Boşandığım eşin cinsel yaklaşımları

Teşekkür ederim

Gene geldi beynimi yemeye. Almıcam. Almazsam eve nafaka vermicek sanıyorsun. Almıyorum eve. Haziranda bende çalışıcam. Aç kalmak neymiş. Elim ayağım tutuyor şükür.
Nafakayı mahkeme veriyor zaten onu mecbur verecek. Faturaları kim ödüyor? Ev kimin?

Ne uğraşıyorsun ki? Adamı eve almama lüksü yok, o olmasa aç kalır.
Burada adamı övmesine sinir oluyorum. Adam pedofili, yok iyi baba yok kötü biri değil. Adam sapık ya hu ötesi var mı? Bu tür adamlar çocuğuna da torununa da herkese de göz diker. Müge deki himmet gibi, ilk tacizi kendi öz yeğenineydi. Çünkü adam normal değil. Ama yok pes ettim. Anlayacağı yok.

Beni asıl sinirlendiren şey şu, biri daha yazdı tacize uğramış sonrasında çok zor ilişki kurmuş, cinsellik yaşamak için bile zor karar vermiş. Hele baba dayı gibi insanların tacizine uğrayan insan bu kadar erkek aramaz. Koştura koştura koca aramaz. Resmen sallıyor. Gerçek acılar üzerinden böyle prim kasması beni deli etti.

Prim mi? Peki.

Had bilmek çok güzeldir.
Kendini bilmek de öyle. Had bildirecekseniz önce çevrenizdeki it kopuğa evli erkeklere bildirin.
Ben hayatım boyunca kendime saygımı kaybetmeden yaşadım. Bırakın evliyi sevgilisi olan insana yüz vermedim, kimse benim sınırlarıma saygısızlık edemez. Kapıma sarhoş gelemez mesela. Bence had bildirmeyi siz reelde öğrenin de çevrenizde kalitesiz çağrılara had bildirin önce.

Evet bol duygu sömürüsüyle beraber prim kasıyorsun. Salağa yata yata duygu sömürüsü yapıyorsun. Reel hayatta düzgün insanlardan ilgi göremediğin için buradaki ilgiye muhtaç bir zavallısın
Savaşçı diyelim. Çünkü yorumların %99u olumsuzluk ve hakaret doluydu. dimdik ve asil duruşumla savaştım. başkası olsa kaçardı bak ben hala burdayım. anlıyorum...çok ilgini çektim. Hayatta bazı farklı ve yıldızları parlayan aurası yüksek insanlar vardır. Kafa çevirirler ama bakmadan da duramazlar.
Çok teşekkür ederim ilgine ve sevgine. Cansın

Sevmiyorsan yazma boşuna üzüyorsun kendini demek istedim. Varsa bi hakaretim şikayet et.

Auran yüksek olsa düzgün adam gelirdi. Konuşturma beni. Nerede yaşlı bunak sapık senin yanında öyle auram olacağına olmasın daha iyi

Vay aslanım benim. Asaletin göz dolduruyor.

Auran yüksek olsa düzgün adam gelirdi. Konuşturma beni. Nerede yaşlı bunak sapık senin yanında öyle auram olacağına olmasın daha iyi

Bu arsızca tavrına ve cevaplarına bakarsak kendisi asla yaşadıkları ve yaptıklarından suçlu değil, bilakis memnun. Başka açıklaması olmamaz, yine bir evli adam görsün yine yapışır sinek gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…