- 20 Kasım 2025
- 176
- -104
- 11
- 34
- Konu Sahibi Neolacaksimdibuis
-
Ben sana saldırmadım çık yukarı yazışmaları oku sen bana saldırıyorsun Beni tahrik etmeye çalışıyorsun yatak odama kadar konuşmaya çalışıyorsun ve benim cinsel hayatım şöyle güzel böyle güzel diye abuk subuk şeyler yazıyorsun ben de sana senin dilinden cevap vermeye çalışıyorum hatta dedim ki ben yeni evliyim bilmiyor olabilirim dedim hala insanları da bana saldırması için gazlamaya çalışıyorsun işin sonunda ne oldu küfür ettin rahat mı ettin şu anda seninle daha fazla tartışmayacağım.Ben seninle tartışmak icin yazmadım konu sahibine fikrim yazdim..Sen bana saldırdın ben sessiz kalamam neden kalayım hemfikir olmaya biliriz ama kaç defa dedim bana yazma dıye
Sakin olun yahu,ne davası ne küfürü kapatın konuyu bitsin gitsin ne gerek var bunlara herkesin fikri farklı olabilir birbirnizi kışkırtmayın,durduk yere gerilmeyin akşam akşam.Ben ona burda hic ağzımı açmadım yazma dedikçe yazıyor bı de benim özelime niye geliyor? Gelmesin herkese saldıran o
Tamam teşekkür ederimSakin olun yahu,ne davası ne küfürü kapatın konuyu bitsin gitsin ne gerek var bunlara herkesin fikri farklı olabilir birbirnizi kışkırtmayın,durduk yere gerilmeyin akşam akşam.
Ben ne zaman senin eşin hasta muamelesi yaptım ya sen iyi misin Bak bunu yapıyorsun işte demin beri söylemediğim şeyleri söyle insanları gazlamaya çalışıyorsun bak herkes sustu bence sen de çok fazla konuşmamaya çalış Kaos yaparak zevk almaya çalıştığını bana yazan iki kişi oldu bulaşma dediler benim söylemediğim şeyleri ben söylemişim gibi yazıyorsun burada ya ne olursa olsun sen benim anneme küfür ettin konu kapandı herkes sustu bence sen de susSende benime eşime hasta muamelesi yapamazsın! Yazma dedikçe yazıyorsun ne hakla?
Ya ben senin eşine ne zaman kanser dedim sen iyi misin ya ya sen şizofreni hastasımısın ben konu sahibinin eşi kanser dedim Sen varya çok akıllı bir kadınsın köylü kurnazısın sen konu sahibinin eşi kansermiş kemoterapi görüyor mus dedim senin kocana ne zaman kanser dedim ya bana söylesene ekran görüntüsü atSen bana yazdın kaç kere dedim bana yazma diye izin almadan benim özelime yazan da sensin benim de bı gururum var sen benim eşime kanser diyemezsin Herkese dedin sadece bana degil
Senin yetiştirdiğin çocuklara acıdım şu anBen 40 ondan sonra insan hiçbir işe yaramaz diye bir şey söylemedim konuyu çarpıtmayın Ama 40 yaşından sonra da çoluk çocuk bırakılıp kendini düdükletecek adam bulmaya çalışmak saçma geliyor bana size normal geliyor olabilir herkesin hayat tarzı farklı demekki Evet eşimle cinsel hayatımız bittiyse bunun için çabalarım elimden ne gelirse yapmaya çalışırım ve eşim hastaysa onun tedavisi için yanında olur ona destek olurum aman bu yaşından sonra gideyim Eğleneyim diyip kocamı bırakmam yani evet boşanıp hayat kuran insanlar var ama boşanmanın da bir sebebi olur mesela aldatılıyor ya da şiddet görür boşanır ama kocam beni düdüklemiyor diye boşanmak saçma geliyor bana sizin anladığınız dilden konuşayım madem ben de
O zaman bu ne??Cinsellik için ve eşi kanser olduğu için kocasına tekme atan kadınlar derneği olarak ne zaman susarsınz acaba?
Kadının kocası kansermiş konuyu açan kadının kocası kansermiş kemoterapi görüyormus Sizde diyorsunuz ki boşa kanSerse hasta insan çekilir mi diyorsunuzO zaman bu ne??
