Boşandığım eşin cinsel yaklaşımları

Peki.
Lutran daha önce de sordum, görmedin belki, sen kocanla neden evlendin tam olarak?
Görmedim. cahillik deyip geçeyim...

Oğlunuzun babası 75 yaşında mı yani? Ve siz 18 yaşındayken o 50’li yaşlardaydı, evlendiniz. Ben buna 18 olsanız bile pedofili derim ya da reşitlikten dolayı teknik olarak öyle adlandırılmasa da sapıklığın başka bir çeşidi.

İki birayla nasıl bir şeyleri fark edemeyecek kadar sızıyorsunuz, birinin sizin üstünüzde kıyafetlerinizi soyup, istismar ettiğini nasıl anlamazsınız ki uykunuzda? Bir de bu adamdan çocuğunuz var diye saygı duyuyorsunuz öyle mi?

O kadar çok yazılmış ki, cevaplarınız da hayret verici.

Uzaklaştırma kararı var 15 gün önce almıştım.Tartışmada hakaret ettiği için. Ben de mesafeliyim artık o geceden sonra. Yaptık bi cahillik.

Uzaklaştırma kararı var 15 gün önce almıştım.Tartışmada hakaret ettiği için. Ben de mesafeliyim artık o geceden sonra. Yaptık bi cahillik.
Bu adamı evinize bir daha almayın. Zaten evinizde işi olmamalı, oğlunuz bebek değil. Psikolojik destek alıyor musunuz?
Sizde stockholm sendromu olabilir mi?
3096 Tage isminde bir Alman filmi var, tüylerimi diken diken etmişti. Tabii ki hikayeniz aynı değil;ama o filmi izlediğimdeki his uyandı konunuzu okuduğumda. Bir çocuğu kaçırıp senelerce alıkoyan, istismar eden 40’larındaki bir adamı anlatıyor, 3096 gün sonra kız bir şekilde kaçıyor, adam da intihar ediyordu. Kız onu sevdiğini söylüyordu ama, adına mum falan yakıyordu. Bu normal değil.

P

Kendi deyimiyle “yapmış bir cahillik”
İnşallah o cahilliği kendi çocuğuna da yapmıyordur. Malum konu sahibi kendisi tacize uğrarken bile uyanamıyor.
Çünkü pedofili psikoseksüel Bi rahatsızlıktır. Yani cinsel davranış bozukluğu. 16 yaşındaki Bi çocuğa göz diken kendi çocuğuna da göz dikebilir.

Almıyorum o da artık gelmiyor. Bilmiyorum ne sendromu. yılların verdiği alışkanlık galiba.

Hep gözlemledim. Hayatın çirkin taraflarını bildiğim için. Öyle bir durum olsa ben hissederim.O kadar kötü değil. Evlilik konusunda o mu bana yaptı bu kötülüğü, ben mi kendime bilmiyorum. Yaşanması gerekliymiş. Aslında eve alma mevzusu da oğlum için oldu. Hep, anne babam nerde nerde, çağır gelsin anneee... Hep böyleydi.Zor.. boşanmakta ayrı zordu.Artık oğlumda alıştı. İkimiz iyiyiz işte.

Hayatım mesele evlenip kimin kime kötülük yaptığı değil. Sen 16 yaşındayken bu adam seni kandırmış. Bak 16 yaşında oy verme hakkın bile olmuyor. Neden biliyor musun çünkü 16 yaşında sağlıklı düşünemezsin, 16 yaş çocuk yaşıdır. Bu kişi 20 yaşında olsa yine suç olurdu yaptığı. Ama o zaman derdim ki o da cahil, reşit de olsa o da aşık olmuş 4 yaş farkı önemsemeyebilirdik. Ama senin eski kocan demeye utandığım 60 lı yaşlarında Bi çocukla birlikte olacak kadar sapıkmış. Artık pedofiliyi ne diye tanımlarsan. Ben diyim sapık sen de hasta. O kadar kötü biri değil yazıp durma yemin ederim çıldıracağım. Tam da o kadar kötü biri. O kadar anormal biri. Çocuğuna da yan gözle bakabilecek kadar sapık olabilir çünkü Bi işin başından sonu belli olur. Onu yapan bunu da yapar. Normalleştirip durma. Kendi isteğinle de birlikte olmuş olsan, kendi isteğinle de evlenmiş olsan, hatta sen ilişkiye zorlamış da olsan senin yaşadığın tecavüz. Çünkü 16 yaşındayken senin ne istediğinin Bi önemi yok. Karşıdaki düşünecekti torunum yaşında bu benim diye. Şu konuyu Normalleştirip iyi diyip durma adama ya yeter. Herkese açık bu platform. Gençler çocuk yaştakiler de okuyor. Eğer böyle saçma Bi durumun içindelerse onlara da kötü örnek oluyorsun.

Kimse bu hataya düşmesin.Çok büyük bi hata.
Herkes dengini bulsun. Zaman çok değerli geri gelmiyor.

Bende kabul etmiyordum kabul et sen kurbansın dediler
şimdi kabul ettim kurbanmışım.
Ama napayım hayat devam ediyor
Kurbanlık koyun gibi yaşamıcam bundan sonra inşallah

Bende kabul etmiyordum kabul et sen kurbansın dediler
şimdi kabul ettim kurbanmışım.
Ama napayım hayat devam ediyor
Kurbanlık koyun gibi yaşamıcam bundan sonra inşallah

Eger gercekten iyilesmeye hazirsan uzman psikolog Merve Eksi ile iletisime gecmeni tavsiye ederim. Benim terapistim degil, cunku benim terapistim Istanbul`da degil ama Merve hanimi da taniyorum. Cok iyidir. Ozellikle travmalarda, cok iyi bir EMDR terapisti kendisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…