Boşandığım eşin cinsel yaklaşımları

Kim sana evine alipda uyu diyor senin hal hareketi ona o gibi dusunceler veriyor o yyzden sana cinsel yaklasiyor senin kendin hatali o adam degilki kendini ele alip kendi evini kendin yonetmeli cocuk bahanesiyle gelen eski kocan degil
ama dedeki enerjiye imrenmedim değil. darısı kocalarımıza

Tekrar foto atabilirim elimde kk kağıdıyla.dudağımın şişliği indi. Yüzüm çocuksu ne yapayım

Tekrar foto atabilirim elimde kk kağıdıyla.dudağımın şişliği indi. Yüzüm çocuksu ne yapayım

tarihte yaz kağıda.
zira benimde takıldığım noktalar oldu. fotolardan hariç. emekli albay dediğin eşinin işyeri olması senin orada çalışman falan. kaç yaşında emekli oldu bu adam askeriyeden?

Eve almayabilirsiniz. Dışarıda görüşsün çocuğuyla
Korkarak soruyorum ama sizi öpmeye çalışan eski eşiniz şu an kaç yaşında

Mümkün.

Son düzenleme:
Üstüme çıkmıştı alt kıyafetimi soyup. Uykum ağır. Ve sürekli karabasan görürüm. Zor haraket etmiştim.
Bu şey değil mi oğlu videolarını çeken kişi bi sizin uykubuz ağır nedense gercekten senin işin gücün yok mu hiç

Bu arada alakasız ama madem inanmadınız vereyim sırrımı. Korelilerin yaptığı yüz masajını ve pirinç maskesini yapıyorum. Şimdi ara verdim. Yani hem ölmek istiyorum hem oyalanıyorum böyle işte..

İstanbul

Bu arada alakasız ama madem inanmadınız vereyim sırrımı. Korelilerin yaptığı yüz masajını ve pirinç maskesini yapıyorum. Şimdi ara verdim. Yani hem ölmek istiyorum hem oyalanıyorum böyle işte..
Oje de sürmüşsün, hayattan soğumuş gibi bir halin yok pek ama. Tarih atsaydın keşke, 2014'ten beri üyesin, o zaman çekilmiş de olabilir.

Bir de kocam 80 değil 75 yaşında dedin ama 36 yaşındasın, daha önce aramızda 43 yaş var demiştin sanki, 79 oluyor. Çok fark edeceğinden değil de...

O zamanlar daha iyiymişim demek ki hatırladığına sevindim beni. Çok sakıncalı yazıyor prospektüsünde ölüm kalp krizi riski var.

Ben de şunu merak ettim, 80 yaşındaki amca genç oğlunun ayağına niye onu görmeye gidiyor? Genç çocuk neden amcayı ziyarete gitmiyor? 80 yaşındaki dedem zar zor merdiven inip çıkıyor çok mecbur dışarı çıkması gerekince.

Tırnaklarım kırılıyor sürmek zorundayım.kenarları çatlıyor. Her oje süren mutlu mu ki. Tarihi sonradan söylediler. Elimde duran kağıt yetmez mi..kullanıcı adımı yazmışım Alın görseli aratın googleda bulamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…