- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
- Konu Sahibi Elbebekgulbebek63
-
Ayni şekilde ben de 16 sene önce sevgilimlr ayrılmıştık ben seviyordum halbuki..Allah'a havale ettim.yıllar sonra yani bu son 1 sene içerisinde faceye ekledi kabul etmedim yine ekledi,borç para istedi 4 kere ( reddettiğim halde ),evlendiği Eşinden 9 send sonra boşandı iki çocukla..arada bana faceden yazıyordu baktı ki evlendi iyice umudu kesti benden Bıraktı ..demek o ki canım keser döner sap döner ,gün gelir hesap döner merak etme sen.tek isteğim bir gün dönsün bana ve ben onu elimin tersiyle iteyim , öyle de oldu.ve bana para olarak Muhtaç olması çok garip.yine de mutlu olsub isterim çünkü duygum yokkkkkarar mi gerçekten , o aşamaya geldiğini görsem yeter bana, inan derdim asla barışmak degil , sadece şuan ki acımı o da yasasın istiyorum
Acını hafifletmenin en iyi yolu affetmek.Affet bu ona çok yakıştı de,Hayırlısı bu şekildeymiş de,anılardan beynini temizlemeye bak.Dönecek beklentisine de girme beklenti yaralar çünkü. Eşyalarını al sat,yenilerini koy yeni uğraşlar bul kendine Kafanı dağıtacak Şeyler yap.Bol bol dua et en iyi terapi ve Allah'a havale et beddua etme geri Dönüyor çünküarar mi gerçekten , o aşamaya geldiğini görsem yeter bana, inan derdim asla barışmak degil , sadece şuan ki acımı o da yasasın istiyorum
alabileceğin her şeyi al.Dayanamiyorum boşanma asamasindayim beni çok seven eşimin bu hale gelmesi canımı acıtıyor , siz nasıl atlattınız bu süreci , nasıl teselli etmeliyim kendimi .
Eşyalarımı almalı miyim , sonrasında onlari kullanırken aci çeker miyim , lütfen bana bir akıl verin ,
Anne ve bacılarının ağzına bakarak beni yarı yolda bıraktı nasıl bir azap cektirmeliyim onlara fikir verin nolur.
yüzünü bir daha görmem , görmeyeceğim hasret kalacak bana , eşyaları alırsam kullanabilir miyim diye düşündüm , bana eskiyi sürekli hatırlatır mi ?alabileceğin her şeyi al.
maddi olarak verebileceğin kadar zarar ver.
ya da her şeyi yüzüne fırlat. bu da sana sadakam olsun de ve çık git.
Amin inşallah canim , hakkımızda hayırlısı olsun , biz her şeyi birlikte yaptık , tirnaklarimizla kazıya kazıya buraya geldik .5 tüp bebek yaptık, gözümün içine bakardı . Ben en çok acıtan aileme 2 yıldır kafamda bitirdim o kendine bisey yapmasın diye dayandın demiş , evde bir bardak bile kirdigim yoktu , comb et geçirmesin diye dayandın demiş .Ah canım benmde 7 ay oldu boşanalı 4 ay sürdü sadece,hiç bişeyimi kullanmadım neredeyse çeyizlerim hep duruyo bi mağaza ya gidince ev eşyalarına falan bakınca canım çok acıyo..Mobilyaydı falan zaten hiç bişeyi ben seçememiştim.hep onun dediği oldu..hep içimde kaldı.Çok istiyorum yeniden bi yuva kurayım ama çok umutsuzum.21 yaşındayım ama sanki hep böyle kalacakmışım yalnız olacakmışım gibi hissediyorum.Zamanla geçiyo azalıyo ama ara ara yaşadıklarımız aklıma gelince iyi hatrlyorum onu bana yaşattklarını hatrlayınca nefret ediyorum ondan.Allah'a havale ettim.İyiyim yinede Çok Şükür Rabbim'e.Namazım,dualarım çok İyi geliyor.Rabbim bizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın.Özellikle o ve ailesi görsün istiyorum.Onsuz mutlu bi yuva kurduğumu,çok istiyorum.Rabbim nasip etsin.İnşaaalllaahh.Rabbim yardımcımız olsun...
Eşyalarını al. Gerekirse bağışlarsın.Dayanamiyorum boşanma asamasindayim beni çok seven eşimin bu hale gelmesi canımı acıtıyor , siz nasıl atlattınız bu süreci , nasıl teselli etmeliyim kendimi .
Eşyalarımı almalı miyim , sonrasında onlari kullanırken aci çeker miyim , lütfen bana bir akıl verin ,
Anne ve bacılarının ağzına bakarak beni yarı yolda bıraktı nasıl bir azap cektirmeliyim onlara fikir verin nolur.
evet kişiliği gelişmemiş bunu yeni Anladim 3.5 yıldır nasıl anlamadım , nasıl bir ask , sevgi besledim ona .Eşyalarını al. Gerekirse bağışlarsın.
