bosancam cok karasizim yardim

ne yapmaliyim

• ne yapmaliyim

OY: 11 78,6%
  • bosanan anneler

OY: 3 21,4%

• Ankete Katılan
    14
Su anlattıgın adamla evlı kal dıyen olur mu bılmem de yavrundan nasıl ayrılacaksın?ona nasıl yapaxaksın bunu?yenı bebek annede kalır neye gore esının alabılecegını dusunuyorsun sen?

Mesele birazcık da bu bence. Ben bunu söylememeye çalışsam da söyleyenleri anlayabiliyorum. Dünyaya bir çocuk getirirken azıcık o çocuğu da düşünmek, o çocuğa huzurlu bir ortam verip veremeyeceğimizi tartmak gerekir. İlk günlerden kötü giden bir evlilikte durup düşünüp, stabiliteyi sağlamadan öocuk yapmak en çok o çocuğa haksızlık. Boşanma olmasa bile hamilelik dönemindeki stresler kavgalar gürültüler yeter o çocuğa. Ve bu başlı başına bir mesele.

Ilk gece hamile kaldm daha 19 yasindayim ve esim otuz yasinda vocuk cok istiyodu korunmama izin vermedi
Nasıl becerdın ılk gece hamıle kalmayı.en azından o gece kaldıgını nereden bılıyorsun?dedıklerının hepsını yasamıs bırı olarak ılk.gece hamıle kalmak aslanın mıdesınden yemek almak gıbı.

amenna arkadaşım bu konuda hemfikirim seninle tabiki. Aynı hatayı bende yaptım cahilce. Ama demek istediğim şey şimdi arkadaş sorununu yazmış. çözüm için bişeyler söylenilmesinden yanayım. yanı bu adamdan nasıl cocuk yaptın dememizin ona bir faydası olmaz. yoksa tabıkı aynı fıkırdeyım

canım ayrılırsan bebeği verme ihtimalinden söz ettin bu aile yüzündenmi acaba sakın verme daha dört aylık babaya vermezler zaten

eşinizle başbaşa konusun
aranıza lalarınıza kimseyi almayın katmayın
sadece düşünün biz neden böyle olduk
niye böyleyiz nasıl düzeliriz
diye iyice düşünün
eger görüşüp anlasırsanız
sonuda gelir zaten..
çünkü çocuk var ayrılın demem
ama baktınız olmuyor mecbur bosan o zaman
neden annendesin ki ne yaptıda gittin
tamam cimri bencil ilgisizmiş ama bunlar anne evine gitmeye sebeb değil

Konu sahibi neden cvp yok.. 4 aylık bebek annede kalır.. Sen vermek istessen hi bi güç senden alamaz onu.. Yoksa ailenmi istemiyo.. Olamaz dimi böyle bişi..

Evliliği laylaylom görüp bi halt ediyosunız.. Sonra cocuk nolcak diyip bi halt daha yiyosumuz.. Ne sana ne eşine üzülüyorum.. O bebege yazıl degilmi...
Korunmama izin vermiyodu diyosun.. Cocuk istiyodu.. Ser... Siz madem cocuk istiyosun bir ay olmus aramaz mı insan yawrusunu..öle admlar varki cocuu için ne hatunlara. Katlanıyo.. Bi tutarsızlık var..
Sacmalık.... Sende pek istemiyosun gibime geliyo cocugu..
Allahım herseyin eb yisini sen bilirsin.. Birbirini seven ama senelerce cocuk için ugrasan ailelere böle bir konu var desem acaba ?????
Af af af
....

Çocuğu verme durumunuz neden var peki?
Babam vermek istiyo bizim buralarda genelde basaninca annenin onu acilsin doye cocuk k babaya veriliyo

Bebek 4 aylık baba tarafına verilme ihtimali yok bunu söyleyeyim de ... Boşanma konusuna bir şey diyemem hayat sizin,gelecek sizin... Siz daha iyi bilirsiniz.

9 yaşına kadar annesinden başkasına gitmez çocukta tuzak filan mı kuracaklarda sizi kötü kadın olarak hakime kanıtlayıp alacaklar çocuğu?

Babam vermek istiyo bizim buralarda genelde basaninca annenin onu acilsin doye cocuk k babaya veriliyo
o kadar sinirlendim ki şu anda
o bebeğin günahı ne?
kendinizden 11 yaş büyük biriyle kayınvalidenizin evinde yaşamayı kabul ediyorsunuz, hemen çocuk yapıyorsunuz
sonrada önünüzü kapatan bebek oluyor öyle mi
siz o bebeğin önünü kapatmışsınız yazık

Ohaaaaaaaaa
Senin önün acılsın diye o bebekten vazmıgeciyo ailen... Yemin ederim bu düşünce CAHİLİYE DEVRİNDEKİ gibi bi düşünce..
Sen ne diyosun bu duruma.. Sizin orası neresi... Hangi memleket orası dünyalımısınız siz...

Kızlar hatalı laf ettıysen özürdilerim sizlerden )))!!!
Bu ne biçim i anlayıs...
Ben kızmı annemlere zor bırakıyorun oda hast işim olursa hava soguk olursaeve gidene kadar ömrümden ömür gidiyo.. Ya cok söylencek laf var ama...

iyi hos soyluyosunda cnm benim hamileligi dusunecek vaktim olmadi cunku ilk gece hamile kaldm demekki yavrumun kismeti varmis bu dunyada esim ve ailesi nisanliyken bana cok oyilerdi herhafta evimize gelir araya sogukluk katmazlardi esim ama evlendigim ilk gunden hatta kina gecesi yuzlerini gosterdiler kiz kardesim ve teyzem down sendromu bunlar onlari gorunce artik ozurlu cucuk doguracam kaygisina girdiler hatta gorumcem carsaf bakmaya geldiginde olurda hamile kalitsan ve engelli olursa aldir dedi kizim uc aylik olunca ikili yest yaptik ve 104 ye ihtimal cikti kaynanam o aksam gelip eseme benim onumde borinci boyle oldu aldiririz ikinciside boyle olursa bosa oglum dedi aslinda sorunlarin baslica nedeni bu

9 yaşına kadar annesinden başkasına gitmez çocukta tuzak filan mı kuracaklarda sizi kötü kadın olarak hakime kanıtlayıp alacaklar çocuğu?

Nerede yaşıyorsunuz siz ya 4 aylık bebek anneden alınır mı? sebebe bak kadının önü açılsın diye yuhhh

Yazık yazık yazık.... Bu nasıl bir anlayıs...
İlgisiz pinti bilmem ne kendi anlasamıyo ama 4 aylık bebegi babaya vermeyi düşünüyo..
Gerçi konu sahibinin ailesi ile yasamaktansa öle bi babayla yasamayı tercih ederim..düşünceye bak.. Zihniyete bak..

Valla bilmem kardeşim.. Bak kardeşim yaaındasın.. Sen onu bunu boswer bebegini babaya vermek istiyımusn...

Olayları anladım da, şimdi anneniz neden boşanmanızı istiyor? siz ne istiyorsunuz? Çocuğunuz sağlıklı değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…