- 7 Ekim 2015
- 2.694
- 2.636
- 83
- 38
- Konu Sahibi KisaSamsun
-
bu durumun benzerini kendi ailemde yaşamıştım.
bunu söyleyen kişini hayatında başkası vardı
ikisini de kaybetmek istemiyordu..
bekar kalmak istiyordu..
bekar olayım ama karımla da görüşeyim..
Bosandiktan sonra ne goruscem.
Goruscesem niye bosaniyim.
Keyfi bosanmiyoz sonucta.
Evet.. Hatta ayrıyken bi takım olaylar olmuştu aylar önce o kadar olaydan sonra o aldatma meselesi bile gündeme gelmedi. Pek boş durmuyor kendisi. Bide aşığım demez mi ısrarla. Ne aşkı ya?
niçin sizden ayrılmak istiyor hayatında sizi istiyorsa?Böyle bir şey hissetmedim ama yinede bilemiyorum çok uzak şehirlerdeyiz. Ne yapsa ruhun duymaz bide güven sorunumda var zaten.
Acilen yonetıme basvurup uyelık ısmınızı degıstırmenızde fayda var.. Sizi niye takip etsin .. Bırakın yoluna gitsin.. Hayret bişi yaa..
Ne guzel, ozelestiri yapabilmen gercekten cok onemli. Bundan sonra Allah yolunu acik etsin. Cok afedersin bu eski kocalara aslinda 'canim birini istese bile, ozgurlugumu elime almisim, gunahida boynuma sevabida, sen kimsin oglumda eski camasirlarla ugrascam' diyerek yuzune yuzune vurmak geliyo bazen biseyleride, terbiyem ve hanimefendiligim izin vermiyo ahaha.Haklısın. Çok yüz verdim. Yüzüme yüzüme seninle aynı evde olmaz artık dedi. Şok oldum.
Valla biz saydırıyoruz daOkuyor ise yüzüne de söyleyim. Erkek olmayın adam olun. Nefret ediyorum sizin gibi neyse..
Valla biz saydırıyoruz da
Konu sahibi farkındaysan eşine saydırılan yorum dışındaki yorumlara beğeni çakıp bizimkileri görmemezlikten geliyor
Sanki konuda "bak istediğin normal değil gel boşanmayalım "demek için açılmış gibi
niçin sizden ayrılmak istiyor hayatında sizi istiyorsa?
Valla biz saydırıyoruz da
Konu sahibi farkındaysan eşine saydırılan yorum dışındaki yorumlara beğeni çakıp bizimkileri görmemezlikten geliyor
Sanki konuda "bak istediğin normal değil gel boşanmayalım "demek için açılmış gibi
Adam açmış davayı birdevalla sinirlerim zıplıyor benim böyle şeylere. zaten adamın gözü göz değil sözü söz değil. boşamayıp da nabcak adamın k.cı başı ayrı oynuyor.
Danzeed bu adam seni defalarca aldatmadi mi? Neyin aşkından bahsediyor? Ve sen bu adam hakkinda hala niye bir seyler düşünüyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?