- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
Ne uğraşıyorsun ki? Adamı eve almama lüksü yok, o olmasa aç kalır.Ben ne diyorum sen ne diyorsun. Ay yok ben senden ümidi kestim. Olmuyor yani zorla değil.
Teşekkür ederimEger gercekten iyilesmeye hazirsan uzman psikolog Merve Eksi ile iletisime gecmeni tavsiye ederim. Benim terapistim degil, cunku benim terapistim Istanbul`da degil ama Merve hanimi da taniyorum. Cok iyidir. Ozellikle travmalarda, cok iyi bir EMDR terapisti kendisi.
Gene geldi beynimi yemeye. Almıcam. Almazsam eve nafaka vermicek sanıyorsun. Almıyorum eve. Haziranda bende çalışıcam. Aç kalmak neymiş. Elim ayağım tutuyor şükür.Ne uğraşıyorsun ki? Adamı eve almama lüksü yok, o olmasa aç kalır.
Hayatımı özetledim. Anlamak isteyeneBen ne diyorum sen ne diyorsun. Ay yok ben senden ümidi kestim. Olmuyor yani zorla değil.
Nafakayı mahkeme veriyor zaten onu mecbur verecek. Faturaları kim ödüyor? Ev kimin?Gene geldi beynimi yemeye. Almıcam. Almazsam eve nafaka vermicek sanıyorsun. Almıyorum eve. Haziranda bende çalışıcam. Aç kalmak neymiş. Elim ayağım tutuyor şükür.
Burada adamı övmesine sinir oluyorum. Adam pedofili, yok iyi baba yok kötü biri değil. Adam sapık ya hu ötesi var mı? Bu tür adamlar çocuğuna da torununa da herkese de göz diker. Müge deki himmet gibi, ilk tacizi kendi öz yeğenineydi. Çünkü adam normal değil. Ama yok pes ettim. Anlayacağı yok.Ne uğraşıyorsun ki? Adamı eve almama lüksü yok, o olmasa aç kalır.
Beni asıl sinirlendiren şey şu, biri daha yazdı tacize uğramış sonrasında çok zor ilişki kurmuş, cinsellik yaşamak için bile zor karar vermiş. Hele baba dayı gibi insanların tacizine uğrayan insan bu kadar erkek aramaz. Koştura koştura koca aramaz. Resmen sallıyor. Gerçek acılar üzerinden böyle prim kasması beni deli etti.Yok cidden hayatın böyle sürüp gidecek. Ben avukatım. Meslekte çok yılım geçti haliyle hep kriminal tiplerle muhattap oldum. Kim ıslah olur kim olmaz biliyorum ben artık. Tecavüze, tacize uğramış çok insan da gördüm. Sen bu travmaları yaşamasaydın da yine böyle biri olurdun. Bir yerlerden duymuşsun travma falan filan ne yapsan “ama beni dayım Taciz etti( ama beni babam taci etti (..” İnsan hata yapar. Ona kimse bir şey diyemez. Ben de mesela yanlış bir evlilik yaptım, kendimi küçük duruma düşürdüm vs. Ama senin olayın böyle değil.
Yazık yav çocuğuna acıdım. Düşünsene annesi sensin. Ne erkek aşkıymış yav bu. Burada millete sanane bilmem ne diye car car cevap veriyorsun. En ufak yorumu bildiriyorsun yönetime. Sana hala tecavüz eden adama gelince mi iyi niyetin tutuyor. Onu da şikayet etsene.
Senin gibiler toplumun zayıf halkaları. Çocuğun sana benzemez inşallah çünkü tecavüzcü bir baba ve çarpık ilişkilerden zevk alan bir anayla yetişiyor.
Prim mi? Peki.Beni asıl sinirlendiren şey şu, biri daha yazdı tacize uğramış sonrasında çok zor ilişki kurmuş, cinsellik yaşamak için bile zor karar vermiş. Hele baba dayı gibi insanların tacizine uğrayan insan bu kadar erkek aramaz. Koştura koştura koca aramaz. Resmen sallıyor. Gerçek acılar üzerinden böyle prim kasması beni deli etti.
Evet bol duygu sömürüsüyle beraber prim kasıyorsun. Salağa yata yata duygu sömürüsü yapıyorsun. Reel hayatta düzgün insanlardan ilgi göremediğin için buradaki ilgiye muhtaç bir zavallısınPrim mi? Peki.
Had bilmek çok güzeldir.Evet bol duygu sömürüsüyle beraber prim kasıyorsun. Salağa yata yata duygu sömürüsü yapıyorsun. Reel hayatta düzgün insanlardan ilgi göremediğin için buradaki ilgiye muhtaç bir zavallısın
Kendini bilmek de öyle. Had bildirecekseniz önce çevrenizdeki it kopuğa evli erkeklere bildirin.Had bilmek çok güzeldir.
Savaşçı diyelim. Çünkü yorumların %99u olumsuzluk ve hakaret doluydu. dimdik ve asil duruşumla savaştım. başkası olsa kaçardı bak ben hala burdayım. anlıyorum...çok ilgini çektim. Hayatta bazı farklı ve yıldızları parlayan aurası yüksek insanlar vardır. Kafa çevirirler ama bakmadan da duramazlar.Evet bol duygu sömürüsüyle beraber prim kasıyorsun. Salağa yata yata duygu sömürüsü yapıyorsun. Reel hayatta düzgün insanlardan ilgi göremediğin için buradaki ilgiye muhtaç bir zavallısın
Had bilmek çok güzeldir.
Sevmiyorsan yazma boşuna üzüyorsun kendini demek istedim. Varsa bi hakaretim şikayet et.Özelden konuma yazma diyemezsiniz mesela. Burası forum dilediğim yere yazarım bu da sizin haddiniz değil. Ayrıca sizinle özelden yazışmam konuştuğum insan klasmanında değilsiniz. Özel mesaj kutumdan uzak durun
Auran yüksek olsa düzgün adam gelirdi. Konuşturma beni. Nerede yaşlı bunak sapık senin yanındaSavaşçı diyelim. Çünkü yorumların %99undaki olumsuzluk ve hakaret doluydu. dimdik ve asil duruşumla savaştım. başkası olsa kaçardı bak ben hala burdayım. anlıyorum...çok ilgini çektim. Hayatta bazı farklı ve yıldızları parlayan aurası yüksek insanlar vardı. Kafa çevirirler ama bakmadan da duramazlar.
Çok teşekkür ederim ilgine ve sevgine. Cansın
Vay aslanım benim. Asaletin göz dolduruyor.Savaşçı diyelim. Çünkü yorumların %99undaki olumsuzluk ve hakaret doluydu. dimdik ve asil duruşumla savaştım. başkası olsa kaçardı bak ben hala burdayım. anlıyorum...çok ilgini çektim. Hayatta bazı farklı ve yıldızları parlayan aurası yüksek insanlar vardı. Kafa çevirirler ama bakmadan da duramazlar.
Çok teşekkür ederim ilgine ve sevgine. Cansın
Gidip geliyor kafası varma üstüne.Auran yüksek olsa düzgün adam gelirdi. Konuşturma beni. Nerede yaşlı bunak sapık senin yanındaöyle auram olacağına olmasın daha iyi
Auran yüksek olsa düzgün adam gelirdi. Konuşturma beni. Nerede yaşlı bunak sapık senin yanındaöyle auram olacağına olmasın daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?