Bosandigim Eşimin yaptığına çok sasirdim

Merhaba arkadaşlar,12 yıllık tanıdığım,4 yıllık evlilikte 3 yılını ayrı evde geçirdiğim eski esimle benim tüm çabalarına sunduğu şartlarına evet dememe rağmen,başkalarıyla kıyaslaması ve kendini vazgeçilmez gördüğünden isteklerinin dozunu arttirmasiyla bitti.Mahkemede çok yalvardı ama defalarca şans verdiğinden ve bir türlü aile düşkünlüğünü cozemedigimizden bitirdim.Mahkemenin ertesi günü kapıya geldi eve girmek istedi,bizimkiler merhametli olduğundan hıçkırarak ağlamasına,pişmanım demesine dayanamayıp eve aldı.Hemen tekrar evlenmek istediğini,şartlarından vazgeçtiğini,beni başkasıyla düşünmediğini söyleyerek çok ağladı.Kapilardan ayrılmaya ağını bildiğimizden düşünelim dedik ama duygularım çok yoğun olduğundan gitmek istememe rağmen bitirdikten sonra geri dönmek istemiyorum.Bu arada bizim evde babasını arayıp bize verdi,adam da anasız babasız biriyle evlen dedi çok haklı olduğumu bilmesine rağmen.Psikolojik destek almaya başladım ama sürekli karşıma çıkarak onu unutmama izin vermeyecek,bir türlü kafamdaki acabalari susturamiyorum.O benim ağlamaları mi hiç onemsemis bana karşı inanılmaz hircinlasmisti.12 senemi aldığı halde bir türlü ona kızamıyorum.
Eski konularını biliyorum.
Evliliğiniz tepe takla giderken adam hala annemin köyünde kalacağız sen annelere gitmeyeceksin falan filan diye şart sunuyordu. Kendinden bir gram ödün vermiyordu.
İki göz yaşı dökmesine ne bakıyorsunuz.?
O 12 yıl içinde toplam 12 gün mutlu oldum mu diye düşünün şüphe falan kalmaz

Merhaba arkadaşlar,12 yıllık tanıdığım,4 yıllık evlilikte 3 yılını ayrı evde geçirdiğim eski esimle benim tüm çabalarına sunduğu şartlarına evet dememe rağmen,başkalarıyla kıyaslaması ve kendini vazgeçilmez gördüğünden isteklerinin dozunu arttirmasiyla bitti.Mahkemede çok yalvardı ama defalarca şans verdiğinden ve bir türlü aile düşkünlüğünü cozemedigimizden bitirdim.Mahkemenin ertesi günü kapıya geldi eve girmek istedi,bizimkiler merhametli olduğundan hıçkırarak ağlamasına,pişmanım demesine dayanamayıp eve aldı.Hemen tekrar evlenmek istediğini,şartlarından vazgeçtiğini,beni başkasıyla düşünmediğini söyleyerek çok ağladı.Kapilardan ayrılmaya ağını bildiğimizden düşünelim dedik ama duygularım çok yoğun olduğundan gitmek istememe rağmen bitirdikten sonra geri dönmek istemiyorum.Bu arada bizim evde babasını arayıp bize verdi,adam da anasız babasız biriyle evlen dedi çok haklı olduğumu bilmesine rağmen.Psikolojik destek almaya başladım ama sürekli karşıma çıkarak onu unutmama izin vermeyecek,bir türlü kafamdaki acabalari susturamiyorum.O benim ağlamaları mi hiç onemsemis bana karşı inanılmaz hircinlasmisti.12 senemi aldığı halde bir türlü ona kızamıyorum.
Eşiniz telefonu babasına neden verdi ben orayı anlamadım.

Eski konularını oku derim arkadaşım zaten evleri ayirali çok olmuş agladiginiz üzüldüğünüz günleri hatırlayın tekrar aynı şeylere imza atmak isterseniz 10 dakikaya bakar toparlan kendine gel denenmis denenirmi
Evet çok zor boşandım bir türlü bitirmeye gönlüm el vermedi.Kendime yeni bir sayfa açacağım ama özgüvenini öyle yok etmiş ki mutlu olabilir miyim bilmiyorum

Evet çok zor boşandım bir türlü bitirmeye gönlüm el vermedi.Kendime yeni bir sayfa açacağım ama özgüvenini öyle yok etmiş ki mutlu olabilir miyim bilmiyorum
Emin olun daha çok mutlu olacaksınız ne güzel işiniz var meslek sahibi bir kadinsiniz sizin enerjinizi emecek bir adama ihtiyacınız yok

