- 4 Mart 2022
- 9
- 10
- 1
- 39
- Konu Sahibi hayriyezeynep
-
Çocuğa dram haline getirmeyin. Bosaniyorsunuz. Ülkede 5 evlilikten birisi bitiyor. Bazıları oturuyor agliyor. Bazıları yoluna devam ediyor.bu aradan ben bedevi.hadi boşanalım yeniden evleniriz diyen adamın 2.karısı.
şartları varmış.
1.resmi nikah kesinlikle olmayacak.
2.kendi evinde oturmayacağız kendi evini kiraya verecek.biz de ayrı bir kiraya çıkacağız.
3.ev kirası ortak verilecek.
4.çocuğun masrafları ortak verilecek.
5.evin tüm ihtiyaçları ortak alınacak.faturalar ortak vs.
6.kendisi yanımda 3 gün kalacak diğer günler annesinin ve akrabalarının yanında kalacak.
açıkçası o çocuğumla başımda dursun da bu şartları da kabul ederim dedim.sonra düşündüm mantıksız geldi.Ama çocuğum çok ağlıyor arkasından baba diye.
Tedavi mi olsanız. Tek üzüldüğüm kişi çocuk bu hikaye debu aradan ben bedevi.hadi boşanalım yeniden evleniriz diyen adamın 2.karısı.
şartları varmış.
2.kendi evinde oturmayacağız kendi evini kiraya verecek.biz de ayrı bir kiraya çıkacağız.
6.kendisi yanımda 3 gün kalacak diğer günler annesinin ve akrabalarının yanında kalacak.
açıkçası o çocuğumla başımda dursun da bu şartları da kabul ederim dedim.sonra düşündüm mantıksız geldi.Ama çocuğum çok ağlıyor arkasından baba diye.
Seren hanım siz misinizbu aradan ben bedevi.hadi boşanalım yeniden evleniriz diyen adamın 2.karısı.
şartları varmış.
vallahi ağlıyor çocuğum baba gitme diye.Çocuğunuz ağlamıyor baba diye. Siz ağlıyorsunuz sadece koca diye.
Susun artık.
ay çok tatlısınızZaten biz ne desek dinlemiyceksin o yüzden ben gözün aydın diyorum sadece. Aynı zamanda forumumuzun da gözü aydınArtık eski kocamla evlenir miydiniz sorularına son. Bundan sonra kaynana görümce konularıyla görüşürüz
Hanımefendi sizin hiç mi kendinize saygınız yok? Bu kadar mı seviyorsunuz da kendinizi illa bu adama ihtiyaç duyuyorsunuz? Babanız sizi sırt kaşıma aletiyle mi sevdi de böyle oldunuz siz?ya eskiler beni tanıyor.Vallahi billahi doğru söylüyorum.biz zaten boşandık.şimdi döndü ama şartları bu.
Bunu yazmasan hiç anlamazdık kim olduğunu, iyi ki yazdınbu aradan ben bedevi.hadi boşanalım yeniden evleniriz diyen adamın 2.karısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?