Kadin gelecek goremeyince vazgeciyor. Bende degisir mi diyenlerden olmustum bu surecimde. Olan bitene bakabildim sadece ama onun sozleriyle gelecek vaadinde bulunmasiyla bi yola girmedim. Gecmiste yasadiklarimda gosterdigim caba yeterli geldi sanirim. Arkamdan belki insanlar tabi yuvasina sahip cikmadi der o ayriYani söyle söyliyim: Cogunluk degismiyor. Bence ciddi yardim alinmadan ve emek vermeden kimse kolay kolay degismez. Heleki isin icinde aileler de varsa..benim cevremde tanik oldugum kimse kolay kolay evliliginden vazgeçmiyor.
Avukata vekalet verdim artık onunla iletişime geçmiyorum. Bu dediklerinide avukatımdan duydum. Avukatıma gerekeni yapın bitirelim bu işi dedim yaniİyi kanmadiniz bu hizmetci tutcam degisicem demesinedemek goz kararinca tamamen anlamsiz geliyor soyledikleri inanc bitiyor
Bosanma sebeplerinde aldatma siddet basta geldigi icin.Sevgi gostermemek iste anlasmazliklar ilgisizlikler dis cevre tarafindan nedense bosanma sebebi sayilmiyor. Hatta ne yalan soyleyeyim ben bile buyutme diyordum ama gelgelelim catlamasam o ben duzeleyim kafasina girmezdiHayatında birinci önceliğinin kendi olduğunu farkedip (varsa çocuklarıda),bu hayatta kendini hiçbir şekilde ezdirmeyip (fiziksel ya da psikolojik şiddet) kendine tertemiz bir sayfa açıp pişman olan var mı? Bilemedim...O boşanma davası kolay kolay açılmıyor çünkü
Su an sizle iletisime gecemedigi icin resmen karsi taraf kuduruyo sanirim elinden gelen ne varsa vazgecmeniz icin ortaya dokecek belli. Hic iciniz gitmedi mi ya dogru diyosa diycemde bosanma asamasinda neden dedi bunlariAvukata vekalet verdim artık onunla iletişime geçmiyorum. Bu dediklerinide avukatımdan duydum. Avukatıma gerekeni yapın bitirelim bu işi dedim yani
Ki sevgi göstermediğimizde çiçekler bile soluyor...İlla şiddet gösterip çiçeğin dalını koparmaya gerek yok ki şiddet şiddettir...Çevre şahsen umrumda bile olmaz hatta aile de dahil...Bu sizin hayatınız ve siz bu sekılde yasamak zorundamısınız sırf çevreye göre ufak bir sebebken? İnsan hayat arkadasından güzel sözler duymadıktan sonra sevildiğini hissedemedikten sonra daha bu yaşlarda peki yarın birgün yaşlandıgınızda ve tek aktiviteniz bir sandalyede oturup boş boş duvar mı izlemek olucak? Daha şimdiden sevgisini esirgeyen biriyle ileride nasıl bir merhamet bağı olusturulacak...İnsan tabıkı de bakar eslerden bırı ıhtıyac halıne dusunce ama bunca zaman sevgısını esırgeyen bırıne ınsan nasıl bakar?Mecburi olan hıcbırsey güzel degıldır bu hayatta...Sevmeyen ya da esırgeyen kısıylede mecburi yasamak da bir nevi kendi kul hakkına girmek gibi geliyor bana... Böyle seyler dusunuyor benım beynım...Bosanma sebeplerinde aldatma siddet basta geldigi icin.Sevgi gostermemek iste anlasmazliklar ilgisizlikler dis cevre tarafindan nedense bosanma sebebi sayilmiyor. Hatta ne yalan soyleyeyim ben bile buyutme diyordum ama gelgelelim catlamasam o ben duzeleyim kafasina girmezdi
Ben pişman olmadım .Çünkü olmazdıMerhaba,
Esim bosanmadaki asamada cok dil doktu degisicem dedi ama ben istemedim diyip pisman olan var mi? Bosandigi icin pisman olan var mi?
Halbuki beni 4 kata çıkarması zor değildi üzgünümKarpuzu nasıl çıkarayım 4. kata en iyisi eski kocamla barışayım diyen üye
Seviyorum arkadaşım seni ...düşüncen de çok haklısın .hanımım yuvam çocuklarım diye sahip çıkmak yerine seni mahkeme koridorlarıyda tanistiran bir adamla bosandigin için sakin pişman olmaO mahkeme kapısına gidebilmiş biri pişman olmamalı. Oraya gittikten sonra verilen bütün vaatler boştur. Çıkıp eve geri dönünce unutulur. Kaybetme korkusuna yaptığı herşey totosu rahata erdiğinde gözüne gelir.
Davul zurna iyi fikir bakElalem boşanmasını davulla zurnayla kutluyor. O raddeye gelmiş biri neden pişman olsun, kurtulmuştur en fazla. İnsanlar değişmez.
Peki onun içi gitmedi mi bu yuvayı adım adım planlarak eziyet ederek kasten yıkarken? Yoo benim hiç içim gitmedi çünkü fazla fazla çaba harcadım hemde haketmediği halde. O yüzden içim acayip rahat ohhhh diyip rahatlıkla kahvemi içiyorum dünya varmış diyorum.Su an sizle iletisime gecemedigi icin resmen karsi taraf kuduruyo sanirim elinden gelen ne varsa vazgecmeniz icin ortaya dokecek belli. Hic iciniz gitmedi mi ya dogru diyosa diycemde bosanma asamasinda neden dedi bunlari
S.a çok geçmiş olsn eğer şiddet aldatma varsa pişman olmazsınız ama diğer konular varsa tekrardan gözden geçirmeli ilerde keşke dememek adına herkesi düşüncesi farklı herkes farklı şeyler söyle siz kendi içinizden ne geliyorsa öyle davranın öncelik sizMerhaba,
Esim bosanmadaki asamada cok dil doktu degisicem dedi ama ben istemedim diyip pisman olan var mi? Bosandigi icin pisman olan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?