Şaşacak birşey yok aslında. Aşkından öldüğü için ağlamıyor herif. Tüh kaçırdım diye ağlıyor. Kendi haline ağlıyor. Bu yaştan sonra kahrını çekeni nerden bulacak? Hadi buldu, yine gözü konu sahibinde kalacak. Ne de olsa fazla kadın göz çıkarmaz mantığı var bazı erkeklerde.
Evet zaten senin evin,paran,mesleğin için herkes senle evlenir diyordu sanki karakterim çok kötü de sadece evlenme sebepleri bunlar insanların

Emin olun daha çok mutlu olacaksınız ne güzel işiniz var meslek sahibi bir kadinsiniz sizin enerjinizi emecek bir adama ihtiyacınız yok
Evet evim,mesleğim,arkamda ailem her şeyim var o da bunu sindiremedi başkalarıyla kıyasladı,kendi ailesini yucelttikce yuceltti.Kiz tarafı diye diye bizi yok saydı.

Eğer şimdi onu affederseniz bir süre sonra,sizi yine bırakacak belki de bir başkası için... Gururunuz için onun size yalvarırken ki halleri aklınızda kalsın.Terk edilmek çok ağır,dönerseniz ve o sizi terk ederse üzülen,egosu yaralanan siz olursunuz
Başkası için gitmese de ailesi için bana kapıyı göstereceğini biliyorum.Cocuk da olsa asla bırakmayacağını,bana acı cektirecegini de biliyorum

Tüm bunlar neden oluyor biliyor musun?
Bağımlılıktan.
O ailesine bağımlı olduğu gibi sana da bağımlı tavırlar sergiliyor.
Sen çok önceden boşanman gerektiği halde evli kaldığın için adama bağımlı olmuşsun.
Burada hemen her konuya boşan diyenlerin önde gideniyim. Çünkü yıllar geçtikçe hatalar gözümüze batmıyor, alışıyoruz, ayrılınca da sanki mükemmel bir adam sanıp özlüyoruz. Ben de dahil.
Oysa insana birkaç defa şans verilmeli, sonra hemen kapıyı göstermeli.
Ne kadar erken kendi yolumuzu çizersek o kadar iyi. Gençlikte daha kolay atlatılıyor.
Kendi adıma ilk evliliğimi 1. Yılın sonunda bitirseydim daha kolay toparlardım, hastalık sahibi olmazdım, belki de birtanem kocamla çok daha önceden tanışıp evlenirdim.
Uzun yazdım, kusura bakma, ben de doluymuşum.
Neyse...

Boşa geçen 10 senem var.
Evet ben de bana olan sevgisinin bağımlılık olduğunu farkettim çünkü sevse yanındayken kıymetimi bilir aglatmazdi.Ailesine asla kıyamaz işte gerçek sevgi o,bana duyduğu değil maalesef

Evet zaten senin evin,paran,mesleğin için herkes senle evlenir diyordu sanki karakterim çok kötü de sadece evlenme sebepleri bunlar insanların
Kişi kendinden biliyor işi. Demek kendi bunlar için evlenmiş sizinle. Bunlar için kapınızda dönüp duruyor şu an.

Evet evim,mesleğim,arkamda ailem her şeyim var o da bunu sindiremedi başkalarıyla kıyasladı,kendi ailesini yucelttikce yuceltti.Kiz tarafı diye diye bizi yok saydı.
Bence şükür edin insana ömür törpüsü olur gercekten resmen aşağılık duygusu bazı erkekler kadınlari bastırmak yok saymak adına herşeyi deniyor ama ne mutlu size aile arkanızda işiniz var eviniz var sizi mutsuz eden tek şeyi hayatınızdan cikarmissiniz

Evet ben de bana olan sevgisinin bağımlılık olduğunu farkettim çünkü sevse yanındayken kıymetimi bilir aglatmazdi.Ailesine asla kıyamaz işte gerçek sevgi o,bana duyduğu değil maalesef
Eş ve ana-baba ayrımını yapamadığına göre onlara da bağımlı.
Toparlanacaksın inşallah.
Görüşmeyi kestiğinde daha iyi olacaksın.
Allahım yardımcın olsun inşallah.

Genelde boşanan erkekler ya kadının kapısında ağlıyor ya hemen birisiyle ilişkiye başlıyor.
İnsan gibi boşanıp yüksek lisansa başlayanını, İspanyolca kursuna gidenini, yoga ve meditasyon öğrenmek için çabalayanını ya da kendine dev bir kütüphane kurmak için çalışmalar yapanını henüz görmedim.

Rahatı bozulmasın, elalem laf etmesin, yemeği hazır önüne konulsun, ütüsü bedava yapılsın ve akşam da gönlü eğlensin diye önce en tanıyıp bildiğinden sonra uzak çevresine kadar gidiyor arayış.

Ben şaşırmadım.
Tesbitin nirvanası👍😂

Back
X