Boşandığı kocanın pişman olması

Komşumuz. 15 yıllık evliyken aldatıldı iki çocuğu vardı. Boşandılar adam evlendi çocuğu oldu hatta. İkinci eşinden ayrılınca barıştılar yeniden evlendiler yine aldattı defalarca aynı kadın da var içlerinde üstelik. Burnu sürttü değerimi anladı diye düşünüyosanız düşünmeyin erkeklerin elde edemedikleri kıymetli boşta kalınca ibre size dönmüştür.

Açıkcası ben konuyu tam algılayamadım.
Eşim boşanmak istiyor diyorsunuz.
Adam pişman olup size dönmediyse, siz neyi düşünüp,sorguluyorsunuz?
İlerde, pişman olup, dönme ihtimaline mi tutunmak istiyorsunuz şimdiden?
Eğer böyleyse, üzgünüm ama bu sadece bir savunma mekanizması.
Henüz yaşananları kabul etme aşamasına, gelemediğiniz için şu anda pazarlık aşamasındasınız.
Lütfen psikolojik destek alın.

Benim arkadasim(erkek)Karisi ile bosandilar kadin baska bi adama asik oldum dedi ayrildi cocukta vardi.Sonra Kadin tekrar dondu.Arkasimda cocuk annesiz buyumesin diye baristi.Yeni gelin gibi ev yaptirdi kiz sonra diger adam gel deyince yine bosandi gitti.
Erkek te kadinda 1 defa birakan yine birakir.
Coluk yok cocuk yok baska erkek mi kalmadi yol verin gitsin yahu dua edin kurtumussunuz.

Bunu konu açarken yazıp soruyu net sorsaydınız istediğiniz cevapları alacaktınız.

Kocanız aşık olmuşsa, geri dönmez. Beklemeyin.

Ben boşanmaya kalktım çok pişman oldu köpek gibi yalvardı ağladı şimdi kaldım 2 ayda eski haline geldi çok pişmanım affettigime

Merhaba öncelikle lütfen yorum yapmak için yapmayın rica ediyorum.gerçekten boşandığı kocası geri dönen tekrar evlenen ya da kocası başkasına aşık olduğu için boşananlar ve tekrar birleşenler yazsın.yakınında böyle bir olay yaşamış tekrar evlenmiş olanlar varsa yazsın.yoksa yorum çok var sitede zaten.bunu birebir yaşamış ya da çok yakınında görmüş olanlardan cevap bekliyorum.pişman olup gelen varmı bilmek istiyorum.

....
....mutlu olan varmi diye bir kelime yok.duymaktan mutlu olacagim bi cevapta beklemiyorum.yorum yapmasini istemedigim kisiler belli zaten geyik muhabbetine gerek yok.deger gorup cevap yazanlara tesekkur ederim.

Başınız sağolsun .demekki harika bir evlilik yokmuş ortada .lütfen kendinize yeni sayfa açın.istediğiniz cevaplar doğru değil kendinizi K andirmayin.

Öncelikle başınız sağolsun.
Üslubunuz sert olduğu için bu şekilde cevaplar aldınız.
Sorunuza gelince evet çok yakınım aynı şekilde boşandı. Şimdi adam dönmek istiyor ama neye yarar ki. Kadının yıllarıyla birlikte sağlığıda gitti.

Kocan bir kere başkasına aşık olup gitmişse bir daha aşık olmayacak sanki...

Benim arkadaşımın eşi başkasına aşık oldu dava filan açıldı ayrı yaşadılar bir süre. Sonra kadınla arası bozuldu galiba yalvar yakar arkadasima affettirdi kendini. Aylar sonra kadınla tekrar gorusmeye başladı aşktan o kadar gözü dönmüştü ki boşanabilmek için tüm mal varlığını arkadaşıma verdi. Arkadaşım simdi çok mutlu keşke ilk davada boşansaydım diyor bu arada kadın adamı gene bırakmış adam ortada kalmış geri dönmek için arkadaşıma yalvar yakar gene

Ben boşanmaya kalktım çok pişman oldu köpek gibi yalvardı ağladı şimdi kaldım 2 ayda eski haline geldi çok pişmanım affettigime
maalesef öyle oluyor agladı szıladı ayrılık konusu anlaşamıyorduk üstelik döndüm eve 7 ay sonra sonra adam bu sefer günlük ilşki yaşadı aklı kaymış ben de olay orada koptu işte boşandım gecen hafta ama içimdeki ateş sönmüyor keşke anlaşamadıgımızda ayrılsaydıkda birde bu aldatılma yükünü taşımasaydım çok onurum kırıldı

başınız sağolsun.
adam aşık olup gitmiş, dönmez .
dönse size yar olmaz, yine gider.
gitmeyecek olsa da siz unutamazsınız.
aldatıldıgınızı, terkedildiğinizi, vazgeçilebilir oldugunuzu. dahası annenizin acısını yaşarken bir yandan boşanma sürecinde olmanızı.

duymak istediğiniz ne bilmiyorum. aynı anda iki kayıp veriyorsunuz kolay degil.
ama sizi yaralayan ve mutlu olma ihtimaliniz kalmayan adamın donme umuduna bel bağlamaktansa, bir başka biri ile mutlu olma ihtimali daha yaşanılası..
yeniden hayatınızı kurarsınız, karşınıza sevginize layık, size sadakatle bağlanabilecek biri çıkar elbet..

benm gorumcem 25 yıllık evlilikte 5 çocuk ve 25 yıl dayak psikoloji siiddet aldatma ile geçti 3 yıldır boşanmıştı ama şimdi birleştiler ay ni taş ayn i hamam daha beter hatta

Adam başkasına aşık olup gitti ise dönse ne olur. Sizi bir liman görüyor demek. Çok üzücü, eğer eşinizden dolayı soruyorsanız boşverin. Dönsede şans vermeyin derim.

Bu kadar onu yazmayın bunu yazmayın uyarisindan sonra istesek de yazamayız. Uyarılarınızdan ne ögrenmek istediğinize bile odaklanamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…