçti öyle derken derken..Daha hazır olmamı bekliyorlar demekki:)Bosanman cok yeni oldugu icin de kimse tavsiyede bulunmuyor olabilir.. Hani biraz zaman gecsin diye bakiyor da olabilirler..
Benim evlilik düşüncem yok çocuğum herşeyeden önemli onunla mutluyum başka birine ihtiyacım yok maddi manevi kendime ywtwbilşyorum bir kadının tek amacı evlilik değilPeki evlendiniz mi onlardan biriyle.?
Ben seni çok iyi Anlıyorum canım biten bir iliskiyi sörf evladın için kağıt üzerinde devam ettirmişsin kendine biraz zaman tanı derim ben farklı çevrelere gir çalışıyorsan biraz daha aktif ol kurs seminer vs olabilir spor salonuna yazılabilirsin şanslıysan ve onu hak eden bir kadınsan hayat çıkarır zaten karşınaHanımlar anlamadiniz sanirim. Evet Bosanali 6 ay oldu ama evlilik, ilişki biteli iki yıl oldu. Acelem de yok ayrıca. Sadece bu tür duyguları hissetmeyeli, yasamayali çok oldu. Kalbim bu tür duyguları artık hissetmek istiyor. Bu kadar. Ben zaten evlilik düşünmüyorum ki simdi.
Benim bir on yıl kadar geçti öyle derken derken..Daha hazır olmamı bekliyorlar demekki:)
Maşallah ne kadar güzel.. Şans elbette.. Çok iyi düşünmek lazım.. Allahım iyi insanlarla karşılaştırsın :)En yakın arkadaşım boyle biriyle evlendi.On yasinda oglu var arkadasimin .Adam hic evlenmemis.Biri hemsire biri ayni yerde calistigi bilgi islem personeli.Cok da güzel o sorumluluğu alıyor.Ama işte sans.Kimine daha iyi şeyler,kimine daha kötüsü..
Herkesin nasibi farklidir, her konuda böyle.. Yani tek bi kıstas yok bu evlenme bosanma islerinde..Benim bir on yıl kadar geçti öyle derken derken..Daha hazır olmamı bekliyorlar demekki:)
Evlilik sirketi kurucam bu iste iyi para var. Yalniz erkekler artik evlilige merakli degil. Hepimiz kadin oluruz diye korkuyorum.
Of of kimisi çok şanslı ya.Zaman uzadıkça da insan bir garip oluyor değil miBenimde on yili geçti karsima kimse cikmadi hata nerde acaba
Ay malesef öyle.Biliyorum da.Ben nasibimden pek memnun degilim.Neydi benim sucuuumHerkesin nasibi farklidir, her konuda böyle.. Yani tek bi kıstas yok bu evlenme bosanma islerinde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?