Boşandığım eşin cinsel yaklaşımları

Lut_ran anladığım kadarıyla çocukluğunda aile üyelerinden birisinin cinsel istismarına maruz kaldın ..sen insanların seni istismar ermesi /tecavüzü ile sevgi gösterme işaretlerini birbirine karıştırıyorsun .Senden yaşı büyük erkeklerin seni anlık kullanmalarını ihtiyacını duyduğun ilgilenilmenin ,değer görmenin ve sevilmenin göstergesi olarak sanıyor bu yüzden hep aynı tür ilişkilere meylediyorsun.Kuzum gerçekten yardıma ihtiyacın var ..en kısa zamanda ilaç dışında da tedavi uygulayan bir uzmandan destek almalısın.Bak zaman öyle çabuk geçiyor ki..şu an senin destek alman hem senin hem çocuğunun geleceği için çok elzem.Oğlunu koruyabilecek ve onun için uygun rol model olabilecek ..güvenli ,huzurlu ve tutarlı bir ortam sağlayabilecek bir ebeveynden şu an için çok uzaksın.Senin destek alman çocuğunun da sağlıklı büyümesini sağlayacak en önemli şey şu an.Lütfen psikolog /psikiyatrist pahalı deme ..sen hayatının pek çok zamanında su gibi alkol tüketiyorsun ..bu da ucuz birşey değil sonuçta.

2 gün içinde ne çok değişmişsiniz. Terk edip olgunlaşmışsınız. Heralde bu eski kocanın yanınıza yatması 50’li yaşlarındaki evli sevgiliniz varken de oluyordur 2 gün içinde olan bir şey değildir.
Bu fantezi dünyanızla metin yazarlığı yaparak para kazanmanızı dilerim. Zira burada harcanıyorsunuz.

Çok güzel yazmışsınız daa bence konu sahibi tamamen hayallerde yaşıyor

Ben size üzülüyordum eski konularınızda ama...Ben en çok çocuğunuz için endişeliyim. O adam size yaklaştığında ya şahit olduysa bazı şeylere... Bence siz kendinizi koruyamadığınız gibi çocuğunuzuda koruyacak durumda değilsiniz. Çocuğunuz devlet koruması altına alınmalı siz iyileşene kadar umarım yetkililer görüp gerekeni yapar...

Çok güzel yazmışsınız daa bence konu sahibi tamamen hayallerde yaşıyor
Ben inanıyorum yazdıklarına..hani bazı bahsettiği şeylerde çarpıtma olabilir çünkü algısının gerçekten bozulduğunu düşünüyorum..ama çocuğunun olduğuna eşinin de kendisinden büyük bir adam olmasına inanıyorum açıkçası..sadece çocuk gerçekten onda kalıyorsa bu güne kadar çocuk kendi kendine idare ermiş başına birşey gelmemiş ve herhangi bir bağımlık çukuruna düşmemişse Allah yüzüne bakmış derim.

Onu güvenli yakınıma emanet edip, hayatıma son vermeyi istiyorum bazen. Ama özler beni kıyamıyorum.

Bak şu anda her şeyden arınmış durumdasın, dini nikah isteyen hayvanı sepetledin, bu eski kova olacak hayvanı eve alma, iş ara, yaşın genç sigortalı bir iş bulma şansın hala var, fabrika olur, işkur olur, yaşlı bakımı olur, tezgahtarlık bile olur, çok genç gösterdiğin belli araştır. Hem kafan meşgul olur hem işe yaradığını hissedersin, hem kimseye muhtaç olmazsın, yarın bir emekli maaşı şansın olur. çocuğunun yaşını tam bilmiyorum ama sen evde yokken idare edebilecek yaştadır.

Hayatı bir ucundan tutmak için geç değil. Dadece silkelenip kendine gel. Kendi kararlarını verebileceğini, kimseye ihtiyacın olmadığını farket. Çocuğunun üzerine de olsa başını sokacak bir evin var. Asgari ücretle iş bulsan iyi kötü geçinir gidersin.

Hayatı yorumlamada zorlandığın belli ama bu devirde erkekler şeytanla yarışıyor, çok zeki kadınlar bile duygularıyla hareket edip hata yapabilir. Buradan sonrasında çok şey düzeltme şansın var.

Kışın ben de kurdeşen yaşadım, nasıl üzüldüğünü hissedebiliyorum, basit şeyler küçük üzüntüler bu hale getirmez insanı, üzüntünün samimiyetine inanıyorum ben

Başlık sahibi şu an 36 yaşındaymış. Boiandığı eşi 75 Aralarında 39 yaş var
18 evlendilerse 57 yaşındaymış adam
2 gün önce açtığı konuda da şuanki sevgilisi 56 yaşındaydı. Bana hiç inandırıcı gelmiyor.

Bu yuz 36 yasinda bir kadina ait olamaz. Dudaginizda (36 yasinda kadinin dudagi oyle olmaz), dudak kenarlarinizda, boynunuzda(!) bir islem yoksa hepsinin boyle genc gorunmesi mumkun degil. Sadece o degil cilt de genc. Filtre de kullanilmamis. Bir de dudakta sadece siskinlik var, adamin tecavuzunun darbinin sonucu degil. bu resmi (muhtemelen baskasina ait) neden paylastiniz? Genc gosterme genc zannedilme olayina hakimim ama onun sebepleri farkli oluyor (yuzun sevimli olmasi, zayiflik, giyim tarzi, minyonluk gibi) Bu sekilde bir genclik mumkun degil.

Lut_ran hangi sehirdesin? Eger istersen terapistim senin oldugun sehirde sana faydali olacagina emin oldugu bir meslektasina yonlendirsin. Apacik ki su anki uygulanan terapi sana ise yaramiyor. Terapistlerin bu sekilde bir networku oluyor. Ben 10 seneden fazladir ayni kisiyle gorusuyorum, en az kendi kadar basarili birine yonlendirecegine eminim.

Sadece psikiyatriye gidiyor diye anladım, bu da yeterli değil zaten.

Kim sana evine alipda uyu diyor senin hal hareketi ona o gibi dusunceler veriyor o yyzden sana cinsel yaklasiyor senin kendin hatali o adam degilki kendini ele alip kendi evini kendin yonetmeli cocuk bahanesiyle gelen eski kocan degil

Onu güvenli yakınıma emanet edip, hayatıma son vermeyi istiyorum bazen. Ama özler beni kıyamıyorum.
Sacmalama manyak kadın ne diyorsun sen. Ulan bende konu fake sandım. Deli deli konuşma ne yaşarsan yaşa onun için ve kendin için çabala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…