Ben hic duymadimTamam bildim.
Bi makarna olmadigimiz kaldi@Kvrckmakarna150820 sen misin
Evet aynı sebepler gün yüzüne çıktıTekrardan dondukten sonra ne zaman sure sonra oldu.Yine ayni tartismalardan dolayi mi
Konu bana ait değil ben açmadım.@Kvrckmakarna150820 sen misin
Benimde hala kizi gecen gün bosandi bizi yemeye götürdü 6 kiz bir güzel de eylendik
Cok sasirdim. Hatta uzuldum ikinci bir hayal kirikligi olmustur sizin icin.Cunku birinin guvenerek tekrar donmesi kolay bir karar degilEvet aynı sebepler gün yüzüne çıktı
bir süreliğine göz boyamak için çok iyi oldu.
3, dört ay sonra eski kötü davranışlara devam.
sözlerini hatırlatıyorum sanki o sözleri o vermemiş gibi arsızca kendini savunuyor.
İkinci üçüncü beşinciCok sasirdim. Hatta uzuldum ikinci bir hayal kirikligi olmustur sizin icin.Cunku birinin guvenerek tekrar donmesi kolay bir karar degil
Dehisecegim deyip diyorlar ama birkaç ay sonra şans verdiğiniz için daha köpek gibi pişman oluyorsunuzMerhaba,
Esim bosanmadaki asamada cok dil doktu degisicem dedi ama ben istemedim diyip pisman olan var mi? Bosandigi icin pisman olan var mi?
Hadi ben salaklık ettim çağırdım,sen madem anladın benim ne olduğumu,ne diye döndün donmeseydin diyorlar bir deDehisecegim deyip diyorlar ama birkaç ay sonra şans verdiğiniz için daha köpek gibi pişman oluyorsunuz
Hadi ben salaklık ettim çağırdım,sen madem anladın benim ne olduğumu,ne diye döndün donmeseydin diyorlar bir de
Ya da o zaman çocuk için yalvardımHadi ben salaklık ettim çağırdım,sen madem anladın benim ne olduğumu,ne diye döndün donmeseydin diyorlar bir de
Anlık kıvırma konusunda çok iyiler mantıklı mantıksızYa da o zaman çocuk için yalvardımsalak şimdi çocuk ortadan mi kalkti
Aynen bunların hepsi aynıErkekler çok rezilleşiyor gelmeseydin, kanmasaydın, inanmasaydın diyip sıyrılıyorlar. şerefsizlik pro
Simdi bu ezik x eniste sosyal medyada hepimizde kayitli canli canli halay cektigimizi izlettik. Oda yedigi halttin pismanligiyla Kala kaldi.Nafaka tazminat varsa yeseydiniz ezseydiniz paracıkları
Yok artikHadi ben salaklık ettim çağırdım,sen madem anladın benim ne olduğumu,ne diye döndün donmeseydin diyorlar bir de
Ayrılınca bende yapayım iyi fikirSimdi bu ezik x eniste sosyal medyada hepimizde kayitli canli canli halay cektigimizi izlettik. Oda yedigi halttin pismanligiyla Kala kaldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?