Boşananlar nasıl ayakta durdunuz

babamla abim hemen sıfır bir ev ve araba alacaklar bana , istediğin şekilde düzenle diyorlar , ben de eşlerinin birazını almak istiyorum simdilik , acaba sonra her baktıkça bana acı verir mi diye düşünüyorum . Hem almak hem almamak istiyorum . Kendi emeğim diye almak onu hatırlatır diye almamak istiyorum

Al eşyaları topla meydana benzin dök yak video çek gönder :))) alıp kullanmak zorunda değilsin ver ihtiyaç sahiplerine halamda almadı ..simde çok pişman adam başkasıyla evlendi halamkn esyalarinda akbaba ailesine verdi adam ..halam keske alıp alsaydım diyor şimdi .

Güçlü olarak.. Elbet bir gün değerini anlar, kaybettiği zaman.
biliyorum anlar perperisan olur ama çok geç olacak . Hem rezil olsun hem olmasın, mutlu olsun istiyorum .
Bize kiydigi icin hayatı daha da beter olacak , evlilik bana göre degil yapamiyorum derdi . Şimdi hic yapamayacak çünkü onu ben ayakta tutuyordum .ben de yokum artik .

anladigim kadariyla esyalar sizin anilarinizi tazeliyecek uzuleceksiniz hassas bir yapiniz da var esyalarinizi alin hic olmazsa ihtiyac sahiblerine verirsiniz.

anladigim kadariyla esyalar sizin anilarinizi tazeliyecek uzuleceksiniz hassas bir yapiniz da var esyalarinizi alin hic olmazsa ihtiyac sahiblerine verirsiniz.
bu kadar hassas , güçsüz olduğumu bilmezdim , çok duygusalmisim, 3 gün aralıksız insan ağlar mi, ağlarmış uykumda bile ağlıyorum , rüyalarım kabuslarımda hep o var , gözümün önünde bana gülümseyen halini görüyorum (

herşey unutuluyor arkadaşım.. ben boşanırken bir yaşında kızımla bu yola çıkmıştım.. ama zaman herşeyin ilaci gerçekten.. eşyalarını da mutlaka al .. kullanmak zorunda değilsin.. satarsın.. parasini kullanmak istemiyorsanda bir fakire hayırda bulunursun.
ben boşandıktan sonra geçmişe dönüp bir an bile bakmadım.. sana tavsiyem öyle yapmaya çalış.. intikam almaya çalışmak bile geçmişte kalmak demektir. Allaha havale et.. olayları ,iyi yada kötü günleri düşündükçe bağlantını koparamazsin. dusunmemeye çalış.. yeni ilgi alanları bul kendine..
ben bosanmamin üzerinden 10 seneye yakin zaman geçmişken yeniden evlendim. ve cok mutluyuz kızımla beraber..
senin icinde umarım gelecek cok daha iyi olur.

İnşallah canim tek tesellim bu , daha da mutlu olmak bunlardan beter bir aileyle karşılaşmam bir daha , size de mutluluklar

arar mi gerçekten , o aşamaya geldiğini görsem yeter bana, inan derdim asla barışmak degil , sadece şuan ki acımı o da yasasın istiyorum
Arasa ne aramasa ne herkes ektiğini bicecek sende bunu hayattayken gorucen hiç merak etme o zaman sen mutlu o mutsuz olucak hakkında herşeyin hayırlısı seni boşayan adamın iyi kemikleri kırılsın der annem bu gibi durumlar için ailen hakkı o bakımdan kötü davranışlarını hatırla kendini soğut ondan

sagolun düşünceleriniz icin , hakettiğini çeksin ben de duyayim yeter bana , eşyaları da alır satarım yada kırarım ona bırakmam belli başlı eşyalar kalsin ona beni hatirlatsin,
Onu adam ettim adam , bu cümleyi kullanırdı kadınlar ne demek istediklerini anlamazdım ama onu bastan aşağı adam edip toplum içine çıkardım takrar geri dönsün beter hayatına .
10 yıl çalışıp sadece 12 binlik bir arabası vardi annesi onu böyle sömürüyordu devam etsin , onun derdi buydu zaten . Ben ona 3.5 yılda araba, ev , sahibi yaptim çalışarak ve tutumlu halimle şimdi hepsini alacam ondan sıfırdan başlayacak

• Onlara en buyuk ceza yokluğundur emin ol.. kendini kurtar. İnsanlar değişir. Seven nefret eder nefret eden sever. Üzülme. Kendin için birşeyler yaptığında mutlu olacaksın emin ol..
o kadın oğlunun hayatini mahfetti ya oğlu da basireti bağlanmış gibi onlara boyun eğdi ya , çok ceksinler istiyorum her durumda ben akıllarına geleyim istiyorum,
Eşim her adımda beni hatırlayıp kafasını taslara bitsin istiyorum , haberini almak istiyorum , ben artik başka şehirdeyim kendi düzenimi zaten kuracam bu benim için olumlu tarafı , karşılaşma imkanımız yok en azından

Zamanla alırsın haberlerini. Ama sabretmek zorundasın. Ahın kalmaz üzme kendni

Kendi emeginiz neden almayasiniz en tabii hakkiniz. Alin kimseye birakmayin, elalem gelir uzerinde oturur beles mal diye. O zaman pisman olursunuz almadiginiza

Kendi emeginiz neden almayasiniz en tabii hakkiniz. Alin kimseye birakmayin, elalem gelir uzerinde oturur beles mal diye. O zaman pisman olursunuz almadiginiza
almaya karar verdim canim çok teşekkürler , iyi niyetten hep onlara yaklaştım şimdi içimdekileri niye söylemedim bir gün diye üzülüyorum , eşyalar ev için üzülmeyeceğim hic birini bırakmayarak .

Zamanla geçiyor inan bana. Ona ait kişisel hiçbir eşyayı tutma. Ama ev eşyalarını kullan. Eşyalara anlam yükleme. İntikam gütme. Ben de çok kızgındım, kırgındım. Keşke ölseydi bile demiştim. Geçiş süreci bu, normal.

atlatabilir miyim , normal hayatıma tekrar dönebilir miyim ? Hayatım bitmiş gibi hissediyorum , bir daha nefes alamam gibi hissediyorum

Acı çektirmek istiyorsanız kuyruğu dik tutup mutlu olacaksınız.
Eğlenecek, güleceksiniz, kimseyi umursamayacaksınız.
Hem çok çabuk atlatır hem de intikamınızı en masum yoldan alırsınız.
Göreceksiniz sizi çok seven bir insanla yine karşılaşacaksınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…