Görümceler ve kv sorunlu değil. Sorun eşiniz. Kişiliği gelişmemiş. Ben bu kişiliği gelişmemişi mi çekeceğim dedim yoluma baktım.
İnşallah canim geçer , yeni bir hayat kurarim onsuz , bize nasıl kıydı aklim onu almıyor ya vallahi almıyor billâhi almıyorcanım hayatta herşey geliyor insanın başına
eşini sevmesen dahi boşanmak bir travmadır
ben de boşandım uzun zaman oldu ve ikinci evliliğimi yaptım
güçlü durmak zorundayız o saatten sonra duygulardan cok mantık devreye girmeli
çünkü bununla sadece sen başedebilirsin
ama inan bana geçiyor ve hayat devam ediyor
zaten kullanma.yüzünü bir daha görmem , görmeyeceğim hasret kalacak bana , eşyaları alırsam kullanabilir miyim diye düşündüm , bana eskiyi sürekli hatırlatır mi ?
Onun dışında her şeyi alacam yarin avukatlarımız konuşacak isteklerimizi bildirecez, kabul etmezse çekişmeliye gidecek
Esyanizi tabii ki alin. Ister kullanirsiniz ister kullanmaz atarsiniz o sizin bileceginiz is. Ben olsam esyaya anlam yuklemem. Es ile bagdastirilacak bir sey yok ki. Bos yere maddi zarara ugramanin anlami yok zaten manevi yonden yeteri kadar yipratici bir surecten gececeksinizEşyalarımı almalı miyim , sonradan bana acı vermez mi her onlara baktığımda, zaman ilac olur mu , hafifler mi yüreğim
Artık sorunun ne olduğunu biliyorsun. Şimdi çözüm bulma zamanı.evet kişiliği gelişmemiş bunu yeni Anladim 3.5 yıldır nasıl anlamadım , nasıl bir ask , sevgi besledim ona .
Nasıl kör yaşadım böyle , nasıl görmedim bir vicdansizla ayni evi paylaştığımı..
Amin inşallah canim , hakkımızda hayırlısı olsun , biz her şeyi birlikte yaptık , tirnaklarimizla kazıya kazıya buraya geldik .5 tüp bebek yaptık, gözümün içine bakardı . Ben en çok acıtan aileme 2 yıldır kafamda bitirdim o kendine bisey yapmasın diye dayandın demiş , evde bir bardak bile kirdigim yoktu , comb et geçirmesin diye dayandın demiş .
Bütün doktorları araştır , nereye istersen gidelim diyordu . Daha şubatta gittik ya tüp bebek yaptık . Nasıl olur ben onu sildim , soğudum , sevmiyorum der birden .
Bu nasıl bir rol yapmadir
Amin.Canım, herşeyim sorunlu geçti.Ben inandım,sevdim.Ama o öyle değilmiş.O hiç çocuk istemedi.Hatta olursa kimseye söylemeden aldıralım derdi.Bazı insanlar öyle iki yüzlüki çok iyi yapıyodu rol.Ne diyim Allah'a havale ettim.Ona karşı hiçbirşey hissetmiyorum artk aslında sadece benim ne kadar canım yandıysa bin misli yansın canı istiyorum.Amin inşallah canim , hakkımızda hayırlısı olsun , biz her şeyi birlikte yaptık , tirnaklarimizla kazıya kazıya buraya geldik .5 tüp bebek yaptık, gözümün içine bakardı . Ben en çok acıtan aileme 2 yıldır kafamda bitirdim o kendine bisey yapmasın diye dayandın demiş , evde bir bardak bile kirdigim yoktu , comb et geçirmesin diye dayandın demiş .
Bütün doktorları araştır , nereye istersen gidelim diyordu . Daha şubatta gittik ya tüp bebek yaptık . Nasıl olur ben onu sildim , soğudum , sevmiyorum der birden .
Bu nasıl bir rol yapmadir
evet galiba evliliğim bitiyor , alıştığım düzenim alt üst olacak ona yanıyorum , eşimle geçirdiğim bize has durumlara üzülüyorum hatırladıkca . Onunla yaptığımız cay , kahve keyiflerini nasıl atlacam,Bir ameliyattan cikinca acimoyor mu caniniz iyilesene kadar. Bosanma da oyle bir sey. ama tipki ameliyat gibi bir sure sonra da iyilesiyorsun. evet duzenin degisiyor, aliskanliklar da var, gelecek kaygisiyla hic bilmedigin hayata merhaba diyorsun. Ameliyatta da masadan kalkacagini biliyor musun? Bu da onun gibi birsey. Ilk zamanlar aci cekiyorsun ama sonra toparlaniyorsun. Hatta bazen yalnizligin tadini bile cikariyorsun. Merak etme ondan ayrildigina uzulmuyorsun, sadece evliliginin bittigine uzuluyorsun. Onsuz da yapabildigini gorunce daha bir keyifleniyorsun. Sirtimdaki kamburu attim diyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?