- 19 Kasım 2025
- 74
- 25
- 3
- 28
- Konu Sahibi Neolacaksimdibuis
-
Ben buraya daha yeni üye oldum ve kimseye yazmadım kötü yazmam da ..Hem sana ne kıme yazarsam sana ne?? BURASI OYUNCAK BIR YER DEGİL KAFANA GÖRE UYELIK FALAN ALAMAZSIN..Ve bana yazma..ı sen SUSR yapma Deminden beri hakaret ediyordun ne oldu eski kullanıcı adını Yazayım mı buraya? Git yeni kullanıcı adı al kendıne :) Deminden beri etmedin hakaret kalmadı ya benimle aynı şeyi düşünmek zorunda değilsin ama bana hakaret edemezsin Söylemediğim şeyleri söylemişim gibi yazıp insanları gaza getirmeye çalışıyorsun yeni üyesin bir de üstelik değil mi hayır sen yeni üye falan değilsin sen sürekli yeni hesaplar açan bir üyesin nereden mi biliyorum boş ver nereden bildiğimi… sus bence
Bir şey soracağım neden gidip normal sigortalı bir işte çalışmayı tercih etmek yerine kadınlar kulübü sitesinde pro üye olmayı tercih ettin Bu bir varoluşsals hancı mıydı senin için neydi?Burayı iyi biliyorsunuz peki sizin kaçıncı hesabınız?
Türkçe öğren önceBen buraya daha yeni üye oldum ve kimseye yazmadım kötü yazmam da ..Hem sana ne kıme yazarsam sana ne?? BURASI OYUNCAK BIR YER DEGİL KAFANA GÖRE UYELIK FALAN ALAMAZSIN..Ve bana yazma..ı sen SUS
Senin kadar iyi bilemem 7:24 burdasın başka işin yok bellikiBurayı iyi biliyorsunuz peki sizin kaçıncı hesabınız?
Kardeşim git yemeğin yap kitabını oku klavye arkasından bana boş yapma anlatırım ben konu sahibine yazdım sana ne oluyor? Kafanı niye taktin bu kadar sende olmuyor diye biz be yapalımSen bana yazıp duruyorsun cinselliği çok seviyorum cinsel hayatım çok iyi diye bana ne kardeşim senin cinsel hayatından ya Allah Allah herkese cinsel hayatını anlatıyorsun burada konuların görünüyor orada onları gizle bari milleti gazlıyosun zevk alıyorsun değil mi elinde Çekirdek kola sana öyle bir şey yaparım ki aklın hayalin durur
Bana deminden beri hakaret ediyorsun yaptığın şeyleri de unutuyorsun Alzheimer falan mı oldunKardeşim git yemeğin yap kitabını oku klavye arkasından bana boş yapma anlatırım ben konu sahibine yazdım sana ne oluyor? Kafanı niye taktin bu kadar sende olmuyor diye biz be yapalım
Yüz liraydı ve geliri hayır işine gidiyodu, bi tane işgüzar yüzünden onu da kaldırmak zorunda kaldılar. Hadi söyle kimin yeni hesabısın sen, ben ilk geldiğimde uzaylı gibi bakıyodum sen maşallah iki günde bilmediğin yok.Bir şey soracağım neden gidip normal sigortalı bir işte çalışmayı tercih etmek yerine kadınlar kulübü sitesinde pro üye olmayı tercih ettin Bu bir varoluşsals hancı mıydı senin için neydi?
Benim klavyem Türkçe değil..maalesef Yurtdışında olduğum icin. Ve ben Türk değilim Azeriyim elimden geldiğince yazarım burayı sevdigim ıçın üye oldum okumak zorunda değilsinizTürkçe öğren önce
Senin kadar iyi bilemem 7:24 burdasın başka işin yok belliki
Uzaylılıktan sazanlığamı terfi ettin?Yüz liraydı ve geliri hayır işine gidiyodu, bi tane işgüzar yüzünden onu da kaldırmak zorunda kaldılar. Hadi söyle kimin yeni hesabısın sen, ben ilk geldiğimde uzaylı gibi bakıyodum sen maşallah iki günde bilmediğin yok.
