Boşandığım Eşim Eşyalarımı Vermiyor!

dashboard

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2017
379
1.280
113
Eşimle anlaşmalı olarak boşandık.
Ben evi ani bi kararla, karga tulumba terk ettim.
Çocuklarımın bi kaç parça eşyasından başka bişey almadım yanıma.

Protokolü hazırlarken, evden bi kaç eşya alacağımı söyledim alacaklarımı maddelere eklemeye gerek var mı dedim, "saçmalama benim yuvam yıkılıyor sen eşya diyorsun istersen bütün evi al git" dedi, peki dedim protokole madde eklemedik, ortak eşyalar paylaşılmıştır yazdık sadece.

Bu süre içerisinde dava görüldü, boşandık, üzerinden aylar geçti fakat eski eşim her eşya konusunu açtığımda bi şekilde türlü bahanelerle yan çizdi.
Açıkçası hiç eşyasında falan değilim ama bu bahaneler beni her defasında daha da hırslandırdı ve en son dün akşam hakkım olan eşyaları istediğimi söyledim, bu arada iletişimimiz gayet pozitif normalde.

Sadece kişisel eşyalarımı alabilrimişim, onuda o nezaman isterse!!

O andan itibaren elmas gibi değerlendiler benim gözümde eşyalar ve çöpe basacak bile olsam, ki öyle yapıcam çünkü yeni evimin bütün eşyaları tamam, eksiğim yok.
Benim o eşyaları ona bırakmamam lazım.

Halılarım, havlularım, yorganlarım yani aklınıza ne gelirse herşeyim hala o evde.

Ben eşyalarımı o adamdan nasıl alabilirim.
Hukuki olarak bi hakkım yok sanırım ama gururuma dokunuyor bunun altında ezilemem.
Başına gelen var mı?

Son düzenleme:
bu kadar hırsa ne gerek var ,çok gereksiz buldum istemediğiniz bir adamdan boşanmışsınız daha ne

tüm eşyalarınız tamken yatak yorganı napcaksınız ki? boşa hırs bence, ben olsam iki çul çaput için görüşmek istemem. yine de illa alıcam diyorsanız bi avukata danışın.

Bence uğraşma.Aslinda hakkin esyalari paylasmak.Ve de hirslanmissin anlıyorum ama.Onun lafini ettirme bence kendine.Kisisel eşyalarını al.

bu kadar hırsa ne gerek var ,çok gereksiz buldum istemediğiniz bir adamdan boşanmışsınız daha ne

Hırsımın sebebi, ukala tavrı.
Bugüne kadar ne çocukları görme konusunda, ne nafaka konusunda bir sürü sorun yaşamamıza rağmen hep anlayışlı olmaya çalıştım. Şimdi hakkım olan bişeyi isteyince bu tavra bürünmesi ve benim buna kızmam gereksiz mi sizce?

Gerçekten neler yaşadığınızı bilemiyorum ama ne olur bayanlar evinizi terk etmeyin . Boşanma gibi durumlarda hemen polisi arayın polis eşinizi evden çıkarıyor. Ev erkeğin adına kayıtlı olsa bile evi valiziyle terk etme mecburiyeti erkekte. Arkadaşımın başına geldi ne yazık ki kocası evden kovdu hemen polisi aradı tutanak tutturdu adam eve girmeyi bırakın mahalleden geçemedi. Her şeyin bedelini kadınlar ödemek zorunda değil.

şahsımca gereksiz

Ben de olsam eşyaları almak isterdim. Gerekirse fakire veririm ama karşı tarafa bırakmak istemem . Uyanıklık çünkü yaptığı .

Bütün herşeyi halledip boşanmak varken neden bu yolu seçtiniz?

Evet var aynısı diyemem ama benzer şeyler yaşıyorum konularıma göz atabilirsin ben çocuklarımla çıktım evden şimdi kocam kaynanam ve görümcelerim oturuyor evimde.

Bütün herşeyi halledip boşanmak varken neden bu yolu seçtiniz?
Çünkü boşanma aşamasındayken sürekli bi bahaneyle erteledi, zaten gözüm de yoktu eşya falan.
Tee Türkiyenin öbür ucundan getirttiğim bi kaç pikabım, gramafonum, eski tip radyom, daktilom falan var eşyalardan kastım onlardı.
Ama böyle erkeklenince saç kurutma makinasını bile alıp ona buna dağıtmak geldi içimden.
Bilmiyorum yersiz mi hırslanıyorum.

En baştan bir kamyonet dayayıp eşyalarınızı almalıydınız bu süreçte zaten anne babası yerleşmiş eve o öyle dedi protkole ekletmemeniz yanlış olmuş ama herşeyiniz tamsa ben şahsen istemezdim o eşyaları yine de gidip alabilirsiniz

Niye bosanmadan once almadin esyalarini.Polis esliginde alabiliyorsun diye hatirliyorum.Ben almistim hatta internette sattik buyuk esyalari.Simdi alabilir misin bilemiyorum.Seni anliyorum insan bi bardagim bile kalmasin diyor ama gec kalmissin gibi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…