• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanamaya cesaret edemiyorum

nnrr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2014
282
124
53
bugün eşimle tekrar kavga ettik burası bize hiç iyi gelmedi is stresi ailelere yakınlık bizi iyice birbirimizden kopardı. cumartesi günü düğün var bi tanıdığımın ama eşim hiç tanımıyor bende gitmek istedim benim ailem gidecek düğüne ama onlar geç dönecekler eşimde ben gitmek istemiyorum sizinkilerle git dedi. ama ben eşimle gitmek istediğim için senle birlikte gitmek istiyorum hem annemler geç dönecek biz senle erkenden döneriz dedim. eşim tekrar gitmek istemediğini söyledi akşam çocuk üşür boşver dedi . Bende akşam abinler cagirirsa onlara da gitmeyelim o zamn dedim . ama birden gözü döndü önünde çerez kaseleri vardı bunları yere fırlattı sen beni tehdit edemezsin demeye başladı herşeyi yere fırlattı . öfkelenince o kadar çabuk gözü dönüyor ki çocuğa bisey yapacak diye bile korktum . begenmiyorsan al çocuğunu git bile dedi ama ben korkuyorum kendimi çok çaresiz hissediyorum ailemin yanına çocuğumla nasıl dönerim tekrar nasıl ayakta dururum bilmiyorum cesaretim yok

Kocanla gitme sende anangille git. Adam istemiyorum demis. Zorla sinirlendiriyorsunuz sizde adamlari

Hep mi böyle eşiniz? Yoksa sizin kıssas yapmanız yüzünden mi bu kadar tepki verdi?
Anlık bir şeyse sakinleşince konuşulabilir. Ama hep böyleyse çekmek zor, eziyet :(
Azimli ve kararlı olursan ayakta durursun. Burda çok örnekleri var bu güçlü kadınların :KK9:
İnşallah senin ve çocuğun için en güzeli ve hayırlısı olur.

Kocanla gitme sende anangille git. Adam istemiyorum demis. Zorla sinirlendiriyorsunuz sizde adamlari
annemle gidemezdim çünkü onlar çok geç dönecekler eşim bunu duyunca zaten izin vermeyeckti

Evet sinirlenince gözleri dönüyor erkeklerin güç gösterisine çeviriyorlar olayı. Yalnız bu konuda sen çok hatalısın diretip bir de üstüne tehdit etmekle.

Hep mi böyle eşiniz? Yoksa sizin kıssas yapmanız yüzünden mi bu kadar tepki verdi?
Anlık bir şeyse sakinleşince konuşulabilir. Ama hep böyleyse çekmek zor, eziyet :(
Azimli ve kararlı olursan ayakta durursun. Burda çok örnekleri var bu güçlü kadınların :KK9:
İnşallah senin ve çocuğun için en güzeli ve hayırlısı olur.
İnşallah çok sağol . hep böyle daha önce de böyle 2 defa büyük kavga ettik hatta birinde duvarda kurşun izi kaldı

İnşallah çok sağol . hep böyle daha önce de böyle 2 defa büyük kavga ettik hatta birinde duvarda kurşun izi kaldı
Kurşun izi derken :S bildigimiz kurşunmu :S şaka yapıyorsun umarim

Evet sinirlenince gözleri dönüyor erkeklerin güç gösterisine çeviriyorlar olayı. Yalnız bu konuda sen çok hatalısın diretip bir de üstüne tehdit etmekle.
evet ama sebebini söyledim ona herkese o kadar alaka ve ilgi gösteriyor ki tek göstermediği benim resmen . bi günde benimle ilgilensin birlikte vakit geçirmiş olmak istedim

malesef sinirinden silahını duvara ateş etti
Ayyy çok kötü hissettim. Ya size ateş etseydi? Ya size gelseydi o kurşun? Can güvenliğiniz yok farkında mısınız?

Bir sinirlendiğinde tabakları fırlatıyor bir sinirlendiğinde silah ateşliyor... Allah korusun bu işin sonu hiç hayırlı değil...

Ayyy çok kötü hissettim. Ya size ateş etseydi? Ya size gelseydi o kurşun? Can güvenliğiniz yok farkında mısınız?

Bir sinirlendiğinde tabakları fırlatıyor bir sinirlendiğinde silah ateşliyor... Allah korusun bu işin sonu hiç hayırlı değil...
Çok bunalımda 3 ay içerisinden böyle bi adama döndü ama elimden bisey gelmiyor

Senin psikolojin de pek iyi değil sanırım. Tek derdin düğüne onunla gitmek mi? Bu adamla aynı evde durulur mu?? Bi dahakine gözü dönüp sana ateş ederse?
evet benimde psikolojim hiç iyi değil ciddi bi hayal kırıklıkları icerisindeyim

Duvara kurşun sıkmış bir adamla hala aynı evde oturmak demek ecelini beklemek demel bence bu adamın elinden... Annenin evine dönmek kolay değil evet ama en aIndan daha güvenli senin ve çocuğun için..Rabbim yardımcın olsun inşallah..

Back
X