- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
- Konu Sahibi maharetcan
-
Düşünmek neti değiştirir ki ,Siz ya da eşiniz 1 ay otelde kalarak ayrı olmayı deneyimleyin. Iyice düşünme fırsatınız olur karşılıklı...
Eşi ne şartları sunmuş acaba ?Bi arkadaşım 8. Yılında birerbir seninle aynıydı...koca da aynı, psikoljisi de aynıydı...3 ayrı terapiste gittiler işe yaramadı...evi ayırdı 1 ay adam akıllansın hem de kendi tek yapabilecek mi diye baktı...adam da yalvarmadı yani bosanma diye, aksine eve donmek için şartlar sundu...sonra aynen senin gibi boşansam ne olacak bütün iş bana kalacak hem de cevre iyi bakmaz birdaha da baska erkeği ve ailesini cekemem diyerek birleşti...şimdi bunları düşünmemeye calışarak cinselliksiz bi evliliği devam ettiriyor..bu şekilde kabullendi çünkü başka çaresi yok senin gibi
Eşi ne şartları sunmuş acaba ?
Sıfır cşnseliikle mi devam ediyor arkadaşın
Çocukları var mı ve çalışıyor mu
Sanırım benim durumum ya bu adamı böyle kabullenmek ya da boşanmak...Hem düzelmedi eşi hem de şartlar ileri sundu mesela boşanma lafı etcekmiceksin gibi...
Sıfır değil ama 2-3 ayda bir sanırım oyle demişti bilmiorum ama cok cok nadirmiş
Cocuk var calısıyor
Sanırım benim durumum ya bu adamı böyle kabullenmek ya da boşanmak...
Düzelsin diye öyle çok uğraştım ki ...
Kabullenemiyorum ama
Çok Zor böyle yaşamak Sevgi kalmıyor , onun benle yapmayı sevdiği hiçbirşeyi yapmama kararı aldım bugün , yemek yemek dışarı çıkmak gibi ...
ahhh be tatlım öyle birin bulsa tüm evlilier mutlu olur zaten ama öyle kocalar yok tv de onlar :))))))))))Ailem başka ilde çalışıyorum ben burda , annem hasta bebek bakamaz , yanıma gelir ama bebeğime bakamaz , yapayalnızım
Yatağa yatıp ağlıyorum hayal kuruyorum başımı okşayan benimle dertleşen , gözlerime bakan birine sığınmak tüm yorgunluğumu bırakmak hayalleri kuruyorum ..
Çok yalnız hissediyorum
Bu durumda olmak artım dayanılmaz bir hal
Boşandıktan sonra da bundan farklı olmayacak ..
Bu ikilemdeyim sürekli
Sen boşanmaSorun neki ben anlayamadim cinsilik yonunden var onuda konusursaniz aranizda coze bilirsiniz napayim simdi benim esimde 100kilo ve horluyo gece yatarken bendemi bisanayim bosanmak icin sebemi bu acaba adam horladikca ben bitane gakdįrıyom ben uykuya dalana kadar oyle yapuyorum daldikdan sonra zaten duymuyorum sesini efden pufden sebelerle bosanma dusunuyosunuz
Çok iyi anlaşmak da bağlayıcı olmuş onlardaBenim de tanıdığım var böyle evliliği baştan beri cinsellik yok gibi 2,3 ayda bir. Birbirlerine hiç dokunmaz öpmezler ama çok iyi anlaşıyorlar kafa olarak çocuk da var diye böyle devam ediyorlar
Sizin nasıl iyi arkadas mısınız,eğlenşr misiniz beraber huzurlu musunuzÇok iyi anlaşmak da bağlayıcı olmuş onlarda
Evet oldu ama ben anlamadım ilk başlarda , nişandan sonra başladı aslında anlamalarım ama klasik evlendikten sonra daha iyi olur modu !!! İyi yönlerine tutundum evlenmeden önce hala da öyle ...Siz ilgi ve şefkat istiyorsunuz eşiniz bu beklentinizi karşılayamıyor. Evlenmeden önce sevgili hayatınız oldu mu? Evlenmeden önce de böyle miydi?
Pek sayılmazSizin nasıl iyi arkadas mısınız,eğlenşr misiniz beraber huzurlu musunuz
Bir de hayatın yükü de varBana sadece maddiyatta eksilme olacağı ıcın boşanmak istemıyorsunuz gibi geldi.
Eşiniz sizle zorla mi evlendi? Başkası olsa aynı mi olurdu sizce? Yada sizi aldatıyor mu?hiç farkettiniz mi?Bir de hayatın yükü de var
Onu çok özlerim şöyle dokunuyordu şöyle öperdi şöyle sevişirdil şöyle sarılırdı diye aklıma gelince içimi hoplatacak bir anı yok
Hani insanlar evliliğin ilk zamanları Yaşar sonradan körelebilir ya bazı şeyler bizde o da hiç olmadı, hep bendeydi ilişki yükü , özellikle cinsellik ve dokunsallık kısmı
Boşver ya evde yok say yaşa gitasıl o kaçamaklarda ben çok kötü oluyorum , bebeği bırakıp kaçmadık bi yere ama ben bebeğe asla yükleyemem, bebekten önce de böyleydik
Ayrı yatak beni çok yordu , ben de birlikte yatmak istiyorum ama ben gelince sen diyorsun diyo , evin heryeri battaniye , zayıflasa horlaması baya azalacak
Evet ruhumu okşamıyor okşadığını sanıyor !!
Çok yoruldum maalesef ben adım atamam
Artık bana saçma sapan dokunmaya çalışmalarından iğreniyorum
Peşimde koşsun istiyorum
Ya Bi de adama spor yaptır çok fark eder cidden, evde yat yat insanlar uzaklaşıyorArtık sorgum şu hayata karşı
Mesela bir çift görüyorum ya acaba birlikte uyuyorlar mı ?cinsellikleri nasıl iletişimleri nasıl ?? Aklımda hep bu soru
Dışarda bizi gören de mutlu sanar ama evde yatak odada o iş öyle değil , bir sıcaklık Yok , oldurmaya çalışıyor bazen ama yok iştah yok ki bana yansısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?