Boşanama makkk

Bi arkadaşım 8. Yılında birerbir seninle aynıydı...koca da aynı, psikoljisi de aynıydı...3 ayrı terapiste gittiler işe yaramadı...evi ayırdı 1 ay adam akıllansın hem de kendi tek yapabilecek mi diye baktı...adam da yalvarmadı yani bosanma diye, aksine eve donmek için şartlar sundu...sonra aynen senin gibi boşansam ne olacak bütün iş bana kalacak hem de cevre iyi bakmaz birdaha da baska erkeği ve ailesini cekemem diyerek birleşti...şimdi bunları düşünmemeye calışarak cinselliksiz bi evliliği devam ettiriyor..bu şekilde kabullendi çünkü başka çaresi yok senin gibi

Siz ya da eşiniz 1 ay otelde kalarak ayrı olmayı deneyimleyin. Iyice düşünme fırsatınız olur karşılıklı...
Düşünmek neti değiştirir ki ,
Sanırım bende Yaşananlar değişmeyecek Düşüncesi var artık ve boşanacak kadar şiddetli bir olay da olmaması arada kalmak ....
Oysa bu kadar Zor değildi .
Zayıflamayabilirdi
Cinsel terapi alabilirdi ki alıyoruz ama işte kağnı hızı
Dokunulmalı seviyorum bunın içim çapalayabilirdi
Dı di ler beynimi yiyor
O otelde kalsa da bende değişen birşey olmayacak sürekli ertelemek ve beklemekle geçiyor zatn
Zaten bu aralar ayrı kalıyoruz onun işinden dolayı iki hafta yoktu
Memleketten kuzenime rica ettim o geldi bebeğime baktı ben işe gidince
Özlem yoktu bende öfke vardı

Eşi ne şartları sunmuş acaba ?
Sıfır cşnseliikle mi devam ediyor arkadaşın
Çocukları var mı ve çalışıyor mu

Eşi ne şartları sunmuş acaba ?
Sıfır cşnseliikle mi devam ediyor arkadaşın
Çocukları var mı ve çalışıyor mu

Hem düzelmedi eşi hem de şartlar ileri sundu mesela boşanma lafı etcekmiceksin gibi...
Sıfır değil ama 2-3 ayda bir sanırım oyle demişti bilmiorum ama cok cok nadirmiş
Cocuk var calısıyor

Hem düzelmedi eşi hem de şartlar ileri sundu mesela boşanma lafı etcekmiceksin gibi...
Sıfır değil ama 2-3 ayda bir sanırım oyle demişti bilmiorum ama cok cok nadirmiş
Cocuk var calısıyor
Sanırım benim durumum ya bu adamı böyle kabullenmek ya da boşanmak...
Düzelsin diye öyle çok uğraştım ki ...
Kabullenemiyorum ama
Çok Zor böyle yaşamak Sevgi kalmıyor , onun benle yapmayı sevdiği hiçbirşeyi yapmama kararı aldım bugün , yemek yemek dışarı çıkmak gibi ...

Artık sorgum şu hayata karşı
Mesela bir çift görüyorum ya acaba birlikte uyuyorlar mı ?cinsellikleri nasıl iletişimleri nasıl ?? Aklımda hep bu soru
Dışarda bizi gören de mutlu sanar ama evde yatak odada o iş öyle değil , bir sıcaklık Yok , oldurmaya çalışıyor bazen ama yok iştah yok ki bana yansısın

O da senin gibi bosanma kafasına cok girdi ama çaresiz kabul...adam kazandi...erkekler degismiyor, caba da harcamadı zaten..cocuk olmasaydı coktan bırakacaktı hem de bebek te değil cocugu da büyük

ahhh be tatlım öyle birin bulsa tüm evlilier mutlu olur zaten ama öyle kocalar yok tv de onlar :))))))))))

Benim de tanıdığım var böyle evliliği baştan beri cinsellik yok gibi 2,3 ayda bir. Birbirlerine hiç dokunmaz öpmezler ama çok iyi anlaşıyorlar kafa olarak çocuk da var diye böyle devam ediyorlar

Sen boşanma

Siz ilgi ve şefkat istiyorsunuz eşiniz bu beklentinizi karşılayamıyor. Evlenmeden önce sevgili hayatınız oldu mu? Evlenmeden önce de böyle miydi?
Evet oldu ama ben anlamadım ilk başlarda , nişandan sonra başladı aslında anlamalarım ama klasik evlendikten sonra daha iyi olur modu !!! İyi yönlerine tutundum evlenmeden önce hala da öyle ...
Asla değişmiyor insanlar

Bana sadece maddiyatta eksilme olacağı ıcın boşanmak istemıyorsunuz gibi geldi.

Sizin nasıl iyi arkadas mısınız,eğlenşr misiniz beraber huzurlu musunuz
Pek sayılmaz
Anlaşamadığımız noktalar da çok , saçma sapan şeylerdeki farklılıklar bile gerebiliyor bizi
Bende zaten artık genel bir gerginlik de var
Eşimşn aaaa bu böyle mi yenir
Aaa bu sevilir mi gibi saygısız söylemleri de çok ,
Genel olarak gergin bir ilişki ama düzelecek daha iyi olacak vs deyip hatalarını bilen de kendisi ama anlık kurtarmalarla devam ediyor işte

Bana sadece maddiyatta eksilme olacağı ıcın boşanmak istemıyorsunuz gibi geldi.
Bir de hayatın yükü de var
Onu çok özlerim şöyle dokunuyordu şöyle öperdi şöyle sevişirdil şöyle sarılırdı diye aklıma gelince içimi hoplatacak bir anı yok
Hani insanlar evliliğin ilk zamanları Yaşar sonradan körelebilir ya bazı şeyler bizde o da hiç olmadı, hep bendeydi ilişki yükü , özellikle cinsellik ve dokunsallık kısmı

Eşiniz sizle zorla mi evlendi? Başkası olsa aynı mi olurdu sizce? Yada sizi aldatıyor mu?hiç farkettiniz mi?

Boşver ya evde yok say yaşa git

Ya Bi de adama spor yaptır çok fark eder cidden, evde yat yat insanlar uzaklaşıyor

Esinin degisecegini dusunmuyorum. Onu boyle kabul etmen veya bosanman lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…