- 23 Ağustos 2020
- 4.723
- 8.946
- 108
- 35
- Konu Sahibi maharetcan
-
Boşanmak da iş enerji lazımBana sadece maddiyatta eksilme olacağı ıcın boşanmak istemıyorsunuz gibi geldi.
Aldatma kapasitesi yok onda , evet başkası ile aynı olurdu diye düşünüyorum , o başkası belki benim gibi beklentileri olmayan biri olsaydı kafa yapıları da daha uyumlu olsaydı anlaşır giderlerdi , eşimde o hissiyat yok, dokunma olayı yani, lafta sözde sever eder falan ama gecelerim çok soğuk ve sinir bozucu , horlama içim cihazlar var üstüne düşüp alabilir en son nokta yani bu , onu da mı ben alayım nasıl yapayım yaEşiniz sizle zorla mi evlendi? Başkası olsa aynı mi olurdu sizce? Yada sizi aldatıyor mu?hiç farkettiniz mi?
Bence gerçekten istese ve önemsese çözerBaştan sona haklısınız. Gencecik kadınsınız, tabi ki sevilmek istersiniz, en doğal hakkınız. Bana göre evliliğin temel taşı düzenli ve sağlıklı bir cinsel hayattır. O da bir tür iletişimdir zaten. Ben bunun için eşimle evlenmeden 3 sene aynı evde yaşadım ki her yönüyle tanımak istedim. Ama pisleşmek istiyorum çok öfkeliyim falan demişsiniz, orda haksızsınız. Pisleşecek saygısızlaşacak bir şey yok. Bir çocuğunuz var sonuçta. Güzelce ayrılın. Yani adam bu. Kendince çaba da gösteriyor, ki size göre çabaları yetersiz ama cinsellik bölümüne bakarsanız 10 kadından neredeyse 6sı aynı sorunu yaşıyor ve hiçbirinin eşi terapiye falan gitmiyor. O halde iş size düşüyor. Şunu da deneyelim diyeceğiniz bir şey kalmadıysa en doğrusu ayrılmak. Adama da yazık. Yani demek elinden bu kadarı geliyor.. Saygısızlaşmaya çirkinleşmeye ne gerek var ?
Bence biraz daha sure tani canim kendine..hamilelik lohusalik bebek derken de hormonlar biliyosun tavan yapiyoo..zor sureclerden gecmissin..bence biras daha sure vermelisin kendine..ve mutlu olacagin seyleri yaomaya calis..kafanda ofken felan dinsin..daha sonra karar ver bencee..saglikli karar veremezsin zaten..suan..8 yıllık evlilik
Sürekli ayrı yatma halleri , horlama sorunu
Cinsel isteksizlik erkekte,
Evlilik ilk yılları erkek ailesi sorunları ve benim asla bir daha içimin ısınamaması
İletişim sorunları
Kerelerce değişik aile terapistleri denemeleri
Kilo sorunu erkekte
Ve hep düzelecek diyo
Beni sevdiğini ve ayrılmak istemediğini biliyorum ama içim öfke dolu ,
Kadınlığım gençliğim mahvoldu
Sinir krizleri geçiriyorum kendi içimde beynim yanıyor ilişkiyi kurtarmak için
Eş sürekli düzelecek diyo falan ama yatak odası bana cehennnem gibi uyuyamıyorum düşünmekten yıllardır aynı sorunlar aynı aynı aynı
Boşanmak istiyorum ama boşanamıyorum
İyi yönleri aklıma geliyor , maddi kazancım iyi ama onunla birlikte daha da iyi oluyor bu yadsınamaz
Ve 11 Aylık bir bebek ...
Kafam beynim hücrelerim yanıyor
Böyle yaşlanmak istemiyorum
Öfke doluyum eşe karşı , en büyük sebep dokunma özürlü olması, cinsel sorunları , ayrı yatmak ve ben çok yoruldum ...
