Çok güzel yazmışsınız daa bence konu sahibi tamamen hayallerde yaşıyorLut_ran anladığım kadarıyla çocukluğunda aile üyelerinden birisinin cinsel istismarına maruz kaldın ..sen insanların seni istismar ermesi /tecavüzü ile sevgi gösterme işaretlerini birbirine karıştırıyorsun .Senden yaşı büyük erkeklerin seni anlık kullanmalarını ihtiyacını duyduğun ilgilenilmenin ,değer görmenin ve sevilmenin göstergesi olarak sanıyor bu yüzden hep aynı tür ilişkilere meylediyorsun.Kuzum gerçekten yardıma ihtiyacın var ..en kısa zamanda ilaç dışında da tedavi uygulayan bir uzmandan destek almalısın.Bak zaman öyle çabuk geçiyor ki..şu an senin destek alman hem senin hem çocuğunun geleceği için çok elzem.Oğlunu koruyabilecek ve onun için uygun rol model olabilecek ..güvenli ,huzurlu ve tutarlı bir ortam sağlayabilecek bir ebeveynden şu an için çok uzaksın.Senin destek alman çocuğunun da sağlıklı büyümesini sağlayacak en önemli şey şu an.Lütfen psikolog /psikiyatrist pahalı deme ..sen hayatının pek çok zamanında su gibi alkol tüketiyorsun ..bu da ucuz birşey değil sonuçta.
Mavi haplar bacım, bunların icadıyla her şeyin b.ku çıktı.O adam çişini tutuyorsa şükür edecek yaşta. Nasıl ya? !
Adamda mavi hapı kaldıracak bünye var mı ki, hıkk diye gidiyorlar sonra.Mavi haplar bacım, bunların icadıyla her şeyin b.ku çıktı.
Ben inanıyorum yazdıklarına..hani bazı bahsettiği şeylerde çarpıtma olabilir çünkü algısının gerçekten bozulduğunu düşünüyorum..ama çocuğunun olduğuna eşinin de kendisinden büyük bir adam olmasına inanıyorum açıkçası..sadece çocuk gerçekten onda kalıyorsa bu güne kadar çocuk kendi kendine idare ermiş başına birşey gelmemiş ve herhangi bir bağımlık çukuruna düşmemişse Allah yüzüne bakmış derim.Çok güzel yazmışsınız daa bence konu sahibi tamamen hayallerde yaşıyor
Yani hayatım zamanla öldürüyor herhalde bazılarını. Böyle leblebi gibi tık tık atıyorlar, ilkin bir şey olmuyor. Bunlara ona güvenip birer birer götürüyor. Sonrası de işte dört köşeli mermer.Adamda mavi hapı kaldıracak bünye var mı ki, hıkk diye gidiyorlar sonra.
Başlık sahibi şu an 36 yaşındaymış. Boiandığı eşi 75 Aralarında 39 yaş varMatematiğim kötü evlendiğiniz o kaç yaşındaydı. 60 falan o zaman?
Onu güvenli yakınıma emanet edip, hayatıma son vermeyi istiyorum bazen. Ama özler beni kıyamıyorum.Ben size üzülüyordum eski konularınızda ama...Ben en çok çocuğunuz için endişeliyim. O adam size yaklaştığında ya şahit olduysa bazı şeylere... Bence siz kendinizi koruyamadığınız gibi çocuğunuzuda koruyacak durumda değilsiniz. Çocuğunuz devlet koruması altına alınmalı siz iyileşene kadar umarım yetkililer görüp gerekeni yapar...
2 gün önce açtığı konuda da şuanki sevgilisi 56 yaşındaydı. Bana hiç inandırıcı gelmiyor.Başlık sahibi şu an 36 yaşındaymış. Boiandığı eşi 75 Aralarında 39 yaş var
18 evlendilerse 57 yaşındaymış adam
Sadece psikiyatriye gidiyor diye anladım, bu da yeterli değil zaten.Lut_ran hangi sehirdesin? Eger istersen terapistim senin oldugun sehirde sana faydali olacagina emin oldugu bir meslektasina yonlendirsin. Apacik ki su anki uygulanan terapi sana ise yaramiyor. Terapistlerin bu sekilde bir networku oluyor. Ben 10 seneden fazladir ayni kisiyle gorusuyorum, en az kendi kadar basarili birine yonlendirecegine eminim.
Sacmalama manyak kadın ne diyorsun sen. Ulan bende konu fake sandım. Deli deli konuşma ne yaşarsan yaşa onun için ve kendin için çabalaOnu güvenli yakınıma emanet edip, hayatıma son vermeyi istiyorum bazen. Ama özler beni kıyamıyorum.
Sadece psikiyatriye gidiyor diye anladım, bu da yeterli değil zaten.
yok BDT yani bilişsel davranışçı terapi de görüyor ama belli ki işe yaramıyorSadece psikiyatriye gidiyor diye anladım, bu da yeterli değil zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?