Boşananlar nasıl ayakta durdunuz

canim bende ayni surecten geciyorum. esimden bosaniyorum, yarin konsoloslukta bosanma kagitlarini imzalicam...cok zor bi surec ama sonrasi daha iyi olacak inaniyorum..ben cok yipranmistim artik... karari verince esyalarin hepsini satisa cikardik. onun da almasina izin vermedim, ben de istemedim zaten.... hersey satilip parasi ikiye bolundu...o da kendine herseyi tekrar almasi gerekti daha cok para kaybetti...bosanirken bankda en az $10,000 param olur diyen adamin simdi $2,500 kredi karti olmus...duyuyorum arkadaslara agliyormus evliligimi ben mahvettim diye..duzenli psikologa gidiyormus...ama su an zerre gozumde yok... daha beter olsun...

Canım en iyi yol senin başarındır başarınla onlara acı çektirebilirsin güçlü olduğunu onlara göster.Bende boşandım boşanma aşamasındayken ilk bir ay komada gibiydim sabahları uyur geceleri tv karşısında olurdum yataktan hiç çıkmaz kimseyle konuşmazdım bir gün dedim ki nereye kadar kalk ve kendine gel dedim ilk işim bi spor salonuna yazılmak oldu sonrasında bana sen kim araba sürmek kim dediler beni hep ezik gibi gördüler bende ehliyet kursuna yazıldım ehliyetimi aldım ve bu böyle devam etti iş buldum iğce unuttum yaşadığımı psikolojim tamamen düzeldi eğerki içinizde bir özlem vs varsa size yaptığı kötü şeyleri hatırlayın ben bana attığı tokatları hatırlıyorum ve iyiki diyorum iyiki bitmiş diyorum Hayat bu herşey gelip geçici geçicek dirayetli olun.... sevgilerle

İnşallah sefil olur , rezil olur , acısı annesinden çıkar inşallah bacılarından , o zaten anne ağzına bakan kalitesiz adam ,
Her şeyi unutmak istiyorum artik , bitsin acılarım

hep mutlu olun , darısı başıma inşallah . Bana evliliğimiz güzel gidiyor , sorun yokmuş gibi yaptı 3.5 yıl meğerse hep benden ayrılmanın derdindeymis ,
Tam üzülünce ya bana gösterdiği davranışlar neydi diye üzülüyorum . Soğudum demiş ama ayni zamanda evimizle ilgili her şeyle ilgileniyordu .
Suraya koltuk alalım şuraya masa diyip alıyordu bu neydi .
Ah ahh keske buna hazır olsaydım , hic değilim hic , meğerse bana acımış sevgi degil acımaymış bunların hepsi

Aynen vicdanını rahatlatmaya çalışmış sen onun bu ikilemlerini hatırla çocuk var mı ?

çocuk yok , vicdanım rahat sadece akil almaz oyunlarına aklım etmiyor . Yani başımdaki adam nasıl bu kadar rol yaptı , canımı acıtan budur

Canım Çokta farlı birşey yaşamamışız seninle bende tıpkı senin gibi beni sevdiğini sanıyordum meğerse adamın hayatında başka bir kadın varmış benimle ailesi istedi diye evlenmiş ama görsen sanki seviyor ben ailemin yanına tatile gittiğimde bu kaza yapıyor o şekilde öğreniyorum senin gibi hayattan soğmuştum ama inanki değmiyor o sana tekrar dönücek affet cart curt diyecek ama sakın yüz verme bi kere affedersin bu bin kez tekrar eder o yüzden hiç umursama yeni uğraşlar bul kendine emin ol yapabilirsin kendine güven sadece

çalışıyorum öğretmenim , 20 güne okul açılır inşallah daha cabuk atlatırım , hemen ev kuracam kendime ayrı eve gececem , kendi hayatını istiyorum , ailem çok iyi ama evim bana ait olmalı artik birlikte olamayız ailemle

Ben de annesi ve kız kardeslerının yuzunden ayrılmıstım eskı esımden
ama sımdı anlıyorum ki asıl sorumlu eşim olacak adammış

ben o olmadan ölürüm yaşayamam sanıyordum
yaşadım ve boşanalı 7 sene oldu
3 senedir de baskası ile evliyim
hepsi gececek, acını yaşa ve bitir biran önce

ona acı çektirme işini boşver, sen kendine bak
bırak o ne yaparsa yapsın sen kendi geleceğini planla.
boşanınca acıdan ölünmüyor , geçiyor ve gidiyor
geçmeyecek sanılıyor ama geçiyor emin ol

benım eskı eşim suanda yan apartmanımda yeni karısı ve cocugu ile yasıyor düşün.

