Boşanama makkk

gerçeken çok fazla sizin sınavınız gerçekten apayrı birşey çok zor bunları atlatmak ama evlendiğinizde eşiniz böle ise sevginiz mi bitti acaba

gerçeken çok fazla sizin sınavınız gerçekten apayrı birşey çok zor bunları atlatmak ama evlendiğinizde eşiniz böle ise sevginiz mi bitti acaba
Gerçekten çok Zor görünmez bir hastalık gibi beni tüketiyor
Yiyelim içelim gezelim ama en özel anlar ortada yok , herşey yarım kalıyor gibi , sevgim bitti galiba , şuan hissim sadede öfke gibi , emin olamıyorum ama hiç iyi değilim

evet bir süre uzak kal eşinden ama iletişim kurma hem sevgini ölçersin hemde kendini.. çok zor bir karar gerçekten

Bir terapist denediniz ama başarılı olmadıysa farklı bir terapist deneyin anladığım kadarıyla tam anlamıyla bitirmek de istemiyorsunuz düzelsin istiyorsunuz. Arayisinizi sürdürün ama tüm bu duygularınızı eşinize net olarak anlatın.

Ailem başka ilde çalışıyorum ben burda , annem hasta bebek bakamaz , yanıma gelir ama bebeğime bakamaz , yapayalnızım
Yatağa yatıp ağlıyorum hayal kuruyorum başımı okşayan benimle dertleşen , gözlerime bakan birine sığınmak tüm yorgunluğumu bırakmak hayalleri kuruyorum ..
Çok yalnız hissediyorum
Bu durumda olmak artım dayanılmaz bir hal
Boşandıktan sonra da bundan farklı olmayacak ..
Bu ikilemdeyim sürekli

30 kilo verse hem horlama azalır hem de cinsel istek artar diye düşünüyorum.kilo insanda yorgunluk yapıyor.
Aynen
Şuan görüştüğümüz terapist de kesinlikle kilo vermesi gerektiğini söylüyor
Dün yine elinden tutup beslenme programı yapacak birine götürdüm Onu,
Bunları araştırıp planlayıp gitmekten öyle yoruldum ki
Artık pisleşiyorum ona karşı
Saygım bitiyor

Anlattım
Hatta boşanmayı düşündüğümü de söylüyorum son zamanlarda
Terapist değişikliği yaptık ama bi öncekinden de memnundum ben

Birde şurdan bakarsanız mutsuzsunuz böyle devam ederse ömrünüzü heba ediceksiniz

Aslinda siz gurbettesiniz anladigim kadariyla cinsellikten çok arzulanmak istiyorsunuz siz olmadan yatmasin size sarilarak uyusun şevkat ve ilgi gostersin istiyorsunuz ilgi gostermedi için diş gorunuş artik gozunuze batiyor yani sizdeki o heyecan bitmiş bence ama bunu yapmayin bir evladiniz var anne babasi ayrilan bir suru mutsuz çocuk var yapmayin onca kadin var esi aldatan iskence goren aç kalan şiddet goren evlatlari icin bu iliskiyi surduren cok insan taniyorum boşanipta çok pişman olanida gordum allah yardimciniz olsun hayirli bir kapi açsin size

Eşiniz horluyorsa, birlikte uyku polikliniğine gideceksiniz, orada eşinize uyku testi yapacaklae, eğer burnunda genizinde başka bir problemi varsa onu da tedavi ettirir, eğer yoksa uykuda horlamaması ve rahat nefes alarak uyuöası için bir cihaz verirler gece uyurken onu takar ve hem eşiniz rahat uyur hem de siz rahat uyursunuz. Babaannem, amcam çok horlar hatta babaannemin horlaması diğer odadan duyulurdu, uyku apnesi varmış sanırım, uykuda nefesi kesilir gibi de oluyordu, doktor onlara bir cihaz verdi gece fişe takıyorlar, cihazın su haznesi var orayada su koyuyorlar gece ağız ve burnu kapatacak şekilde maskesi var onu takıyorlar sonra sabaha kadar horlamadan rahat uyuyorlar. Şimdi herkes daha rahat. Horlama sorunj yıllardır abimde de var, yengem ilk zamanlar dayanamıyor aynı siizn gibi çıldırıyordu, onlar 12 senelik evli birde, en sonunda yengem alıştı, abimin horlamasını müzikmiş gibi ritimmiş gibi düşünerek uyuyor. Cinsellik konusunda da bence her zaman karşınızdaki kişiden beklemeyin ne zaman canınız istiyorsa gidin yapın.

Maksadim sizi yargilamak değil herkez kendi yaşadiğini bilir anlatmakla yaşamak arasinda koca bir dağ var bunu biliyorum allah yardimciniz olsun

Siz ya da eşiniz 1 ay otelde kalarak ayrı olmayı deneyimleyin. Iyice düşünme fırsatınız olur karşılıklı...

Maksadim sizi yargilamak değil herkez kendi yaşadiğini bilir anlatmakla yaşamak arasinda koca bir dağ var bunu biliyorum allah yardimciniz olsun
Amin
Evet bi sürü ayrıntı var yaşarken
Cinsellik istediğin zaman git yaşa diye birşey olmuyor biZde, adam dokunmazsa ya da erektw kaybı yaşıyorsa nasıl yaşayayım cinselliği
Ben erkek olsam çoktan çözmüştüm de işte buna yanıyorum ben asıl
Beni asıl soğutan sinirlendiren bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…