Ne olur bir fikir ...
pisleşmek aşağılamak bağırıp çağırmak istiyorum artık
Bence gerçekten istese ve önemsese çözer
Gençliğimi yedi bitirdi
Beni evliliğimi yıkacak bozacak adım atmak zorunda bıraktığı İçin nefret basıyor
Pisleşme Hissim şundan : istese çözer !! Çözülecek düzelecek diye diye 8 yıl geçti
Asla bu kadar zor değil bence
Kadın o kadar şey yazmış cinsel isteksizlik dışında sorun görmüyorum yazmışsınız. Şaka mı bu ?Cinsel isteksizlik dışında bir sorun göremedim. ..gerisini fazla gözünüzde büyütüyorsunuz.
O zaman her kilo alan her horlayan insan boşansın. ..onların sorunu sadece cinsellik..cinsellik olsa başka şeyler göze batmazdı. .olmayınca ,herşey göze batar olmuşKadın o kadar şey yazmış cinsel isteksizlik dışında sorun görmüyorum yazmışsınız. Şaka mı bu ?
Cinsellik halledılır.Kıloda verılır.Ama artık yoksa ıstegınız zorlada o gemı yurumez.8 yıllık evlilik
Sürekli ayrı yatma halleri , horlama sorunu
Cinsel isteksizlik erkekte,
Evlilik ilk yılları erkek ailesi sorunları ve benim asla bir daha içimin ısınamaması
İletişim sorunları
Kerelerce değişik aile terapistleri denemeleri
Kilo sorunu erkekte
Ve hep düzelecek diyo
Beni sevdiğini ve ayrılmak istemediğini biliyorum ama içim öfke dolu ,
Kadınlığım gençliğim mahvoldu
Sinir krizleri geçiriyorum kendi içimde beynim yanıyor ilişkiyi kurtarmak için
Eş sürekli düzelecek diyo falan ama yatak odası bana cehennnem gibi uyuyamıyorum düşünmekten yıllardır aynı sorunlar aynı aynı aynı
Boşanmak istiyorum ama boşanamıyorum
İyi yönleri aklıma geliyor , maddi kazancım iyi ama onunla birlikte daha da iyi oluyor bu yadsınamaz
Ve 11 Aylık bir bebek ...
Kafam beynim hücrelerim yanıyor
Böyle yaşlanmak istemiyorum
Öfke doluyum eşe karşı , en büyük sebep dokunma özürlü olması, cinsel sorunları , ayrı yatmak ve ben çok yoruldum ...
Ne olur bir fikir ...
pisleşmek aşağılamak bağırıp çağırmak istiyorum artık
YaDığınıZ kadar basit aslında ama ben nasıl halledeyim bunları ??Cinsellik halledılır.Kıloda verılır.Ama artık yoksa ıstegınız zorlada o gemı yurumez.
Tüm tespitler de doğru evetSanırım sizi yaralayan sey, cinsellik olmamasından çok, sizin bunu çözme talebinize ragmen kendisinin bir çözüm aramiyor olması. Yani sizin isteğinizi önemsememiş hissediyorsunuz. Kendinizi degersiz hissediyorsunuz. Ben böyle anladım.
Nacizane benim size öncelikli tavsiyem, adamı cinsel terapistlere, diyetisyenlere goturmeyi, buna zorlamayı veya olumlu teşvik etmeyi tamamen bırakın. Gördüğünüz gibi 8 yılda bir işe yaramamış.
Tamamen ama tamamen kendi haline bırakın. Yaptıgı asla tasvip edilemez ama belki de sizin bu ısrarınız onu çözümden uzaklaştırıyordur. Insana istemediği hiçbirşeyi yaptıramazsınız.
Ve daha da önemlisi, sizin eşinize karşı olan bu öfkenizle, kendi icinizde nasil bas edebileceginizi öğrenmeniz. Yani tek başınıza terapi alın. Eşinizden bahsetme sekliniz bana hic normal gelmedi. Tiksiniyorsunuz gibi. Kendi psikolojik sağlığınızı kaybederseniz, kucucuk bebeginiz cok zarar görür.
Eşinizin canı cehenneme. Siz once psikologa gidin kendiniz için. Yiyin, icin, gezin, bebeginizle aktiviteler yapin, yeni kiyafetler alın, annenizle kuzeninizle kisa 1 2 günlük tatillere gidin. Kendinizi iyi hissedin. Eşiniz ve eşinizle olan sorunlariniz dışında da bir hayatiniz var. Sorunları odaginizdan çıkarın
Canı cehenneme evetSanırım sizi yaralayan sey, cinsellik olmamasından çok, sizin bunu çözme talebinize ragmen kendisinin bir çözüm aramiyor olması. Yani sizin isteğinizi önemsememiş hissediyorsunuz. Kendinizi degersiz hissediyorsunuz. Ben böyle anladım.
