Boşandığım eşin cinsel yaklaşımları

O kadar strese hiç yaşlanmadın mı inanasım gelmedi.
Vallahi küçük görünüyorum. Hep öyleydi. Bi an önce yaşlanıp ölmek tek hayalim. Hatta yaşlanmadan. Birgün kalpten küt gideyim. Zaten sorun var tekliyor. Çok hızlı atıyor. Koşmuş gibi.

ahhaaa ben de diyordum yaşını 15 20 yaş genç gösteriyorum diye dolanan üyeler nerede diye.işte buldummm.kandırmayın kendinizi bacılarrrr.yaşlanıyorsunuzz
Aynen valla. Vardır yüzümde kırışıklık
Gülünce kaz ayakları var
Canlı cenaze gibi yürüyorum

Aynen valla. Vardır yüzümde kırışıklık
Gülünce kaz ayakları var
Canlı cenaze gibi yürüyorum
e az önce 20 görünüyorum yazdın o mümkün değil.ben devamlı bakılar yaparım zararlı şeyler yemem.buna rağmen gün gün yaşlanıyorum yaşımdan da küçük durmama rağmen.ama 15 yaş da küçük göstermiyorum.sen de öylesindir.yaşının güzelisindir 5 yaş kadar da genç duruyorsundur

Lut_ran cığım seni benim çok eski konularıma yaptığın tatlış ve yapıcı yorumlardan tanıyorum.Umarim hayata yeniden baskatacak sana uygun biriyle tanışırsın ve mutlu olursun bunu gönülden diliyorum
Fakat ben de bir şeyi merak ediyorum H Heytttt be sormuştu sanırım, antidepresan alırken alkol sakıncalı olmuyor mu , babam bu nedenden alkolü bırakmak zorunda kaldı da

aslında zor hayatı olduğu için diğer evli adamlarla beraber olan kadınlar gibi linçlenmiyor.üzüldük çünkü dayı tacizine 16 yaşında 60 yaşında adamla olmasına travmalarına.tek kızdığımız 35 ini geçmiş bir çekidüzen vermemiş hala hayatına.anne o.hala saçmasapan evli adamlarla sarhoşlarla niye muhatap oluyor?antidepresandan da ağır ilaçlar kullanıyordur bipolar olduğu için.alkolle olmaz diye biliyorum ben

Muhtemelen o yüzden böyle hortlak gibi yaşıyor, algılar kaymış, kalbi de sıkıştırıyormuş zaten. 75 lik dedeye hak vermeye başladım, başıboş kalmamalı bu kadın, sonra ondan da beterlerini buluyor.

Bir kiskacin içine girmiş orada debeleniyor gibi bir durumu var,art arda hatalar yapıyor hata olduğunu da bilerek..Ben kimseyi kinamam her şey insanlar için.Hayat öyle garip ki hiç onaylamadigin şeyin içinde buluyorsun kendini, kendimde ve çevremde çok gördüm.

Ben burada çocukluğuna inerek anne babasına kızıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…