- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.422
- 598
- Konu Sahibi Nazlican333
Eski eş çocuğu sizden koparmaya çalışıyor.Bir yıl önce eşimden boşandım.9 yaşında bir kızım var.Eski eş çocuğu iki hafta da bir ve kışın bir hafta yazında 15 gün görüyor.Eski eş 4 kardeşler ve hepsi bekar onlarla birlikte yaşıyor.Bense bulunduğum yerde yek yaşıyorum.Aile bağlarımız çok kuvvetli değil hayatta yalnızım diyebilirim.Cocuk babasına her gittiğinde ailecek beni ve ailemi çocuğa kötülüyorlar.Cocuga bunların doğru olmadığını anlatmaya çalışsamda beni hiç dinlemiyor sürekli onlari dinliyor.Bu her konuda böyle.Ben ona doğru davranış kazandırmaya çalışıyorum ama o yine beni dinlemiyor.Yani hicbir konuda beni dinlemiyor çok konuşuyorum anlatmaya çalışıyorum ama hep onları dinliyor her konuda.Onlarda yanlış yönlendiriyorlar çocuğu erkektir kızar küfreder gibi bağırır gibi şeyler söylüyorlar cocuk bunları normal kabul etmeye başladı.Ne yapacagimi bilmiyorum inanın akıl almaya ihtiyacım var.
Sizin durumunuzda bir arkadaşım vardı, cahilce davranışlar sergileyen eski eşi çocukları anneden böyle yapa yapa kopardı.
Çocuklar kendi istekleri ile babaya gittiler, kadına o kadar çektirdi ki çocukları, çocuklar gidince kadıncağız üzülemedi bile...
Çocuklar çok küçükte değildi, annelerinin dayak yiyip evden polis eşliğinde sadece kapı önündeki terlikle çıktığını bile bile, annelerine bunu yaptılar maalesef...
Bir an evvel önleminizi alın, ne yapılır bilmiyorum çocuğunuza rest çekmek bile olabilir...