bosancam cok karasizim yardim

ne yapmaliyim

• ne yapmaliyim

OY: 11 78,6%
  • bosanan anneler

OY: 3 21,4%

• Ankete Katılan
    14
Hay yasa ya, ben de cok sinirlendim bisey yazamiyorum. Bebege cok acidim, bencil insanlara yaziklar olsun!

Evet maalesef boyle bi dusunce var buralarda kiz cocuklari evlenmek icin dogmuslar ya ama babam son konusmamizda ben kiyamam bu cocuga verirsem olur dedi vicdanim elvermez galiba vermiycek ama bilmoyorum guvenemiyorum diyarbakirda yasiyorum

çocuğunuzu engelli doğarsa aldırmanızı istediler diye kayınvalide suçlu, boşanınca babasına ver önün açılsın diyen baba masum

Babam vermek istiyo bizim buralarda genelde basaninca annenin onu acilsin doye cocuk k babaya veriliyo

Önün açılsın diye yani sirf başka bir erkeğin pisligini cekeceksin diye evladindan mi vazgececeksin?
Rabbim kimseyi bu duruma dusurmesin ama eğer evladindan ayrilacak bir durumun varsa kocandan ayrilma ve anlaşma yoluna git. Yazik günah ya..

Babam vermek istiyo bizim buralarda genelde basaninca annenin onu acilsin doye cocuk k babaya veriliyo
Ne? Annenin önü mü açılacakmış?
Bir yaşıma daha girdim, tövbe ya!
Boşanmışım yuvam yıkılmış, bir de önü arkayı mı düşüneceğim? Kapansın önüm, bahtım kararsın, bebeğimi yine bırakmam. Ne vicdansız babanız var ya.

Evet maalesef boyle bi dusunce var buralarda kiz cocuklari evlenmek icin dogmuslar ya ama babam son konusmamizda ben kiyamam bu cocuga verirsem olur dedi vicdanim elvermez galiba vermiycek ama bilmoyorum guvenemiyorum diyarbakirda yasiyorum
O bebek üzerinde senin hiç söz hakkın yok mu? Baban verelim dese verecek misin yani?

Kizim nur topu gibi ondan da hic pisman degilim iyiki var elosum o olmasaydi yasayamazdim zaten
Sakin bebeginden vazgecme, babanin soyledigi seye sastim kaldim. Daha sen bosanmadan yeni evliliginin planlarini yapiyor. Bi nefes alamadan tekrar evleneceksin gibi. Yeni bir hata yapmazsin insallah.

Son sayfayi okuyana kadar bosa endiseleniyor,kimse bebegini alamaz bos yere korkmasin,cocugumu alirlar korkusuyla o ilgisiz adami bir omur cekme yazacaktim ki,ailenden dolayi cocugu vermek zorunda kalacagiini anladim.bu nasil babaliktir,nasil bi vicdandir anlamadim.babanin cahilligine veriyorum,bu ailenin fikri tabi.onemli olan senin bu konuda ne dusundugun. Onunde uc secenek var.
1- ailen cocugu verdirecek diye,cocugundan ayrilmamak icin,istemedigin bi evlilik surdureceksin.
2-ailenin aklina uyup bosanip cocugunu verip,sozde onun acik yolun acik,ayagnda bag olmadan yoluna devam edeceksin.ailenin tabiriyle bunu soyluyorum.
3- Bosanip,cocugunu alip ailendende uzakta kendi sartlarin dahilinde kendine cocugunla beraber yeni bi hayat kuracaksin.
Hangisi?

Hadi teyzenizi daha önce görmediler, kız kardeşinizi de mi ilk defa kınada gördüler. Allah akıl fikir versin ne diyim.

Cnm kusura bakma senle ayni yerde dogmadim diyarbakirda yasiyorum

yanlış anlamayın lütfen lafım size değil bu zihniyete. yazık değil mi size de, minicik bebeğinize de?

eşinizle anlaşma yoluna gitme ihtimaliniz yok mu? daha çok yeni evlisiniz birbirinizi tanımaya çabalasanız biraz daha bebeğiniz için devam etseniz

Kizim nur topu gibi ondan da hic pisman degilim iyiki var elosum o olmasaydi yasayamazdim zaten

Allah analı babalı büyütsün ama eşinizle hiç mi konuşmuyorsunuz? Hiç olmadı çağırın konuşun, ayrılma fikrinden de memnunsanız kimseye bir şey demek düşmez ama başka bir yere gidip en azından elalemin lafıyla, sözüyle uğraşmadan belki biraz rahata erebilirsiniz, karı-koca ve bebek?

9 yaşına kadar annesinden başkasına gitmez çocukta tuzak filan mı kuracaklarda sizi kötü kadın olarak hakime kanıtlayıp alacaklar çocuğu?
Boyle bi ihtal yok onlarda kalsn der buyuk ihtimal cunku bakacak kimse yok hem ben babama da dedim kizimi istemiyosan beni de isteme babam o kaddar gaddar biri de degil sanirim vermez ama sorum degil di size

Size bir şey diyeyim mi o zaman?
Kayınvalideniz vicdansız, engelli ihtimali olan, kesinliği bile olmayan bir bebeği öldürmeye kalkmış birisi, şimdi sırf kız diye bebeğe neler eder haberiniz var mı? Hazır ufak diyip, ümüğüne bile çökebilir, oğlumun önü açılsın, yeniden rahatça evlensin diye. Hadi öldürmedi diyelim, ama senden uzakta neler ederler eloşuna biliyor musun?
Gücüm yok diyip kenara çekilme, anne gibi davran. Yok ilk gece oldu, yok bilmiyordum diyip sıyrılma, en az kocan kadar sen de sorumlusun o bebekten. Burada ağlayıp sızlanıp hiçbir yere varamazsın. Tavrını koy, baba ben kızımı bırakmam, bırakırsam can güvenliği bile yok, kabul ediyorsan bizi böyle kabul et de. Etmezse de kadın sığınma evlerine falan başvurun, belki de hayatında ilk defa söz sahibi ol, bu senin hayatın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…