Eşinin senden önceki eşinin ismi neydi hatırlıyor musun? Sadece soruyorumBenim klavyem Türkçe değil..maalesef Yurtdışında olduğum icin. Ve ben Türk değilim Azeriyim elimden geldiğince yazarım burayı sevdigim ıçın üye oldum okumak zorunda değilsiniz
Sizin cinsellik hayatınızı anlamak hiç zor değil yılda max 2 tek paçada pijama seviştiğiniz o kadar belli kiİbakın adam aldatmamış kadını ya da dövmemiş Sadece cinsel hayat monotonlaşmış çocuklarının babasını sırf cinsellik uğruna başka bir kadına emanet etmezdim ben Adam dövmemiş sövmemişse yuvaya sahip çıkılır Yuvanda huzur bulmaya çalışılır Her şey cinsellik değil
Biraz çıkarır gibiyim bu tarzı ha gayret az daha konuş.Uzaylılıktan sazanlığamı terfi ettin?
Benim cinsel hayatımı anlamak zorunda mısın? Mahrem denen bir şey var benim hayatımda senin hayatında yok bellikiSizin cinsellik hayatınızı anlamak hiç zor değil yılda max 2 tek paçada pijama seviştiğiniz o kadar belli ki
Bu kadar zor çıkarman hiç normal değilBiraz çıkarır gibiyim bu tarzı ha gayret az daha konuş.
Cinsellik için ve eşi kanser olduğu için kocasına tekme atan kadınlar derneği olarak ne zaman susarsınz acaba?Biraz çıkarır gibiyim bu tarzı ha gayret az daha konuş.
Gayette yazdın hatta dedin ki kocam benimle cinsellik yaşamasaydı onu kapının önüne koyardım ve gider başka bir adamla birlikte olurdum benim kocam kanser olsaydı ondan ayrılırdım dedin aynen böyle yazdın çik oku yazdıklarınıBen buraya daha yeni üye oldum ve kimseye yazmadım kötü yazmam da ..Hem sana ne kıme yazarsam sana ne?? BURASI OYUNCAK BIR YER DEGİL KAFANA GÖRE UYELIK FALAN ALAMAZSIN..Ve bana yazma..ı sen SUS
Yüz liraydı ve geliri hayır işine gidiyodu, bi tane
Senin eşin kanserdir terbiyesiz ne biçim konuşuyorsun ya sen ??Def ol git burdan p*ç kadin ..Benim eşime o dilini uzatma hayvanCinsellik için ve eşi kanser olduğu için kocasına tekme atan kadınlar derneği olarak ne zaman susarsınz acaba?
Nereye yazdım ekran görüntüsü isterim yoksa hakkında hakaret davasi açarım sürüm sürüm süründürürum seniGayette yazdın hatta dedin ki kocam benimle cinsellik yaşamasaydı onu kapının önüne koyardım ve gider başka bir adamla birlikte olurdum benim kocam kanser olsaydı ondan ayrılırdım dedin aynen böyle yazdın çik oku yazdıklarını
Tamam canım aç Ama lafının arkasında dur çünkü Benim avukatım da boş adam değildir Eğer sen açmazsan bile ben açacağım çünküNereye yazdım ekran görüntüsü isterim yoksa hakkında hakaret davasi açarım sürüm sürüm süründürürum seni
34 yaşındasınız millete abla diyonuz. Dediğiniz kadın 28 bu arada.Neyse yemek yapacağım ben şimdi siz azgın ablalarımdan biraz müsade isteyeceğim Siz yazınca ben de otomatik olarak okumak istiyorum psikolojim bozuluyor Bana 1 saat müsade ederseniz 1 saat sonra devam edelim ateşli sohbetimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?