bosancam cok karasizim yardim

ne yapmaliyim

• ne yapmaliyim

OY: 11 78,6%
  • bosanan anneler

OY: 3 21,4%

• Ankete Katılan
    14

o simdi anne

minik kusum elosum
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2014
100
27
38
31
Slm arkadaslar acil yardim lutfen bir yillik evliyim dort aylik kizim var esimle ilk haftalardan beri anlasamiyoruz paragoz bencil cimri ilgisiz ve cok kinci biri bir aydir annemlerdeym bir defa bile aramadi ne beni nede kizini sordu bosanmayi dusunuyoruz ikimizde ne yapmaliyim annem bosanmam icin cok baski yapio cok zor durumdayim yardim edin

Son düzenleme:
Tam olarak detaylandırmamışsınız. Bir yıllık evlisiniz, evliliğinizin ilk günlerinde hamile kalmışsınız. Evliliğe alışmadan, eşinize alışmadan birden olmuş. Doğal olarak bu süreçte ne sex hayatınız yeni evliler gibi olabilmiştir, ne istediğiniz gibi gezmeler, eğlenmeler, evin ve evliliğin tadını çıkarmalar...Hamilelik başlı başına stres kaynağı, bebeği kucağa almak zaten başka bir dünya. Bu arada yeni bir evlilik biraz harcanmış gibi.

Ben detayları bilmiyorum ama sanki bebeği biraz daha büyütüp sonra baş başa bir tatile mi gitseniz, birbirinize mi yaklaşıp yakınlaşsanız? Aile terapistine mi gitseniz?

Yeni evlisiniz, ortada bir bebek var, ben boşan demem.

Ayrıca bir de karşı tarafı dinlemek lazım. Burada bir konu vardı, konu sahibi eşinden şiddet gördüğünü anlatıyordu, ama kendisi televizyonun kablosunu kesmeye çalışmış, eşinin üzerine bıçakla yürümüştü. Belki siz de hamilelikte çok bunalmış, yorulmuş, lohusa depresyonuna girmiş olabilir misiniz? İkiniz için de biraz dinlenmek, tatil yapmak bilmem işe yarar mı ?

Umarım hayırlısı olur.

Kaynanamla altli ustlu oturuyoduk ne yapsam ne yesem ne giysem herseyi bilmeleri gerekiyodu hatta esim onlar gormesin diye beni disari bile cikarmiyodu kapatma hayati uasatiyodu resmen ayrica iki gorumcede var sitede hepsi birlesip bana ve aileme laf sokuyolardi ben cevap bile veremiyodum esimle bu yuzden hic kavga etmedim ama beni isterken guzelligime boyuma posuma sarisinligima hayran kaldilar ama evlendikten sonra o guzellik bile gkabahat oldu off kizlar icim cooooook dolu anlat anlat bitmez

adamın yapısını bıldıgın halde nıye cocuk yaptın demiıcem saçma buluyorum bu tarz yorumları sanki mesele buymuş gibi.. geri yollıycak halimiz yok sonuçta cocuklarımızı olmuş artık
. Evladını senden almasına ımkan yok ve avantajın buyuk henuz bebegın bu durumları hıssetmeden kurtulucaksın. Boşan aynı şekil bende de var benim annem şakasına boşan desin bir saniye durmam!!1

Çocuğu verme durumunuz neden var peki?

Yaşınız küçük sanırım. Daha 1 yıllık evlisiniz ve 4 aylık da kızınız var. Nasıl bir mantıkla böyle kararlar alındığını anlamam mümkün degil.
Kızınızı siz vermedikten sonra babaya bırakmazlar, sanki anneniz öyle istiyormuş gibi yazmışsınız.
Yaşınız kaç, çok merak ettim.

Oylamadaki seceneklerde bir hata var sanirim.
Evlenmeden once hic bir huyunu fark etmediniz mi,yoksa evlenince duzelir mi dediniz? Hemen cocuk yapmakta hatalisiniz. Ve ikinci secenegimde hakliysam,(evlenince duzelecegini sandiysaniz)yine hatalisiniz.

Eğer profilinde yazdigi gibiyse benden küçüksün ve mutsuz olduğun bir durum içerisindesin. Sürdürüp surdurmemek senin elinde, ayrıca çocuğun çok küçük zaten babasının da bu bencillikle bu kadar küçük çocuğu alcagini sanmıyorum ki hic bir mahkeme hic bir vicdan bir bebeği anasından ayiramaz... İyi düşün mutsuz olmak zorunda değilsin secim senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…