Nacizane benim size öncelikli tavsiyem, adamı cinsel terapistlere, diyetisyenlere goturmeyi, buna zorlamayı veya olumlu teşvik etmeyi tamamen bırakın. Gördüğünüz gibi 8 yılda bir işe yaramamış.
Tamamen ama tamamen kendi haline bırakın. Yaptıgı asla tasvip edilemez ama belki de sizin bu ısrarınız onu çözümden uzaklaştırıyordur. Insana istemediği hiçbirşeyi yaptıramazsınız.
Ve daha da önemlisi, sizin eşinize karşı olan bu öfkenizle, kendi icinizde nasil bas edebileceginizi öğrenmeniz. Yani tek başınıza terapi alın. Eşinizden bahsetme sekliniz bana hic normal gelmedi. Tiksiniyorsunuz gibi. Kendi psikolojik sağlığınızı kaybederseniz, kucucuk bebeginiz cok zarar görür.
Eşinizin canı cehenneme. Siz once psikologa gidin kendiniz için. Yiyin, icin, gezin, bebeginizle aktiviteler yapin, yeni kiyafetler alın, annenizle kuzeninizle kisa 1 2 günlük tatillere gidin. Kendinizi iyi hissedin. Eşiniz ve eşinizle olan sorunlariniz dışında da bir hayatiniz var. Sorunları odaginizdan çıkarın
Canı cehenneme evet
Ama keşke böyle takmayan bi tip olsaydım , nefsim istiyor sarılınmak arzulanmak birlikte yatmak , ruhum istiyor
Evde de bir erkek varken neden bunlar yok diye geliyorlar bana
Ama dışarda iyi yiyelim içelim !!
Ciddi ciddi ayrılıktan bahsedince bişeyler yapıyor gibi ama devamı yok , hep aynı döngü, görüştüğümüz terapist psikiyatri , ilaç da verdi ona hem psikolojik hem cinsel ister ve ereksiyon sağlayan ilaç , ilk zamanlar iyiydi ama adamda ruh yok , dokunması bile beni delritecek kadar gıcık artık , taşıma suyla gibi , beni seviyor biliyorum ya da çıkarlarına hitap ediyorum , sen olmazsan bku yerimmfalan diyo ama ciddi ciddi yüzüne vurduğumda sinirlendiğimde o benden önde gider pisleşmek konusunda kingördüm bunu , ruhum daralıyor uyku tutmuyorEvet her kadın gibi bizler de bekleriz arzulanmak istenmek..
Zaten o olsaydı kilosu ve hatta ayrı yatması bile sorun olmazdi.
Ama maalesef ruhunuzu kırmış adam sizin..
Ciddi ciddi ayrılacağınzi söyleyin belki ayrılamaz diye adım atmıyordur.
Tıp çok ilerledi. Çaresi var artık herşeyin. Doktora gitsin gerekirse aktar dan macun alsın yapsın birseyler.
Yapmıyor mu? İşin var, paran var çaresiz değilsin. Annen bakamaz çocuğuna ama bakıcı bakar annen de göz kulak olur bakıcı nasıl bakar bakıcı ya bakar.
Ciddi ciddi ayrılıktan bahsedince bişeyler yapıyor gibi ama devamı yok , hep aynı döngü, görüştüğümüz terapist psikiyatri , ilaç da verdi ona hem psikolojik hem cinsel ister ve ereksiyon sağlayan ilaç , ilk zamanlar iyiydi ama adamda ruh yok , dokunması bile beni delritecek kadar gıcık artık , taşıma suyla gibi , beni seviyor biliyorum ya da çıkarlarına hitap ediyorum , sen olmazsan bku yerimmfalan diyo ama ciddi ciddi yüzüne vurduğumda sinirlendiğimde o benden önde gider pisleşmek konusunda kingördüm bunu , ruhum daralıyor uyku tutmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?