- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi o simdi anne
-
Hay yasa ya, ben de cok sinirlendim bisey yazamiyorum. Bebege cok acidim, bencil insanlara yaziklar olsun!o kadar sinirlendim ki şu anda
o bebeğin günahı ne?
kendinizden 11 yaş büyük biriyle kayınvalidenizin evinde yaşamayı kabul ediyorsunuz, hemen çocuk yapıyorsunuz
sonrada önünüzü kapatan bebek oluyor öyle mi
siz o bebeğin önünü kapatmışsınız yazık
Evet maalesef boyle bi dusunce var buralarda kiz cocuklari evlenmek icin dogmuslar ya ama babam son konusmamizda ben kiyamam bu cocuga verirsem olur dedi vicdanim elvermez galiba vermiycek ama bilmoyorum guvenemiyorum diyarbakirda yasiyorumOhaaaaaaaaa
Senin önün acılsın diye o bebekten vazmıgeciyo ailen... Yemin ederim bu düşünce CAHİLİYE DEVRİNDEKİ gibi bi düşünce..
Sen ne diyosun bu duruma.. Sizin orası neresi... Hangi memleket orası dünyalımısınız siz...
Kızlar hatalı laf ettıysen özürdilerim sizlerden )))!!!
Bu ne biçim i anlayıs...
Ben kızmı annemlere zor bırakıyorun oda hast işim olursa hava soguk olursaeve gidene kadar ömrümden ömür gidiyo.. Ya cok söylencek laf var ama...
çocuğunuzu engelli doğarsa aldırmanızı istediler diye kayınvalide suçlu, boşanınca babasına ver önün açılsın diyen baba masumiyi hos soyluyosunda cnm benim hamileligi dusunecek vaktim olmadi cunku ilk gece hamile kaldm demekki yavrumun kismeti varmis bu dunyada esim ve ailesi nisanliyken bana cok oyilerdi herhafta evimize gelir araya sogukluk katmazlardi esim ama evlendigim ilk gunden hatta kina gecesi yuzlerini gosterdiler kiz kardesim ve teyzem down sendromu bunlar onlari gorunce artik ozurlu cucuk doguracam kaygisina girdiler hatta gorumcem carsaf bakmaya geldiginde olurda hamile kalitsan ve engelli olursa aldir dedi kizim uc aylik olunca ikili yest yaptik ve 104 ye ihtimal cikti kaynanam o aksam gelip eseme benim onumde borinci boyle oldu aldiririz ikinciside boyle olursa bosa oglum dedi aslinda sorunlarin baslica nedeni bu
Kizim nur topu gibi ondan da hic pisman degilim iyiki var elosum o olmasaydi yasayamazdim zatenOlayları anladım da, şimdi anneniz neden boşanmanızı istiyor? siz ne istiyorsunuz? Çocuğunuz sağlıklı değil mi?
Cnm kusura bakma senle ayni yerde dogmadim diyarbakirda yasiyorumilk gece çarşaf isteyen görümce, kızının önü açılsın diye torununu veren dede...nerde yaşıyosunuz böyle ya?
Babam vermek istiyo bizim buralarda genelde basaninca annenin onu acilsin doye cocuk k babaya veriliyo
Ne? Annenin önü mü açılacakmış?Babam vermek istiyo bizim buralarda genelde basaninca annenin onu acilsin doye cocuk k babaya veriliyo
O bebek üzerinde senin hiç söz hakkın yok mu? Baban verelim dese verecek misin yani?Evet maalesef boyle bi dusunce var buralarda kiz cocuklari evlenmek icin dogmuslar ya ama babam son konusmamizda ben kiyamam bu cocuga verirsem olur dedi vicdanim elvermez galiba vermiycek ama bilmoyorum guvenemiyorum diyarbakirda yasiyorum
Sakin bebeginden vazgecme, babanin soyledigi seye sastim kaldim. Daha sen bosanmadan yeni evliliginin planlarini yapiyor. Bi nefes alamadan tekrar evleneceksin gibi. Yeni bir hata yapmazsin insallah.Kizim nur topu gibi ondan da hic pisman degilim iyiki var elosum o olmasaydi yasayamazdim zaten
iyi hos soyluyosunda cnm benim hamileligi dusunecek vaktim olmadi cunku ilk gece hamile kaldm demekki yavrumun kismeti varmis bu dunyada esim ve ailesi nisanliyken bana cok oyilerdi herhafta evimize gelir araya sogukluk katmazlardi esim ama evlendigim ilk gunden hatta kina gecesi yuzlerini gosterdiler kiz kardesim ve teyzem down sendromu bunlar onlari gorunce artik ozurlu cucuk doguracam kaygisina girdiler hatta gorumcem carsaf bakmaya geldiginde olurda hamile kalitsan ve engelli olursa aldir dedi kizim uc aylik olunca ikili yest yaptik ve 104 ye ihtimal cikti kaynanam o aksam gelip eseme benim onumde borinci boyle oldu aldiririz ikinciside boyle olursa bosa oglum dedi aslinda sorunlarin baslica nedeni bu
Annenin önü açılsın nedir ya? Resmen bebekten kurtulmak Allah sizi bildiği gibi yapsın dicem zaten yapmış.Babam vermek istiyo bizim buralarda genelde basaninca annenin onu acilsin doye cocuk k babaya veriliyo
Cnm kusura bakma senle ayni yerde dogmadim diyarbakirda yasiyorum
Kizim nur topu gibi ondan da hic pisman degilim iyiki var elosum o olmasaydi yasayamazdim zaten
yoo özürlü falan değilmişBen anlayamadım çocuğunuz özürlü mü ?
Boyle bi ihtal yok onlarda kalsn der buyuk ihtimal cunku bakacak kimse yok hem ben babama da dedim kizimi istemiyosan beni de isteme babam o kaddar gaddar biri de degil sanirim vermez ama sorum degil di size9 yaşına kadar annesinden başkasına gitmez çocukta tuzak filan mı kuracaklarda sizi kötü kadın olarak hakime kanıtlayıp alacaklar çocuğu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?