- 26 Kasım 2014
- 100
- 27
- 38
- 31
- Konu Sahibi o simdi anne
-
Ilk gece hamile kaldm daha 19 yasindayim ve esim otuz yasinda vocuk cok istiyodu korunmama izin vermediMadem baştan beri böyleymiş neden çocuk yaptın
mahkeme asla vermez o kadarcık çocuğu babaya
ama sizin özel bir durumunuz mu var da babasının bebeği alma durumu var diyorsunuz?
Kaynanamla altli ustlu oturuyoduk ne yapsam ne yesem ne giysem herseyi bilmeleri gerekiyodu hatta esim onlar gormesin diye beni disari bile cikarmiyodu kapatma hayati uasatiyodu resmen ayrica iki gorumcede var sitede hepsi birlesip bana ve aileme laf sokuyolardi ben cevap bile veremiyodum esimle bu yuzden hic kavga etmedim ama beni isterken guzelligime boyuma posuma sarisinligima hayran kaldilar ama evlendikten sonra o guzellik bile gkabahat oldu off kizlar icim cooooook dolu anlat anlat bitmez
Yaşınız küçük sanırım. Daha 1 yıllık evlisiniz ve 4 aylık da kızınız var. Nasıl bir mantıkla böyle kararlar alındığını anlamam mümkün degil.Kaynanamla altli ustlu oturuyoduk ne yapsam ne yesem ne giysem herseyi bilmeleri gerekiyodu hatta esim onlar gormesin diye beni disari bile cikarmiyodu kapatma hayati uasatiyodu resmen ayrica iki gorumcede var sitede hepsi birlesip bana ve aileme laf sokuyolardi ben cevap bile veremiyodum esimle bu yuzden hic kavga etmedim ama beni isterken guzelligime boyuma posuma sarisinligima hayran kaldilar ama evlendikten sonra o guzellik bile gkabahat oldu off kizlar icim cooooook dolu anlat anlat bitmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?