Cevabınız için teşekkürler. Boşanma sonrası mutlu olan örneklere o kadar ihtiyacım var ki. Ben gene ar edip çirkeflik olmasın her şey yarıya bölünsün kafasındaydım. Bazen inanamıyorum kendimeBoşanmış değilim ama boşanan çok arkadaşım var, birinin engelli bir evladı olmasına rağmen hayatını kurdu ve mutlu. Hepsi mutlu bu arada.
Sadece biraz zaman, inanın hepsi geçecek. Kolay değil ama en azından boşansam mı ikilemi yaşamıyorsunuz. Sizi istemeyeni siz asla istemeyin, afedersiniz donu hariç her şeyi de isteyin. Boşanmak isteyen o, ödesin bedelini.
Teşekkürler amin. Açıkça sordum aslında beni sevmiyor musun soğudun mu benden diye? Sevgi meselesi değil seni seviyorum ama ben kendi içimde mutsuzum size bi faydam olmaz diye bir cevap verdiSeni bilmem de arkadaşım galiba eşin senden soğumuş.
Terapiyi bile belki düzeliriz diye adım atmışsınız karşılıklı ama maalesef olmamış.
Hayırlısı olsun inşallah.
nasıl yapacaksın ufacık bebek babasız büyüyecek yarım kalacak.
Olabilir tabii...Teşekkürler amin. Açıkça sordum aslında beni sevmiyor musun soğudun mu benden diye? Sevgi meselesi değil seni seviyorum ama ben kendi içimde mutsuzum size bi faydam olmaz diye bir cevap verdi
Var burada öyle örnekler. Konunuzu görünce gelip yorum yapacaklardır mutlaka. Umudunuzu diri tutunBoşanma sonrası mutlu olan örneklere o kadar ihtiyacım var ki.
Ben açmayacağım zaten açmak isterse o açsınBir sure ayri yasayin hemen dava acmayin bence
Hem darp var hem seviyorum ama kendi içimde mutsuzum diyor ve anlaşmalı boşanalım diyor? Alabileceğiniz ne varsa alın bu adamdan. Donu bile kalmasın ayağında. Nedense başka biri olduğunu düşündüm. Neyin var ne oldu dediğiniz için üzerinize saldıran bir adam(!) var karşınızda. Yarın öbür gün evladınıza da aynı şeyi yapabilir ya da size çok büyük zararlar verebilir. Mesleğiniz varken aileniz arkanızdayken geleceğinizi karartmayın...
Teşekkürler moral oldunuzBu düşünceyi kafandan atmakla başla.
Çocuk ikinizin. Hayat sadece senin.
Bu hayata bi kere geliyosun. Mutlu olmak senin de hakkın.
Sen ne kadar mutlu olursan bebeğin o kadar mutlu olur.
Mutsuz anne babayla büyüyen çocuk ne kadar mutlu olabilir?
Ailen arkanda emin ol şuan ki hayatından çok daha iyi olacaksın.
Zor olacak ona şüphe yok.
Ama GÜÇLÜ OLMAK ZORUNDASIN.
Başka şansın yok.
Olabilir tabii...
İnsan psikolojisi çok karışık malum.
Ama ben kendi yolunu çizmeni öneririm.
Boşuna vakit kaybederek psikolojini bozmalarına izin verme.
Gerekirse terapiye yalnız devam et,o arada evladını ve işini ihmal etme.
Evelallah altından kalkarsın Allahımın izniyle inşallah.
Haklısınız yalvarmam zaten gitmek isteyeni nasıl tutarsınız ki sadece bu yaşadıklarım ağır geliyor.Kesinlikle yalvarmayin onu yaparsaniz hem birsey elde edemezsiniz hemde kendinize kizarsiniz.Madem oyle gururunuzla gidin hic caba gostermeyin ve sessiz kalin.Beni sevmiyormusun diye sorma hatasinda bulunmayin artik.Birakin gitsin dank etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?