- 20 Ekim 2016
- 6.441
- 30.253
- 548
- Konu Sahibi zeynep_elif
-
Bunu konu açarken yazıp soruyu net sorsaydınız istediğiniz cevapları alacaktınız.Evet haklisiniz gülün lütfen ..bilseniz derdimi eminim gulemezdinkz.dertlesmek adina konu actim ..annemi kaybettim bir hafta oldu.esim beni baskasina asik oldugu icin terketti.harika bir evliligimiz vardi ustelik.bebek yapmayi planliyorduk.suan bosanmak uzereyiz .ama yinede gulun buyrun.evet ne yazacagimi sasirdim dogru ..
Hahaha bu çok iyiydiiNasil cevap istedigini okurken ne anlatacagimi unuttum
Evet haklisiniz gülün lütfen ..bilseniz derdimi eminim gulemezdinkz.dertlesmek adina konu actim ..annemi kaybettim bir hafta oldu.esim beni baskasina asik oldugu icin terketti.harika bir evliligimiz vardi ustelik.bebek yapmayi planliyorduk.suan bosanmak uzereyiz .ama yinede gulun buyrun.evet ne yazacagimi sasirdim dogru ..
Öncelikle başınız sağolsun.Merhaba öncelikle lütfen yorum yapmak için yapmayın rica ediyorum.gerçekten boşandığı kocası geri dönen tekrar evlenen ya da kocası başkasına aşık olduğu için boşananlar ve tekrar birleşenler yazsın.yakınında böyle bir olay yaşamış tekrar evlenmiş olanlar varsa yazsın.yoksa yorum çok var sitede zaten.bunu birebir yaşamış ya da çok yakınında görmüş olanlardan cevap bekliyorum.pişman olup gelen varmı bilmek istiyorum.
........mutlu olan varmi diye bir kelime yok.duymaktan mutlu olacagim bi cevapta beklemiyorum.yorum yapmasini istemedigim kisiler belli zaten geyik muhabbetine gerek yok.deger gorup cevap yazanlara tesekkur ederim.
maalesef öyle oluyor agladı szıladı ayrılık konusu anlaşamıyorduk üstelik döndüm eve 7 ay sonra sonra adam bu sefer günlük ilşki yaşadı aklı kaymış ben de olay orada koptu işte boşandım gecen hafta ama içimdeki ateş sönmüyor keşke anlaşamadıgımızda ayrılsaydıkda birde bu aldatılma yükünü taşımasaydım çok onurum kırıldıBen boşanmaya kalktım çok pişman oldu köpek gibi yalvardı ağladı şimdi kaldım 2 ayda eski haline geldi çok pişmanım affettigime
benm gorumcem 25 yıllık evlilikte 5 çocuk ve 25 yıl dayak psikoloji siiddet aldatma ile geçti 3 yıldır boşanmıştı ama şimdi birleştiler ay ni taş ayn i hamam daha beter hattaMerhaba öncelikle lütfen yorum yapmak için yapmayın rica ediyorum.gerçekten boşandığı kocası geri dönen tekrar evlenen ya da kocası başkasına aşık olduğu için boşananlar ve tekrar birleşenler yazsın.yakınında böyle bir olay yaşamış tekrar evlenmiş olanlar varsa yazsın.yoksa yorum çok var sitede zaten.bunu birebir yaşamış ya da çok yakınında görmüş olanlardan cevap bekliyorum.pişman olup gelen varmı bilmek istiyorum.
can çıkar huy cikmazIhanete uğrayıp ayrıldıktan 5 sene sonra tekrar evlenen bir arkadaşım var. Iki yıl sonra tekrar aldatildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?