- 27 Mayıs 2020
- 3.400
- 5.968
- 88
- Konu Sahibi maharetcan
Sevgili konu sahibi, madem bu adam böyle idi neden 7 yıl sonra çocuk?Bugün yine tartıştık
Tartışma sonunda bana teklif ettiği şey kebapçıya gidelim mi oldu ?
Hala yeme içme hayallleri adamda
Kabul etmedim , dışarı çıkıl gezelim dedi
Artık onunla böyle faliyetlerde yapma isteğim sıfır çünkü dışarda ne kadar birlikte isek evde geceleri o kadar ayrıyız
Allah’ından bulsun beni bu kadar dara zora soktuğu İçin
AramIzda milyon defa konu oldu dokunma sarılma birlikte yatma kilo vs , ama bir hafta iki hafta en fazla diyet vs
Spor salonuna 7 bin TL yatırdı sonra Pandemş başladı
Boşanacam dedim usulünce .. evde yürüyüş bandında 7 kg verdi sonra aramız iyi olmaya başladı sonra yine aynı başa döndü
İsterse veriyor kilo ama iradesiz tutarsız
Gençliğimi yedi , evlendiğinizden beri aynı şeylerle uğraşıp duruyorum
Başkası ile evlense çok mutlu olurmuş ben kimse ile mutlu olamaz mışım
Bugünkü tartışmamızın sonucu da bu
Bazıları ilk mesajıma olumsuz emoji koymuş.cinsellikten başka sorun yok yazmıştım...birisi de ,şaka mi bu kadın bir sürü şey yazmış demiş....evet cinsellikten başka sorun yok, bunu çözmeniz lazım..çünkü bu çözülürse, daha sevgi ,şefkatli size dokunacak.geceleri birlikte uyuyacaksınız..kilosu varsa da gözünüze batmayacak çünkü ruhen iyi hissedeceksiniz..eşinizde hormonların etkisi ile kendini daha canlanmış hissedecek...bazen isteklerimiz olmadığında ,konu ile alakasız, en ufak şeyler bile gözümüze batar,bizi yorar..sizinki de bu...siz de madem katlanamıyorsunuz , işiniz de var, kendi kendinizi yiyeceğinize ayrılın o zaman....