Bak burada yazmışsın koçanı boşa hasta çekilir mi diyeSenin içindekileri kimse bilmez canim.
Kocan olsa bile (
Sende istemiyorum artık diyorsun .
Bence bi silkelen kendine gel ben ne istiyorum diye kendine sor .
Böyle hayat geçmez ki..bunu hastalığı da var biliyorsundur Cınsellık önemli bence ..
Herşey gönlünce olur umarim
Senin yetiştirdiğin çocuklara acıdım şu an
Hele bir kız evladın varsa kaderi şimdiden çizilmiş… Çok yazık.
Sen derneği diyorsun ama konu sahibinin konusu çoktan kapandı sen bize saldırmaya başladınKadının kocası kansermiş konuyu açan kadının kocası kansermiş kemoterapi görüyormus Sizde diyorsunuz ki boşa kanSerse hasta insan çekilir mi diyorsunuz
Ya ben kimseye saldırmadım ya sen gerçekten hastasın siz bana yazıyorsunuz ben cevap veriyorum Ben kimsenin yorumuna cevap vermiyorum siz benim yorumuma cevap veriyorsunuz ayrıca kimsenin bana saldırdı yok sadece sen yazıyorsun şu andaSen derneği diyorsun ama konu sahibinin konusu çoktan kapandı sen bize saldırmaya başladın
Ben bir şey söyliyim mi ben senin erkek olduğuna o kadar eminim ki adım kadar eminim hatta bir araştırılsa senin erkek olduğun çıkacak ortaya:) Sen %100 erkeksin bak bir ihtimal bile demiyorum %100 erkeksin sen çünkü bir kadın kocamla cinsel hayatımız çok iyi vs diye burada böyle kolaylıkla anlatamaz Sen bütün yatak odanı döktün maşallahO zaman bu ne??
Ben o zaman hastalık diye bır kadın bır sure ilişki yapmazsa hertürlu hastalık ýuze çıkıyor onun için çok olmasada ara sıra ilişkiye girmelisiniz dedim kocasınn hastalığını bilmiyordum ki??Bak burada yazmışsın koçanı boşa hasta çekilir mi diye
Ben onu sana dökmedım konu sahibi ıçın dedim çünki boşanmak istemiyor du onun icin güzel bir ilişkisı olsun diyerek yazdım iyi niyetim içın Ben erkek değilim ve ispatlamak zorunda değilim sanaBen bir şey söyliyim mi ben senin erkek olduğuna o kadar eminim ki adım kadar eminim hatta bir araştırılsa senin erkek olduğun çıkacak ortaya:) Sen %100 erkeksin bak bir ihtimal bile demiyorum %100 erkeksin sen çünkü bir kadın kocamla cinsel hayatımız çok iyi vs diye burada böyle kolaylıkla anlatamaz Sen bütün yatak odanı döktün maşallah
Kadının eşi hastaymış kemoterapi görüyormus yazmışlar ya kadın yazmış ya Hayır direk kapının önüne koy dedin arasıra ilişkiye girmelisiniz diye bir şey yazmadın ama köylü kurnaz olduğun için şu anda buraya bu şekilde yazıyorsunBen o zaman hastalık diye bır kadın bır sure ilişki yapmazsa hertürlu hastalık ýuze çıkıyor onun için çok olmasada ara sıra ilişkiye girmelisiniz dedim kocasınn hastalığını bilmiyordum ki??
Sen var ya o kadar akıllı bir çakal’sın ki demin yazdığın küfürleri hakaretleri kim yazdı sen yazmadın mı başkası mı yazdı niye kıvırıyorsun şu andaBen onu sana dökmedım konu sahibi ıçın dedim çünki boşanmak istemiyor du onun icin güzel bir ilişkisı olsun diyerek yazdım iyi niyetim içın Ben erkek değilim ve ispatlamak zorunda değilim sana
Konu sahibi biliyor benim niyetimi haydi eyi akşamlar...Kadının eşi hastaymış kemoterapi görüyormus yazmışlar ya kadın yazmış ya Hayır direk kapının önüne koy dedin arasıra ilişkiye girmelisiniz diye bir şey yazmadın ama köylü kurnaz olduğun için şu anda buraya bu şekilde yazıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?