Nasıl ya yan apartmanda yeni eşiyle bu sizi rahatsız etmiyor mu eşinizin tepkisi ne çok merak ettim :)

Nasıl ya yan apartmanda yeni eşiyle bu sizi rahatsız etmiyor mu eşinizin tepkisi ne çok merak ettim :)
valla ben evlendim
eski evimden cok uzaga tasındım
eskiden ( eski eşimle benım aıleler cok yakın mesafede oturuyordu)
ben evlenıp uzaga tasındım,
bir sene falan gecti aradan ,birgün site otoparkından cıkarken ben eski eşimi gördüm , bu defalarca olunca baktım yan apartmandalar.

eşime söylemedim bunu, söylesem ne değişecek ki,evi mi tasıyacagız.
ben ondan önce tasındım , o benı takıp edip benım semtime gelmiş
Kaç ayda bir anca görüyorum.
Biz bosandıktan sonra ikimiz de evlenene kadar hergün görüyordum onu, dediğim gibi ailelerimizin evi çok yakındı.
şuanda görme sıklıgım daha azaldı yani

actigim eski konularimda gerçekçi konuşurdunuz da sinirlenirdim . Bunlar da bisey bilmiyor ; seni sevmiyor, silmiş , istemiyor , soğumuş gibi söylemleriniz oluyordu kızıyordum .
Şimdi anlıyorum beni göremediklerimi görüyordunuz , hepimiz hakli ciktiniz ben çabaladığımla kaldım .
Aslında kişiliksiz olan birlikte yaşadığım adammış , arkamdan ailesiyle benden kurtulma planları yapıyormuş .
Yaşadıklarımızı asla onlara anlatmıyorum diyordu meğerse benden daha fazla biliyorlardı , her adımımızı biliyorlarmış .
Evdeki en ufak meseleyi anlatıyormuş onlara

Eşinize söylememekle çok iyi yapmışsınız gerçekten helal olsun size çok rahat karşılıyorsunuz şöyle bir hayal ettim ben eski eşimle aynı sitede oturcam arada karşılaşcaz falan oooow yok ya ben o kadar rahat olamazdım yani tebrik ederim sizi

onu görünce ne hissettiniz bekarken de evliyken de .
Ben mesela onu severek ayrılıyorum , sonrasında gordugumde nasıl bir his yaşarım

evdeki herseyi ailesine anlattığı için işte ailesi de sizden uzaklaşmış
benim eski eşim de cok anlatırdı
hatta boşanma asamasındayken son medet olarak annesine gtimiştim ağlamıstım
sen de annesın , senın de kızların var
oğlunla konus demıstım
kimbilir neler yapıyorsun da benım oğlumu delirtiyorsun demişti eski kv
şimdi kendime o kadar kızıyorum ki, 4 sene o insanları neden çakmişim ben ya
hiç mi kendime saygım yokmuş,

siz de kendinize saygı duyun ve sakın olgunlasmamıs bır adam ıcın uzulmeyın

aynı sitede değiliz
yanımızdaki sitede
apartmanlarımız yanyana
benim kendi evim , o kiracı gelmiş
20 bloklu sitedeyim.

yeni ev almısım ne yapabilirim ki
birkac ayda bir aynı muhıtte denk gelıyoruz dıye evi mi satalım

eşim eskıden daha sık karsılastıgımızı bılıyordu
hatta uzak olsun dıye buraya tasındık , eskısının de evlenınce bu semti tercih edeceğini nerden bilirdim
rahatlık değil ki bu
benim için nötr bir insan eskisi
düşmanım da değil dostum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…