Boşanan arkadaşlar...

Kadınların zaten güçlü bir yapısı var. Ben kendi adıma buradaki başka hikayeleri de okuyunca ne kadar şanslıyım diyorum. İyi bir işim var, iyi bir bakıcım var...vs. Eski eşim olacak adam üniversite aşkımdı ne koşmuştu peşimden anlatamam. Sonra da sevgisi bitmişmiş. Daha doğrusu ben bitirmişim. Hırçınmışım..vs. Evet, çok yumuşak huylu değilim ama be adam sen beni tanıdığında daha hırçındım. Neyse giderken tüm suçu da bana yükledi vicdanı ak pak gitti beyefendi. Yalvardım yakardım aptal gibi. Şimdi o yalvarmalarıma kızıyorum.

Kafamdaki soru işaretleri hayata dair arkadaşım. Güvenmek ne demek sevmek ne demek bunları sorguluyor insan ister istemez. Boşanma kararını ben vermedim biliyorsun. Eğer senin ilişkinde sen vermişsen - ki detayları bilmiyorum - haklı sebepleri vardır mutlaka ama yine de sonuna kadar denemek, sabretmek en iyisi. Kötü gidip iyi gelir mi bilmem. Bütün erkekler önce tatlı dilli evlenince değişiyorlar.

Fakat, evet ne olursa olsun belirsizliğin kalkması insanı müthiş rahatlatıyor. Ben mahkemeden çıkınca naparım dayanamaz ağlarsam sinir krizi geçirirsem diyordum halbuki kuş gibi rahatladığımı hatırlıyorum. Döner mi pişman olur mu...vs belirsizliği ortadan kalkmıştı benim için. Bitmişti yani. Aslında yine de sevgi olunca (çok sinir oluyorum her şeye rağmen içimde bir sevgi vardı. Kafamı duvara vurmak istemiştim aptal kadın diye) ümit bitmiyor ama zamanla bitiyor işte.

Zaman ne güzel bir şeysin demek istiyorum :)

böyle görünce uzuluyorum severek evlenmişin. nasıl bole degısıyolar .. benımde canım dedıgm kışı aldattı gttı evlenmk nasıp olmadı . hala içimde berbat bı sekılde sevgı varama bakıyorumda evlensek daha kötu olcakmış .. evlılık bole bozuyormu? ama sen baya guclusun gercekten Allah hep yardım etsın .. İnşaşh bndan sonra hzuuru bulusun

Bir bilsem...Değişiyorlar işte. Aslında evlenmeden kendilerini ele veriyorlar da sen görmüyorsun. Bu insan sevgiliyken de bir ara bırakmıştı beni sonra geri dönmüştü. Benim demem gerekirdi ki bunu şimdi yapan evlenince kim bilir ne yapar...İşte aşk kör ediyor insanı.

Senin için de hayırlısıdır arkadaşım. Bak aldatmış bir de. Daha ne yapsın. Ayrılığın her çeşidi zor ama evlenip boşanınca başka başka şeyler de oluyor. SEn de üzme kendini hayırlısı olmuş bu kesin. İçinde kalan şey sadece sevgi mi bunu bir sor kendine. Ne zaman ayrıldın bilmiyorum ama o sevgi de zamanla azalacak sonra zamanı gelince de çivi çiviyi sökecek merak etme. Allah hep hayırlı insanlarla karşılaştırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…