"Boşanalım ama arada bi görüşelim" ?

bu durumun benzerini kendi ailemde yaşamıştım.
bunu söyleyen kişini hayatında başkası vardı
ikisini de kaybetmek istemiyordu..
bekar kalmak istiyordu..
bekar olayım ama karımla da görüşeyim..

Böyle bir şey hissetmedim ama yinede bilemiyorum çok uzak şehirlerdeyiz. Ne yapsa ruhun duymaz bide güven sorunumda var zaten.

Bosandiktan sonra ne goruscem.
Goruscesem niye bosaniyim.
Keyfi bosanmiyoz sonucta.

Kesinlikle. Evli kalmanın ne zararı var dedim, ailenden ötürü bi baskı mı var üzerinde söyle dedim. Yok diyo. Öyle istiyomuş. Dedim bu da bana göre değil. Boşanınca biter yoluma bakarım. Doğru olan da bu zaten

Evet.. Hatta ayrıyken bi takım olaylar olmuştu aylar önce o kadar olaydan sonra o aldatma meselesi bile gündeme gelmedi. Pek boş durmuyor kendisi. Bide aşığım demez mi ısrarla. Ne aşkı ya?

Acilen yonetıme basvurup uyelık ısmınızı degıstırmenızde fayda var.. Sizi niye takip etsin .. Bırakın yoluna gitsin.. Hayret bişi yaa..

Haklısın. Çok yüz verdim. Yüzüme yüzüme seninle aynı evde olmaz artık dedi. Şok oldum.
Ne guzel, ozelestiri yapabilmen gercekten cok onemli. Bundan sonra Allah yolunu acik etsin. Cok afedersin bu eski kocalara aslinda 'canim birini istese bile, ozgurlugumu elime almisim, gunahida boynuma sevabida, sen kimsin oglumda eski camasirlarla ugrascam' diyerek yuzune yuzune vurmak geliyo bazen biseyleride, terbiyem ve hanimefendiligim izin vermiyo ahaha.

Eski kocalara duyulan ofke sanirim gecmez, hic gecmiicekte.

Okuyor ise yüzüne de söyleyim. Erkek olmayın adam olun. Nefret ediyorum sizin gibi neyse..
Valla biz saydırıyoruz da
Konu sahibi farkındaysan eşine saydırılan yorum dışındaki yorumlara beğeni çakıp bizimkileri görmemezlikten geliyor
Sanki konuda "bak istediğin normal değil gel boşanmayalım "demek için açılmış gibi

valla sinirlerim zıplıyor benim böyle şeylere. zaten adamın gözü göz değil sözü söz değil. boşamayıp da nabcak adamın k.cı başı ayrı oynuyor.

niçin sizden ayrılmak istiyor hayatında sizi istiyorsa?

Açıkçası anlayamadım.

Hepsine yetişemiyorum canım bi yandan yeğenimi oyalamaya çalışıyorum.
Yorumun biraz kırıcı ama neyse. Ben iyi değilim bi kaç gündür derdimi paylaşmak istedim sadece.

Danzeed bu adam seni defalarca aldatmadi mi? Neyin aşkından bahsediyor? Ve sen bu adam hakkinda hala niye bir seyler düşünüyorsun?

Ben inanmıştım ona. Adımı dövme yaptırdı hoşuma gitmişti, gerçekten seviyor sandım ama bu dediği beni kötü yaptı.

Ortada fena bi durum var ama ne?
Önce sandım dava için beni ikna mı ediyo ama sonra dövme yaptırdı , dedim öyle değil o zaman.
Ama şimdi bu dediği ne? Bu adamın amacı ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…